siula
Fanka BB :)
hej kochane ja tylko na chwilę pochwalić się że żyjemy wchodzę na forum ale nie mam czasu pisać ale wasze porady i pogaduszki bardzo mi się przydają
ściskam was
ściskam was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej,Mój pojechał z Wojtkiem do szpitala bo ma biegunkę:-( od kilku dni robił bardzo często kupki, a od wczoraj sama woda z Niego się leje wiec nie czekalismy. Ja siedzę z Kubą i czekam na wiadomość od Niego,az sie boję.
Zaraz sama dostanę biegunki z tego wszystkiego![]()
Dzisiaj tesciowa przegiela pale. Szymek dal dam w kosc w nocy wiec gdy przed 12 w dzien wreszcie zasnal, K poszedl kosic trawe a ja postanowilam tez sie zdrzemnac. Nawet nie wynosilam malego z sypialni tylko ulozylam do lozeczka a sama w zalozylam stroj plazowy i walnelam sie na lozko sypialniane. Obudzil mnie jakis glos, otwieram oczy a tesciowka stoi w sypialni a ja mam oba cycki na wierzchu bo stroj po ciazy zrobil sie za duzy na mnie. K byl pod prysznicem i nawet nie wiedzial ze ta malpa weszla.
Zapowiedzialam mu ze ma zapomniec o jakim kolwiek seksie dopoki nie odbierze kluczy od matki. A no i niech teraz jej powie ze ma sie zapowiadac zanim przyjdzie, zyjemy w cywilizowanym swiecie i sa telefony.
Wszystko będzie dobrze trzymam mocno kciukaski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hej,
Mój pojechał z Wojtkiem do szpitala bo ma biegunkę:-( od kilku dni robił bardzo często kupki, a od wczoraj sama woda z Niego się leje wiec nie czekalismy. Ja siedzę z Kubą i czekam na wiadomość od Niego,az sie boję.
Zaraz sama dostanę biegunki z tego wszystkiego![]()