Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
BRAWO !!!!Dziewczyny dziękuję!!!teraz to ZAKUMAŁAM!!!:-)wszystkie zioła z torebek wspyuje do naczynia,mieszam!!!!i codziennie wieczorem biore jedna łyzke tej mieszanki do szklanki i zalewam wrzatkiem i pije:-):-)no ja tak zrozumiałam hi hi,jak zle to KRZYCZEĆ proszę;-)

Pijesz nonstop przez 3 mce potem przerwa ale nie pamiętam ile bo mi 3 mce wystarczyły :-)a to od którego dnia owulacji moge pić??i do którego???
) piły te ziółka !
Aaaa i zaczęliśmy rozmawiać o porodzie, ja miałam mieć cięcie z powodu wady serca a on stwierdził, że wystarczy już mój wiek, poprzednie cięcie (blizna na usg jest opisana jako niepokojąco cienka) i toksoJa jednak wolę mieć kartkę od kardiologa, jeszcze trafię do innego szpitala na jakiegoś pasjonata porodów naturalnych i dopiero będzie wesoło ;-)
ja już wczoraj zaobserwowałam śluz ,dzisiaj się pojawił glut dość taki skryty jeszcze w sobie ale mam nadzieję,że się pojawi i że nie będzie się wstydził
tempka jak zygzaki w przedszkolu ale zobaczymy dalej
Ani@k no to teraz u Ciebie będą II coś czuje&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a ja znowu dzień lenia mam![]()
a o zygzakach to Kok.o wie najwięcej;-) II kreski??? marzen szczyt!!!!
(najpierw ujrzysz II)
kasica - no masz te 10 czy ileś tam torebeczek z poszczególnymi ziołami, wszystkie bierzesz i siup do michy/wiadra/słoja.
Mieszasz to wszystko i tej mieszanki zaparzasz co wieczór łyżeczkęYyyyyy ?? ;-)
Muma,nie wkurzaj sie i inne dziewczyny też...ale prosze raz jeszcze DUZYMY,DRUKOWANYMI LITERAMI:-):-)Robie tak-kupuję zioła,wszystkie składniki(saszetki )wrzucam do NAJWIĘKSZEGO GARA;-)i zaparzam to wszystko,tak??!!!!!a gdy nadchodzi pora picia...............no włąśnie...i tu nie wiem...od razu pić??zagrzac to??ile tego pić???DzIEWCZYNY SORKI!!!!
PS.mnie tez meczyk podobał sie,co prawda nie oglądałam go wczoraj tylko dzis rano powtórki troche i mnie tez sie podobał...zwłaszacza tak jak zuzanka pisze,druga połowa ok była
:-)
hahahahah, Kasica jestes WIELKA!!!! z tego co zrozumialam:
1. wrzucasz wszystkie ziolka do miski (ze wszystkich torebek)
2. mieszasz
3. codziennie wieczorem bierzesz lyzeczke tych ziolek (suchych!!!) i siup do szklanki
4. wlewasz wrzatek do szklanki z ta lyzeczka ziol
5. pijesz jak ostygnie, bo w przeciwnym razie poparzysz jezyk i podniebienie![]()
kasica - ale ja się nie wkurzam :-) mam teraz sporo czasu...;-) jak już masz to w dużym w garze, na sucho bez wody to tak ma zostaćA ty co wieczór zabierasz z gara suchych ziół jedną łyżeczkę suchych ziół , wrzucasz do szklanki, zaparzasz i pijesz. Codziennie jedną łyżeczkę zaparzasz
![]()
hehehe
Muma no dokładnie może siknę test owu i zobaczę co się dzieje ,bo może faktycznie ten miesiąc będzie ukryty jak mój glut
ale ja naprawdę mam leniahihihhii
no i siknęłam i tak sobie pomyślałam od razu,że jak ma mi wyjść test ciążowy z II jak mi nawet owulacyjny z I wychodzi![]()
![]()
Nawet wieczorem możesz , tylko przestań pić teraz, ja robiłam ok 21ej a jak nadchodziły dni 'gorące' (ze względu także celowania w synka) to ok. 10ej rano i 22 wieczorem :-)
a to od którego dnia owulacji moge pić??i do którego???