AnnaJ007
Fanka BB :)
a tak wogole skad mam wiedziec ktora szkola dobra?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ci dobrze! A katarkiem sie nie przejmuj pewnie zaraz jej przejdzie - moi tez czasami jakies niedyspozycje maja np;gardlowe hihi...
wiec tak bylo mi latwiej i wygodniej...do nas chodza ludzie nawet z drugiej czesci miasta,ale pierszenstwo maja dzieci ktorych rodzenstwo juz jest w tej szkole;-)Pewnie inaczej jest w duzych aglomeracjach tak jak Niuniu piszesz...
Nie chcialam tam posylac Michala bo tam chodza dzieci z bogatych rodzin ,które wyjezdzaja w kazde wakacje na wczasy w rozne kierunki swiata
Nas niestac zeby co 6 tyg gdzies jechac ..
Widze ,ze tez przepisuja dzieci do mojej szkoly,jak babki u którch pracowalam mówily "program jest ten sam ,a reszta zalezy od zdolnosci dziecka "
Oczywiscie towarzystwo tez jest wazne ,nie poslalabym Miska do szkoly co chodza prawie same turki lub inne rasy(od razu przepraszam ,jesli kogos urazilam). Michal jest zapisany juz z 2 lata
W szkole maja pierwszenstwo dzieci z wijku
Mozna tez raz w tyg na 3 godz przyjsc z dzieckiem od 1,5 -2,5 lat
za free
Katar malej przejdzie