reklama
bionda
Fanka BB :)
Masz racje kochana tylko ze ze mna cos nie tak bo moja p stomatolog mi powiedziała że mam starcze ruchy zębówBionda to się nazywa "amnezja starcza" ja od jakiegoś czasu to mam (jakieś poł roku... hmm w sumie jak 35 lat skończyłam)..![]()
nad pismem potrafię siedzieć cały dzień.. tak ciężko mi zdanie sklecić![]()

Ani@k
ale się nie martw.. czasami nachodzi "nagly atak przypominania sobie wszystkiego" - rozpiera wtedy taaaaka energia że nie wiadomo za się najpierw wziąć
starcze ruchy zębów??? już????
to znaczy ze jak one się ruszają??? ze sobie przechodza z górnego dzia.sła na dolne???

starcze ruchy zębów??? już????

witajcie kobitki!!!!!!!!!ja z pracy wróciłam,ledwo zipię
szok!!taki upał,ze nie da rady na hali wyrobić
nawet mówiłam do koleżanki,ze nie wiem czy sie posikałam,czy @ dostała,czy o co chodzi bo po prostu spodnie ,że tak to ujmę w kroku mokre!!!!człowiek jak pies spocony!!masakra!!ale całe szczeście,ze teraz na popołudniu nie mam,.bo teraz to tam patelnia,ze hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!brzuch troszke pobolewa,,,tzn,chyba raczej jajnik,,,z resztą sama nie wiem czy to brzuch,czy jajcor??!!:-(

Ostatnia edycja:
bionda
Ani@k, to się zęby przemieszczają w obrębie tego samego dziąsła, czyli górne nie zchodzą z górnego dziąsła na dolne i ustawiają się po swojemu. U mnie jest tak , że tam gdzie przedtem miałam prawą jedynkę to retaz mam górną szóstkę.
Kasica, no i posikałaś się czy nie? bo w końcu nie napisałaś
Kasica, no i posikałaś się czy nie? bo w końcu nie napisałaś
bionda to był pot!!!ha ha!!!kurcze jak bym w wieku 30 lat miała problemy z nietrzymaniem moczu to kiepsdko by było!aaaaaaaaaaaa i ten termometr jest naprawde spierniczony mój,od 3 dni mam tak a sama temperaturę!!przeciez to nie możliwe.....chyba.....
ja juz nie kumam czaczy za nic!!!!Acha jeszcze mam zapytanko co do ...................tak,zgadłyście ZIÓŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)Jak juz bede miała tą mega wypasiona mieszankę,no i jak ona tak sobie bedzie stała w tym mega naczyniu,to mam to czyms przykryc??wiecie jakas pokrywa czy co???!!tylko ja takiej pokrywy nie mam w domu ha ha ha

Ostatnia edycja:
bionda
Nic się nie martw pokrywką, zioła powinnaś postawić bez pokrywki w przeciągu, najlepiej jak w domu zostawisz otwarte conajmniej jedno okno i drzwi. Muszą się wietrzyć bo inaczej Ci spleśnieją....................tak,zgadłyście ZIÓŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak juz bede miała tą mega wypasiona mieszankę,no i jak ona tak sobie bedzie stała w tym mega naczyniu,to mam to czyms przykryc??wiecie jakas pokrywa czy co???!!tylko ja takiej pokrywy nie mam w domu ha ha ha![]()
![]()
Cześć dziewczyny:-)
Mnie dzisiaj jakaś energia rozpiera
To pewnie przez to że na zwolnieniu siedzę i przyznam się ze się ciągle nudzę.
Ale na szczęście jutro już idę na 4 godzinki do pracy:-)
Ciężko jest być anonimowym pracoholikiem
Znalazłam sobie robotę i gotuję fasolkię po bretońsku zamówioną przez M.
Miałam coś jeszcze napisać ale mnie chyba też dopadła"amnezja starcza"
Mnie dzisiaj jakaś energia rozpiera

To pewnie przez to że na zwolnieniu siedzę i przyznam się ze się ciągle nudzę.
Ale na szczęście jutro już idę na 4 godzinki do pracy:-)
Ciężko jest być anonimowym pracoholikiem

Znalazłam sobie robotę i gotuję fasolkię po bretońsku zamówioną przez M.
Miałam coś jeszcze napisać ale mnie chyba też dopadła"amnezja starcza"

kok.o
Nic się nie martw pokrywką, zioła powinnaś postawić bez pokrywki w przeciągu, najlepiej jak w domu zostawisz otwarte conajmniej jedno okno i drzwi. Muszą się wietrzyć bo inaczej Ci spleśnieją.

bionda, zapomniałaś napisać, ze jak jest dzień bezwietrzny, to trzeba 2-3 razy dziennie podmuchać w te zioła, żeby sie nie zleżały :-)
reklama