reklama
Dziewczyny dziękuję!!!teraz to ZAKUMAŁAM!!!:-)wszystkie zioła z torebek wspyuje do naczynia,mieszam!!!!i codziennie wieczorem biore jedna łyzke tej mieszanki do szklanki i zalewam wrzatkiem i pije:-):-)no ja tak zrozumiałam hi hi,jak zle to KRZYCZEĆ proszę;-)
Muma
Fanka BB :)
BRAWO !!!!Dziewczyny dziękuję!!!teraz to ZAKUMAŁAM!!!:-)wszystkie zioła z torebek wspyuje do naczynia,mieszam!!!!i codziennie wieczorem biore jedna łyzke tej mieszanki do szklanki i zalewam wrzatkiem i pije:-):-)no ja tak zrozumiałam hi hi,jak zle to KRZYCZEĆ proszę;-)

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Aleksis oj ja nie czytałam nic o piciu
a piję co 5 min nooo widzisz to rano siknę może coś wyjdzie bo ja pijam 2 litry płynów dziennie i sikam co chwila
dzięki dziewczyny :**
uciekam ,będę później miłego popołudnia

dzięki dziewczyny :**
uciekam ,będę później miłego popołudnia
Muma
Pijesz nonstop przez 3 mce potem przerwa ale nie pamiętam ile bo mi 3 mce wystarczyły :-)a to od którego dnia owulacji moge pić??i do którego???
Jeszcze raz przypomnę , że wszystkie tu zaciążone (oprócz alex - nie pamiętam...

Aleksis1
Dzis 19dc. i jakos mnie boli podbrzusze
Dopada mnie schiza, ale biore progesteron 3 razy dziennie. Tak dla spokojnosci.
A propo tej mieszanki nr.3 -to pilam jakies 4 miesiace, czasem mi sie zapomnialo. Nie wolono ich stosowac razem z terapia hormonalna. Dobrze dzialaja tez krople Feminon N na regulacje cyklu i hormonow, zawieraja vitex. Ale chyba sa tylko na recepte
A propo tej mieszanki nr.3 -to pilam jakies 4 miesiace, czasem mi sie zapomnialo. Nie wolono ich stosowac razem z terapia hormonalna. Dobrze dzialaja tez krople Feminon N na regulacje cyklu i hormonow, zawieraja vitex. Ale chyba sa tylko na recepte
reklama
Ani@k
Aaaa i zaczęliśmy rozmawiać o porodzie, ja miałam mieć cięcie z powodu wady serca a on stwierdził, że wystarczy już mój wiek, poprzednie cięcie (blizna na usg jest opisana jako niepokojąco cienka) i toksoJa jednak wolę mieć kartkę od kardiologa, jeszcze trafię do innego szpitala na jakiegoś pasjonata porodów naturalnych i dopiero będzie wesoło ;-)
ojej Muma Ty jesteś super dzielna dziewczyna!!!! nie wiedziałam że masz wadę serca..
ja już wczoraj zaobserwowałam śluz ,dzisiaj się pojawił glut dość taki skryty jeszcze w sobie ale mam nadzieję,że się pojawi i że nie będzie się wstydził
tempka jak zygzaki w przedszkolu ale zobaczymy dalej
Ani@k no to teraz u Ciebie będą II coś czuje&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a ja znowu dzień lenia mam![]()
Zuza ja też wczoraj gluta zaobserwowałam

hehe a dzień lenia w Twoim wykonaniu.. no ja mogę w to uwierzyć, bo przecież wczoraj wszystko 'obleciałaś' - aaaa no i odpoczywaj.. kochana! Ty tyle mialaś emocji od poczatku czerwca że ja już widzę koniec Twgo cyklu...hmmm znaczy nie widzę bo się skończy... za baaaardzo dłuuuugi czas

kasica - no masz te 10 czy ileś tam torebeczek z poszczególnymi ziołami, wszystkie bierzesz i siup do michy/wiadra/słoja.
Mieszasz to wszystko i tej mieszanki zaparzasz co wieczór łyżeczkęYyyyyy ?? ;-)
a skąd jest pewnosc ze po 'wymiszaniu' nie wezmę ktoregoś ziółka więcej??? chyba ze blenderem wymieszać ;-)
Muma,nie wkurzaj sie i inne dziewczyny też...ale prosze raz jeszcze DUZYMY,DRUKOWANYMI LITERAMI:-):-)Robie tak-kupuję zioła,wszystkie składniki(saszetki )wrzucam do NAJWIĘKSZEGO GARA;-)i zaparzam to wszystko,tak??!!!!!a gdy nadchodzi pora picia...............no włąśnie...i tu nie wiem...od razu pić??zagrzac to??ile tego pić???DzIEWCZYNY SORKI!!!!
PS.mnie tez meczyk podobał sie,co prawda nie oglądałam go wczoraj tylko dzis rano powtórki troche i mnie tez sie podobał...zwłaszacza tak jak zuzanka pisze,druga połowa ok była
:-)
ja po wczorajszym meczu tez jakaś zakręcona jestem..

hahahahah, Kasica jestes WIELKA!!!! z tego co zrozumialam:
1. wrzucasz wszystkie ziolka do miski (ze wszystkich torebek)
2. mieszasz
3. codziennie wieczorem bierzesz lyzeczke tych ziolek (suchych!!!) i siup do szklanki
4. wlewasz wrzatek do szklanki z ta lyzeczka ziol
5. pijesz jak ostygnie, bo w przeciwnym razie poparzysz jezyk i podniebienie![]()
znaczy pić jezykiem jak kotek??? ;-)
kasica - ale ja się nie wkurzam :-) mam teraz sporo czasu...;-) jak już masz to w dużym w garze, na sucho bez wody to tak ma zostaćA ty co wieczór zabierasz z gara suchych ziół jedną łyżeczkę suchych ziół , wrzucasz do szklanki, zaparzasz i pijesz. Codziennie jedną łyżeczkę zaparzasz
![]()
i ponawiam pytanie - blenderem czy nie blenderem???

hehehe
Muma no dokładnie może siknę test owu i zobaczę co się dzieje ,bo może faktycznie ten miesiąc będzie ukryty jak mój glut
ale ja naprawdę mam leniahihihhii
no i siknęłam i tak sobie pomyślałam od razu,że jak ma mi wyjść test ciążowy z II jak mi nawet owulacyjny z I wychodzi![]()
![]()
no jak ukryty jak już zawitał.. teraz się już gluta nie pozbędziesz

Nawet wieczorem możesz , tylko przestań pić teraz, ja robiłam ok 21ej a jak nadchodziły dni 'gorące' (ze względu także celowania w synka) to ok. 10ej rano i 22 wieczorem :-)
czyli piłaś 2x dziennie???

a to od którego dnia owulacji moge pić??i do którego???
owulacja jeśli wystąpi to nie trwa kilka dni.. ale pije się chyba przez cały cykl, tak???
Muma a jak piłas mucosolvan? pamiętam że Katiuszka kiedyś swój syropek wypiła chyba w 4 dni.. przed owulacją??? no i mam nadzieję że mnie gluty po syropie nie zaduszą

ja teraz zasmarkana łażę.. a jak jeszcze więcej będę miała mazi glutowatej to.. hmmm. w sumie to chyba nie będzie złe...???
za radą Alex__ się mocno do starań przyłożę..
jak ja bym już chciala se suwaczek ciążowy zrobić..