• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lil - bardzo przyjemne rytmy, muzykalnego masz Pana, mój też kiedyś grał reggae. co do pieluszek to ogólnie nie było różnicy w ich "suchości" tyle tylko, że po wsadzeniu tetry pieluszka była troszkę grubsza :)

dobry, dobry

Boogie jaki już duży chłopczyk z Remika i jaki cudny!!!!

eee tam ja od razu wiedziałam,że takie cuda jak opisuje Corazon to tylko za granicą;)))

miłego dnia wszystkim!!!

Made ten na gitarze czy na perkusji??? O rety aż kusi zapytać co nie tak poszło :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: A utwór super!!!! Bardzo mi się podoba!!!! Aż bym na ich koncert poszła!

Rureczko nadaje z łóżeczka Zuzia czy skąd???

Emyly czekam na dwie pieluszki i zaczynam. A Ty masz już te z ciemnym wnętrzem? Ciekawa jestem, z których jesteś bardziej zadowolona - bo pokazywałaś dwa rodzaje. Wzięłam te droższe, bo ciemny środek dość praktyczny mi się wydaje...

No właśnie te włosy!!!!!!!!!!!!!!! Rureczko hehe - serio????

reklama
:-D))) Ten, który gra na gitarze!!!

Włosy to ma takie od zawsze....:eek: to jest Gabi, poznałyśmy się w okolicznościach....yyy....dziwnych bardzo :confused: Tak mnie zezłościła, że miałam ochotę jej te dredy powyrywać :-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry