reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

December, juz do żłobka Małego zapisujecie??? My tez mamy taki plan (chcę wrócić do pracy pod koniec roku), ale myślałam, ze mam jeszcze czas na ogarnięcie tego typu kwestii...rany...trzeba sie spieszyc zatem...

Nasz synek tez był spokojny w aucie jak miał te 1-2 tygodnie ;) ale jak raz był głodny i się niestety obudził to dal nam do wiwatu ;))) trzeba było zatrzymywać się gdzies po drodze i wystawiac cyca...nie było wyjscia ;)

reklama
Wpadłam sie przywitac, upał niemiłosierny - gdby nie basen t dzeci by mi chyba wschły na wior:baffled:
Korzystamy ze mamy dzis tate i udajemy sie na spacer i troche rodzinnie dzis spedzimy dzionek ;))

Witam sie i ja;)
Ja mam póki co luzy bo jest u mnie non stop tesciowa- wszystko przez sciaganie pokarmu- ktos wtedy musi sie nim zając. Piotrus w nocy ladnie spi, za to w dzien- szokozja...prawie wcale..i ciagle chce na raczki, skupia cała uwage na sobie...a jak nie to od razu krzyk taki nerwus z niego;)
Ale tez mysle ze to przez te upaly...sama ledwo wytrzymuje, to co tu mowic o takim dzieciątku...

Martwię się trochę bo jak położna była to powiedziałą, że mały nadal jest żółty- i sie denerwuje, w poniedzialek ide do lekarza, ale ja nie wyobrazam sobie znow szpitala, od razu mam depreche na sama mysl;/

hatszept w Sopocie jest jeden żłobek z jakimś kosmicznie małym limitem miejsc, więc dzieci zapisuje się tuż po urodzeniu - gdyby nie data urodzenia na podaniu to zapisywaliby już w brzuchu. Masakra :( A ja muszę wrócić w styczniu do pracy, żeby się waliło i paliło...

Dziewczyny co mozna na hemorojdy w czasie karmienia stosować? Bo zaczyna mnie boleć a nie znam zadnych środków. Macie cos sprawdzone?

Witam!
u nas też upał niemożliwy. A wydawało nam się, że nie jest źle i o 10.30 wybraliśmy się na spacer.... Masakra!
Później w domu mała wielki ryk, a najedzona i sucha pielucha. Okazało się, że nawet w bodach z krótkim rękawkiem było jej za gorąco. Rozebrałam ją, potraktowałam zraszaczem do kwiatów i jest spokój :tak:

Wkoncu mam chwile ;)

Na szybko co do prezej przy cycku...moj czasami puszcza i zaczyna krecic glowa dosc gwaltownie w bok jakby mowil nie. i za cholere nie chce chwycic cycka badz jak wasze brzdace odchyla glowe w tyl.

Co do lezenia na brzuszku... moj to uwielbia lezy tak pare razy dziennie pieknie dlugo dzwiga glowe i ...uwaga... od 2 tygodni przekreca sie z brzucha na plecy... sama nie moglam w to uwierz...moja tesciowa rowniez...a jak lekarz uslyszal to powiedzial ze niemozliwe... az zobaczyl i zdebial... jak ktos mi powie jak wkleic film to Wam sama pokaze ;)

My dzisiaj kupke na termometr i czopka musielismy zrobic bo wczoraj mialam mnostwo spraw do zalatwienia i bąbel zostal z babcia i mieszanka go zaczopowala...

Zaraz sprobuje wkleic ten film a poki co pozdrawiam Was wszystkie:)

moja tez sie obraca z brzuszka na plecy:-)
Dziewczyny co mozna na hemorojdy w czasie karmienia stosować? Bo zaczyna mnie boleć a nie znam zadnych środków. Macie cos sprawdzone?
hemoral czopki mi pomogły
u nas to samo upały dają popalić mała przez to non stop na cycku wisi śpi po 30 minut i dośc ech ta pogoda leje źle ciepło też źle masakra...

Witam!
u nas też upał niemożliwy. A wydawało nam się, że nie jest źle i o 10.30 wybraliśmy się na spacer.... Masakra!
Później w domu mała wielki ryk, a najedzona i sucha pielucha. Okazało się, że nawet w bodach z krótkim rękawkiem było jej za gorąco. Rozebrałam ją, potraktowałam zraszaczem do kwiatów i jest spokój :tak:

haha dobre :)

u mnie dzis swieto - maly 3 godziny przespal wlasnie :szok: a ja tez czekam na polozna.

reklama
Do góry