reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dziura: no normalnie.. olej , patelnia, te sprawy.. :-ppotem zrobiłam taki sosik i z ryżem wymieszałam. z tym , że ja bliżej wegetarian jestem i jeszcze nigdy schabu mi się nie zdarzyło robić:zawstydzona/y: jem kurczaka ew. jakieś wędzone wędlinki i to tyle..

pyscek: serio.. łał! ten mój to daj spokój.. w życiu bym się nie poddała;P chociaż ścinać już mnie kiedyś ścinał:cool:

WITAM wiczornie

Pyscek sliczne wloskki;-)

aa podzielcie sie ;-) smakolyki robia a foty gdzie?

ja juz na tydzien u mamusi swojej bo w mieeszkaniu 31stopni a tu 24 ;-) ahh ulga niunia juz spi w swoim 2 lozeczku ;-)
dziurka pokaz tego swego synka ;-P

Ostatnia edycja:
Atan,nie mam w zwyczaju robic fotek temu co jem....może kiedys w kulinariach machnę ale może i kiedys....
A małego pokaze jutro i usunę,żeby kto ma zobaczyć to zobaczyl

dziura: no normalnie.. olej , patelnia, te sprawy.. :-ppotem zrobiłam taki sosik i z ryżem wymieszałam. z tym , że ja bliżej wegetarian jestem i jeszcze nigdy schabu mi się nie zdarzyło robić:zawstydzona/y: jem kurczaka ew. jakieś wędzone wędlinki i to tyle..

pyscek: serio.. łał! ten mój to daj spokój.. w życiu bym się nie poddała;P chociaż ścinać już mnie kiedyś ścinał:cool:

no to już pierwsze podejscie miał :D

uciekam spać kochane dobranoc :*

Hej dziewczonki :)

O matulo pojedyńcza!! jak Wy dużo piszecie! :-) no nijak nie dam rady Was nadrobić... choćbym bardzo chciała, do rana bym Was chyba czytała :-p bo ja z tych wolno czytających jestem :-p
Więc wybaczcie kochane, ale ja dzisiaj tylko krótko o sobie ;-) Jestem teraz u mamy, zostanę tu pewnie do środy bądź czwartku, więc może być problem z byciem na bieżąco do tego czasu:confused2: ale jak wrócę do domku to się poprawię!!:happy: Julia ma się już całkiem dobrze, wesołą zadowolona no i oczywiście są jej ukochane pieski :-) mama ma dwa duże psy a Julia po prostu w nich zakochana :tak:

A tak poza tym... to która to miała wstawić zdjęcia dziecięcia? :-) a no tak :-) WSZYSTKIE:tak::-) dawajcie dziewczyny, seria zbiorowego chwalenia się pociechami :tak::-)

JA podobnie jak Lilly wymiękam... :sorry: sorry bardzo! Starałam się jak mogłam ale doszłam do niedzieli do godziny 12 i olałam sprawę! Wstyd się przyznać ale mój mózg nie pracuje już o tej porze :-p a tak w ogóle to nakopie po tyłkach za to ekspresowe usuwanie zdjęć.... :-( nic nie widziała moja osoba! :-(
Mnie nie było cały weekend bo cały czas gdzieś nas nosi! Wczoraj cały dzień nad wodą, potem znajomi, dzisiaj też to zakupy, to spacer z Bartolinim itd, itp! Teraz jak zasnął a mąż poszedł do pracy to ja zabrałam się za sprzątanie! Tzn to było jakieś 4 godziny temu ale dopiero teraz skończyłam :crazy: jestem wykończona!

A tak poza tym chciałam pochwalić się, że Bartuś ma już praktycznie na wierzchu dwie górne jedynki no i w niedzielę skończył pół roku! :-):zawstydzona/y:

reklama
OGŁOSZENIE PARAFIALNE:-)

...(w tle słychać romantyczna muzyczkę )...
Moje drogie
Chcę wszem i wobec ogłosić że niewiasta zwana Lilly została moją małążonką :D:-D:-D:-D
Jedzcie pijcie tańczcie i cieszcie się z nami!

Ostatnia edycja:
Do góry