reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

hej kochane ja tylko na chwilę pochwalić się że żyjemy wchodzę na forum ale nie mam czasu pisać ale wasze porady i pogaduszki bardzo mi się przydają
ściskam was

reklama
Hej,

Mój pojechał z Wojtkiem do szpitala bo ma biegunkę:-( od kilku dni robił bardzo często kupki, a od wczoraj sama woda z Niego się leje wiec nie czekalismy. Ja siedzę z Kubą i czekam na wiadomość od Niego,az sie boję.
Zaraz sama dostanę biegunki z tego wszystkiego:zawstydzona/y:

Polaa trzymam kciuki za Wojtusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&

My byliśmy dzisiaj odwiedzić teściową, mały cały czas grzecznie spał :)
i mam w końcu laktator :-) teraz żadna wyprawa z łobuziakiem nie będzie mi straszna ;-)

Hej,Mój pojechał z Wojtkiem do szpitala bo ma biegunkę:-( od kilku dni robił bardzo często kupki, a od wczoraj sama woda z Niego się leje wiec nie czekalismy. Ja siedzę z Kubą i czekam na wiadomość od Niego,az sie boję.

Duuuuuuuzo zdrowka zycze!!!

Dzisiaj tesciowa przegiela pale. Szymek dal dam w kosc w nocy wiec gdy przed 12 w dzien wreszcie zasnal, K poszedl kosic trawe a ja postanowilam tez sie zdrzemnac. Nawet nie wynosilam malego z sypialni tylko ulozylam do lozeczka a sama w zalozylam stroj plazowy i walnelam sie na lozko sypialniane. Obudzil mnie jakis glos, otwieram oczy a tesciowka stoi w sypialni a ja mam oba cycki na wierzchu bo stroj po ciazy zrobil sie za duzy na mnie. K byl pod prysznicem i nawet nie wiedzial ze ta malpa weszla.
Zapowiedzialam mu ze ma zapomniec o jakim kolwiek seksie dopoki nie odbierze kluczy od matki. A no i niech teraz jej powie ze ma sie zapowiadac zanim przyjdzie, zyjemy w cywilizowanym swiecie i sa telefony.

Trzeba było powiedzic ze niewchodzi sie do kogs ot tak bo ktos moze byc nago abo w dwuznacznej syt - ja bym nie wytrzymała:crazy::crazy: a jak nie to trzeba było poprsic zeby Ci dorobiła swoje ;-) Badz stanowcza bo widac baba nie ma klasy za grosz!!

Nie mam zbyt wiele czasu napisze mi ktos co z Magni Tomaszkiem????

U ns ok wszystko. Dzisiaj wkoncu!!! odpadł nam pępek!!!
Goraco okropnie!!

Hej,

Mój pojechał z Wojtkiem do szpitala bo ma biegunkę:-( od kilku dni robił bardzo często kupki, a od wczoraj sama woda z Niego się leje wiec nie czekalismy. Ja siedzę z Kubą i czekam na wiadomość od Niego,az sie boję.
Wszystko będzie dobrze trzymam mocno kciukaski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tez sie martwie o Magni co tam u Tomeczka. Biedulek taki malusi.

Trzymam kciukasy za Wojtusiowa sraczke. Oby nie byl odwodniony i wrocil do mamy. Pewnie dadza mu smecte i bedzie dobrze.

My mamy sie dobrze. Mala spi ladnie i budzi sie co trzy godziny z zegarkiem w reku. Pilnuje tylko aby cyckala minimum 20minut wtedy mam pewnosc. Caly dzien chodze z kapusta w staniku. ...super chlodzi rozpalone cyce i jakby je zmiekcza. Sut dalej mnie boli juz nie wiem co poradzic na to cholerstwo. Wogole ciagle musze nosic wkladki laktacyjne bo mi cieknie na maxa. Ja karmie np lewym a z prawego kap kap kap. Taki nawal. Nie odciagam mleka a mimo to mam taka produkcje. Jeszcze tydzen i zaczne odciagac pozostalosci po Mishy.

Pola kciuki za wojtka!

Mamina to chyba normalne z tym kapaniem, ją mam bardzo mało pokarmu a też mi jedna cieknie jak druga karmie

Odstawiłam dzś małą na chwile do babci i wyrwałam się na zakupy. Jak miło znowu się mieścić w normane ciuchy :)
Dziś w nocy Zosia znowu spała prawie 7 godzin bez pobudki! Potem jak wstanie to je aż jej się uszy trzęsą, ale po takiej przerwie mam pelno mleka więc nie ma problemu:-)
Zastanawiam się czy nie zacząć od poniedziałku powoli ćwiczyć na siłowni i zajęciach fitness. Krocze zagojone, 3 tyg po porodzie, fizyczne siły juz wróciły więc może czas na coś bardziej intensywnego niż ćwiczenie mięśni Kegla:tak:Mam fajny klub 5 minut od domu, więc jak mąż wróci z pracy łatwo by było mi sie na godzinkę wyrwać z 2-3 razy w tygodniu.

Pola - trzymam kciuki by byo dobrze!!

Kurde ja też bym chciała już ćwiczyć ale jeszcze po cc boli mnie brzuch :-(, a tak w ogóle to teraz ciężko mi będzie się gdzieś wyrwać bo mój K ma nienormowane godziny pracy i zostaję mi chodzenie wszędzie z Niuśką, chciałabym już zacząć chodzić na vacu fit ale chyba za wcześnie dla mnie. Powiem Wam że czuję się strasznie nieatrakcyjna :-(, brzuszek mi jeszcze troszkę wisi, celulit to już nie wspomnę, załamka :-( :szok: :-( :szok:

Dziewczyny kiedyś któraś z Was polecała pas poporodowy !!! Jaki to był pas ???

Ostatnia edycja:
reklama
Pola kciuki, aby z małym było ok.

Ja dziś koszmarny dzien, mały dopiero usnął, a tak od rana tylko rączki i nawet w wózku też płacze :/ czekam na chuste jak na zbawienie. I już nie wiem co robić do jednej piersi nie jestem w stanie młodego przystawić :( pierwszy raz mi łzy z bólu leciały, przy drugiej zaciskam zęby na początku i daję radę, a z tej drugiej musze odciągać. Chyba gdzieś błąd robię i musze nie tak go przystawiać :( no nic szukam jakieś poradni laktacyjnej i w tygodniu się wybiore chyba po pomoc.

Do góry