reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lilu - DOKŁADNIE!
A muzyczka bardzo w moim klimacie :-p bardzo......:)))
Taka muzyka dobrze na mnie działa :-D

Cora matko co to za cud szpital z menu do wyboru??? :szok::szok::szok: U mnie był też wybór - ZJEŚĆ TĘ MIELONKĘ za 5 zł czy NIE ZJEŚĆ? :-p:-p Wybierałam, że nie jem :-p:-p:-p:-p

No Made to mój pan by się bardzo ucieszył, bo mi to już się troszkę znudził ich repertuar :-p:-p:-p

A przy okazji może gdzieś tam dojrzysz mego pana na żywo :-p

No ja też nie mogę odejść na chwilę od mego Ufolka :dry: Lęk separacyjny rozwinięty, że dalej się już nie da :dry: Ile to jeszcze może trwać??? Kiedy mi się smycz trochę poluzuje :confused:

Kocie jeszcze troszkę:) Dasz radę:))

No ja też zjeść musze i koniec!!! Ja jeszcze rodząc prosiłam o batonika czekoladowego:)) ale miały babki ubaw:))
Jak leżałam w UK w szpitalu to też był wybór spory:) Przyjeżdżała babka z wózkiem z jedzeniem i duuużo było:))

Cora ja cie prosze Ty napisz teraz że to nie w PL! Bo jak u nas to ja chce koniecznie wiedziec gdzie i tam pójdę drugie rodzić!!!

Kocurku kurcze nie wiem co Ci napisać - ale mam nadzieję, że już niedługo będzie lepiej! Ufol zakochany w mamie po uszy i ja mu się nie dziwię!

A dla wszystkich chętnych koleżanek pokazuję na chwilę zespół mojego pana - a on sam w żółtej koszulce z czarno białą gitarą - widać go przez moment.

[video=youtube;v28m29Iw1u0]http://www.youtube.com/watch?v=v28m29Iw1u0[/video]

Lilu :-) właśnie tego słuchałam teraz :))))) I ta panienka jaka konkretna po prawicy :-p nie powiem.........
Pana masz bardzo przystojnego.....zespół super!

Cora to ja może w trzecią ciążę zajdę i tam urodzić pojadę??? :-)

Pani po prawicy to Maja - jej mąż to ten, który na basie gra. Mają już dwójkę chłopców i niedługo zaczynają polowania na córeczkę :-p. Pan, który śpiewa to brat pana, który gra na basie. Też ma dwójkę chłopców, a trzeci w drodze. Pani po lewej obecnie jest w ciąży. Brakuje sekcji dętej - każdy z saksofonów ma po dwójeczce dzieci. :-p:-p:-p:-p:-p:-p A reszta jeszcze żyje życiem studenckim :-p:-p:-p:-p

Aha jeszcze pan na klawiszach ma dwie córki plus trzecia przybrana :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry