• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

hej kochane ja tylko na chwilę pochwalić się że żyjemy wchodzę na forum ale nie mam czasu pisać ale wasze porady i pogaduszki bardzo mi się przydają
ściskam was

reklama
Hej,

Mój pojechał z Wojtkiem do szpitala bo ma biegunkę:-( od kilku dni robił bardzo często kupki, a od wczoraj sama woda z Niego się leje wiec nie czekalismy. Ja siedzę z Kubą i czekam na wiadomość od Niego,az sie boję.
Zaraz sama dostanę biegunki z tego wszystkiego:zawstydzona/y:

Polaa trzymam kciuki za Wojtusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&

My byliśmy dzisiaj odwiedzić teściową, mały cały czas grzecznie spał :)
i mam w końcu laktator :-) teraz żadna wyprawa z łobuziakiem nie będzie mi straszna ;-)

Hej,Mój pojechał z Wojtkiem do szpitala bo ma biegunkę:-( od kilku dni robił bardzo często kupki, a od wczoraj sama woda z Niego się leje wiec nie czekalismy. Ja siedzę z Kubą i czekam na wiadomość od Niego,az sie boję.

Duuuuuuuzo zdrowka zycze!!!

Dzisiaj tesciowa przegiela pale. Szymek dal dam w kosc w nocy wiec gdy przed 12 w dzien wreszcie zasnal, K poszedl kosic trawe a ja postanowilam tez sie zdrzemnac. Nawet nie wynosilam malego z sypialni tylko ulozylam do lozeczka a sama w zalozylam stroj plazowy i walnelam sie na lozko sypialniane. Obudzil mnie jakis glos, otwieram oczy a tesciowka stoi w sypialni a ja mam oba cycki na wierzchu bo stroj po ciazy zrobil sie za duzy na mnie. K byl pod prysznicem i nawet nie wiedzial ze ta malpa weszla.
Zapowiedzialam mu ze ma zapomniec o jakim kolwiek seksie dopoki nie odbierze kluczy od matki. A no i niech teraz jej powie ze ma sie zapowiadac zanim przyjdzie, zyjemy w cywilizowanym swiecie i sa telefony.

Trzeba było powiedzic ze niewchodzi sie do kogs ot tak bo ktos moze byc nago abo w dwuznacznej syt - ja bym nie wytrzymała:crazy::crazy: a jak nie to trzeba było poprsic zeby Ci dorobiła swoje ;-) Badz stanowcza bo widac baba nie ma klasy za grosz!!

Nie mam zbyt wiele czasu napisze mi ktos co z Magni Tomaszkiem????

U ns ok wszystko. Dzisiaj wkoncu!!! odpadł nam pępek!!!
Goraco okropnie!!

Hej,

Mój pojechał z Wojtkiem do szpitala bo ma biegunkę:-( od kilku dni robił bardzo często kupki, a od wczoraj sama woda z Niego się leje wiec nie czekalismy. Ja siedzę z Kubą i czekam na wiadomość od Niego,az sie boję.
Wszystko będzie dobrze trzymam mocno kciukaski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tez sie martwie o Magni co tam u Tomeczka. Biedulek taki malusi.

Trzymam kciukasy za Wojtusiowa sraczke. Oby nie byl odwodniony i wrocil do mamy. Pewnie dadza mu smecte i bedzie dobrze.

My mamy sie dobrze. Mala spi ladnie i budzi sie co trzy godziny z zegarkiem w reku. Pilnuje tylko aby cyckala minimum 20minut wtedy mam pewnosc. Caly dzien chodze z kapusta w staniku. ...super chlodzi rozpalone cyce i jakby je zmiekcza. Sut dalej mnie boli juz nie wiem co poradzic na to cholerstwo. Wogole ciagle musze nosic wkladki laktacyjne bo mi cieknie na maxa. Ja karmie np lewym a z prawego kap kap kap. Taki nawal. Nie odciagam mleka a mimo to mam taka produkcje. Jeszcze tydzen i zaczne odciagac pozostalosci po Mishy.

Odstawiłam dzś małą na chwile do babci i wyrwałam się na zakupy. Jak miło znowu się mieścić w normane ciuchy :)
Dziś w nocy Zosia znowu spała prawie 7 godzin bez pobudki! Potem jak wstanie to je aż jej się uszy trzęsą, ale po takiej przerwie mam pelno mleka więc nie ma problemu:-)
Zastanawiam się czy nie zacząć od poniedziałku powoli ćwiczyć na siłowni i zajęciach fitness. Krocze zagojone, 3 tyg po porodzie, fizyczne siły juz wróciły więc może czas na coś bardziej intensywnego niż ćwiczenie mięśni Kegla:tak:Mam fajny klub 5 minut od domu, więc jak mąż wróci z pracy łatwo by było mi sie na godzinkę wyrwać z 2-3 razy w tygodniu.

Pola - trzymam kciuki by byo dobrze!!

Kurde ja też bym chciała już ćwiczyć ale jeszcze po cc boli mnie brzuch :-(, a tak w ogóle to teraz ciężko mi będzie się gdzieś wyrwać bo mój K ma nienormowane godziny pracy i zostaję mi chodzenie wszędzie z Niuśką, chciałabym już zacząć chodzić na vacu fit ale chyba za wcześnie dla mnie. Powiem Wam że czuję się strasznie nieatrakcyjna :-(, brzuszek mi jeszcze troszkę wisi, celulit to już nie wspomnę, załamka :-( :szok: :-( :szok:

Dziewczyny kiedyś któraś z Was polecała pas poporodowy !!! Jaki to był pas ???

Ostatnia edycja:
reklama
Pola kciuki, aby z małym było ok.

Ja dziś koszmarny dzien, mały dopiero usnął, a tak od rana tylko rączki i nawet w wózku też płacze :/ czekam na chuste jak na zbawienie. I już nie wiem co robić do jednej piersi nie jestem w stanie młodego przystawić :( pierwszy raz mi łzy z bólu leciały, przy drugiej zaciskam zęby na początku i daję radę, a z tej drugiej musze odciągać. Chyba gdzieś błąd robię i musze nie tak go przystawiać :( no nic szukam jakieś poradni laktacyjnej i w tygodniu się wybiore chyba po pomoc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry