reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

wioli z tego co sie orientuje mleko zejdzie Ci jeśli użyjesz zwykłego mydła (chyba że było bardzo tłuste - wtedy benzyna ekstrakc.) musiałabyś obficie to miejsce namoczyć (jeśli nie masz możliwości wyjąć pokrowca) wodą z proszkiem do prania ew z mydłem, później potrzeć szczotką i zostawić do wyschnięcia.

Ale ja to raczej laikowa pani domu więc może ktoś sie lepiej zna :sorry2:

reklama
znalazłam jeszcze to: "domowy sposób na takie rzeczy to kwasek cytrynowy w wodzie (dużo kwasku) i wetrzeć w miejsce, apotem przeprać i po zapachu mleka..."

Wioli ja chciałabym mieć lenia ale przy mojej to nawet położyć na 15 minut się nie mogę.
A co do rozlanego mleka to niestety nie pomogę, bo się na tym nie znaju.
Makuc deszcz???
Mnie też dobijają takie upały, idealne lato dla mnie to słoneczko i 24 stopnie :-)
Alicja to jak wsiadasz do auta, to rozbieraj się ;-)

Dzieki dziewczyny nsjgorsze jest to ze to w takim miejsy ze ciezko tam wsadzic lapska bo pod fotelem kierowcy:no:sprobuje tak jak radzicie bo czuje sie jak bym krowe wizila w aucie:-D

Kania je generalnie niczego odkrztusznego nie daje poźniej niż po 16 ale dlatego że moja chodzi spać 18-19. Generalnie powinno się dać minimum 2 a nawet 3 h przed snem. Najlepszy podobno mucosolvan i to ten w kroplach do nebulizacji. Widze po nim najwieksza poprawe. Tylko że ona jest na recepte i najbardziej się opłaca bo flacha 100 ml za 20 pare złotych a daje się 1 ml dwa razy dziennie. Wiec 50 dni codaje na kilkanaście chorów niemówiąc że najlepiej działa
A lekarke może popytaj poczytajna formu w jakiejs innej przychodni. Bo jak czytam że Twojacigle te antybiotyki to mi serce ściska. Jakona ma byćzdrowa jak ją te antybiotykie zupełnie wyjałowiają.

A 60 dni jest na obu rodziców. Można zamiennie tylko razem nie wiecej niz 60 dni. Napewno wypatrzy to ZUS

Baska i jaks obiadek pomogłam?

Sarisa ja z NKOTB to ja Joea tego najmłodszego ;-)

Ragna ja bym chyba przypieprzyła babie

Ika od 7 masakra ja jak jesem w domu to o 7 opuszczam łózko na łazienke i zrobienie mleka.

Emiliab ja to bym jeszczezrobiładrak jak bym dorawała to dziecko z mama

Rysia czytałam i tylko doła złapałam bo janawet bym takiego czegoś nie wymisliła a co dopieropodała.

Renata wyglada na to że jeszcze tylko przyszły tydzien bo ten spedze na zwolnieniu.
A jak sięczujesz?

Kroma współczuje i łącze się w bólu bo jutro ide po zwolnienie bo nam sie to zapalenie oskrzeli rozkreciło.

Makuc takie zmiany w temperaturze i jak dzieci mają nie chorować.

Alicja zapraszam do mojej pracy bo ja dzis zmarzłam i miałam taki sweterek na krótki rękaw na bluzke. Klimy nie mam ale budynek to beton i cegła.

Wioli na poczatek doradze abys kupiła taki neutrolizator do lodówki i wsadziła w samochodzie.
a dodatkowo kup pudełko proszku do prania porób dziurki i postaw gdzieś w nogach w okolicy wylanego mleka.

Makuc ja w diablo byłam kiedys w sieci w 17 na swiecie a mój były drugi. Kocham to grę.

No ico Babcia padła po pobycie z wwnusia ale niestety jst chora i ide po zwolnienie. Plus że dzis sporo porobiłam w pracy.
W pracy zimnica a w kiblu to jesczez zimna gęsią skórke dostałam, Klimy nie mam

reklama
Do góry