Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Weźmiesz 2 nagietki więcej, trudno, przeżyjesz chyba
My wszystkie piłyśmy tą mieszankę nr 3 co bzz podawała skład, zdaje się na owulację, u mnie to na pewno pobudziło jajniki - dopiero po ziołach zaczęłam je naprawdę 'czuć';-)
:-)

Okazało się, że prawie pod domem mamy nowo otwarty pub i zrobili tam "strefę kibica" no i było pełno rodaków w barwach narodowych. Fajnie było!!!! aż ciarki chwilami przechodziły po ciele
bylismy małą ekipą, wszyscy pili piwko a ja soczek, połowa załogi wiedziała dlaczego, a druga połowa chyba bardziej była zaaferowana meczem niż moim niepiciem alkoholu:-) Mecz był dobry, wiadomo...rewelacji nie było, ale jak na naszych piłkarzy, to ho ho ho
jeszcze tylko Czesi i luzik;-)
:-) już oczyma wyobraźni widziałam jak parzysz cały gar ziółek
ale nic się nie przejmuj, kto pyta - nie błądzi!!!! a te mieszanki są na różne dolegliwości czy problemy...większość z nas piła trójkę, to jest na poprawę pracy jajników i na owulację. Ja je piłam około 2 miesięcy, brałam wtedy tez Clo...nawet nie wiedziałam, że raczej nie wolno...
no ale fakt faktem jajniki czułam jak cholera!!!!
myślę, że nie zaszkodzi je popijać, a tym bardziej, że nie są drogie, a wychodzi z tego bardzo dużo gotowej mieszanki. Powodzenia!!!!
Piłam według instrukcji, to chyba on ma tyle starczać
sam wiesiołek u mnie średnio zadziałał, ale razem z syropkiem to już nieźle;-)
A Ty jak masz lenia, to walnij się na wyrko i odpoczywaj. A co?! Wolno Ci!!!!
zaraz wrócę