reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Bionda to się nazywa "amnezja starcza" ja od jakiegoś czasu to mam (jakieś poł roku... hmm w sumie jak 35 lat skończyłam:baffled:)..
nad pismem potrafię siedzieć cały dzień.. tak ciężko mi zdanie sklecić:szok:

reklama
Bionda to się nazywa "amnezja starcza" ja od jakiegoś czasu to mam (jakieś poł roku... hmm w sumie jak 35 lat skończyłam
baffled5wh.gif
)..
nad pismem potrafię siedzieć cały dzień.. tak ciężko mi zdanie sklecić
shocked.gif
Masz racje kochana tylko ze ze mna cos nie tak bo moja p stomatolog mi powiedziała że mam starcze ruchy zębów :szok:, teraz jeszcze ta amnesia starcza, troche za dużo :confused:.

ale się nie martw.. czasami nachodzi "nagly atak przypominania sobie wszystkiego" - rozpiera wtedy taaaaka energia że nie wiadomo za się najpierw wziąć:tak:
starcze ruchy zębów??? już???? :szok: to znaczy ze jak one się ruszają??? ze sobie przechodza z górnego dzia.sła na dolne???:confused:

witajcie kobitki!!!!!!!!!ja z pracy wróciłam,ledwo zipię:(szok!!taki upał,ze nie da rady na hali wyrobić:zawstydzona/y:nawet mówiłam do koleżanki,ze nie wiem czy sie posikałam,czy @ dostała,czy o co chodzi bo po prostu spodnie ,że tak to ujmę w kroku mokre!!!!człowiek jak pies spocony!!masakra!!ale całe szczeście,ze teraz na popołudniu nie mam,.bo teraz to tam patelnia,ze hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!brzuch troszke pobolewa,,,tzn,chyba raczej jajnik,,,z resztą sama nie wiem czy to brzuch,czy jajcor??!!:-(

Ostatnia edycja:
Ani@k, to się zęby przemieszczają w obrębie tego samego dziąsła, czyli górne nie zchodzą z górnego dziąsła na dolne i ustawiają się po swojemu. U mnie jest tak , że tam gdzie przedtem miałam prawą jedynkę to retaz mam górną szóstkę.
Kasica, no i posikałaś się czy nie? bo w końcu nie napisałaś

bionda to był pot!!!ha ha!!!kurcze jak bym w wieku 30 lat miała problemy z nietrzymaniem moczu to kiepsdko by było!aaaaaaaaaaaa i ten termometr jest naprawde spierniczony mój,od 3 dni mam tak a sama temperaturę!!przeciez to nie możliwe.....chyba.....:sorry2:ja juz nie kumam czaczy za nic!!!!Acha jeszcze mam zapytanko co do ...................tak,zgadłyście ZIÓŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)Jak juz bede miała tą mega wypasiona mieszankę,no i jak ona tak sobie bedzie stała w tym mega naczyniu,to mam to czyms przykryc??wiecie jakas pokrywa czy co???!!tylko ja takiej pokrywy nie mam w domu ha ha ha:-D

Ostatnia edycja:
...................tak,zgadłyście ZIÓŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
biggrin.gif
Jak juz bede miała tą mega wypasiona mieszankę,no i jak ona tak sobie bedzie stała w tym mega naczyniu,to mam to czyms przykryc??wiecie jakas pokrywa czy co???!!tylko ja takiej pokrywy nie mam w domu ha ha ha
laugh.gif
Nic się nie martw pokrywką, zioła powinnaś postawić bez pokrywki w przeciągu, najlepiej jak w domu zostawisz otwarte conajmniej jedno okno i drzwi. Muszą się wietrzyć bo inaczej Ci spleśnieją.

Cześć dziewczyny:-)
Mnie dzisiaj jakaś energia rozpiera:confused:
To pewnie przez to że na zwolnieniu siedzę i przyznam się ze się ciągle nudzę.
Ale na szczęście jutro już idę na 4 godzinki do pracy:-)
Ciężko jest być anonimowym pracoholikiem :baffled:
Znalazłam sobie robotę i gotuję fasolkię po bretońsku zamówioną przez M.
Miałam coś jeszcze napisać ale mnie chyba też dopadła"amnezja starcza":confused:

Nic się nie martw pokrywką, zioła powinnaś postawić bez pokrywki w przeciągu, najlepiej jak w domu zostawisz otwarte conajmniej jedno okno i drzwi. Muszą się wietrzyć bo inaczej Ci spleśnieją.
:-D
bionda, zapomniałaś napisać, ze jak jest dzień bezwietrzny, to trzeba 2-3 razy dziennie podmuchać w te zioła, żeby sie nie zleżały :-)

reklama
Kasica, mam nadzieję że się na mnie nie obraziłaś, ale jak czytam o tych Twoich ziołach to umieram ze śmiechu :tak:. Kochana, nie moge się doczekać kiedy napiszesz, ze już je pijesz :-D.

Do góry