reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Halo halo!!

Aleksis1 wczesnawo chyba na teściora, więc wynik może mylić... zresztą ja też już z tych oczekujących z niecierpliwością do sb/nd na razie cościk pobolewa, nawet całkiem mocno momentami, więc nie wiem... się okaże:baffled: ... a nuż:happy:, hihi... czego wszystkim życzę:tak:

Mój kubek kawy już się opróżnił, ale dzisiaj taka pogoda, że chyba znowu trzeba będzie go namaścić, na co zapraszam

zuzanka81 marzy mi się urlopik ze zwiedzaniem, z Polski chętnie Mazury, Podlasie albo ścianę wschodnią... :rofl2: trzymam kciuki za OA!

Gatto
z tym moczeniem się to może kewstia indywidualna, zalezy pewnie jak często normalnie łapało się tego typu infekcje podejrzewam; bałabym się ewentualnie wód stojących, ale morze i basen powinny być bezpieczniejsze

bzzzz z remontami to widzę, że jest tak, że najpierw nie mogą się zaczać a potem nie mogą się skończyć... znam to z autopsji; jedną przemrożoną rurę będziemy 3-ci raz rozgrzebywać, grrrr...

Ostatnia edycja:
reklama
czesc babole:-)
ja nie pisze bo u mnie nic nowego sie niedzieje:eek:
z pogody sie bardzo ciesze, jast chlodno i pochmurno- cudnie!;-):-) od razu mniej zmeczona jestem (hmmm..prawie wcale:confused: ).
Ani@k ????????? gdzie sie podziewasz????? mam nadzieje, ze nie masz zadnych kłopotów:sorry: daj znać, co u Ciebie:tak:
zuuuuuuzzzaaaa!!!!! ciesze sie, ze wypoczęta, zresetowana i zrelaksowana wróciłaś!! :-) a w OA to formalności już, ale &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nadal :tak::-)
Aleksis phi! I krecha w 26dc to co to za powod do zmartwien?? Gatto tez tak miała:tak::-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

lopop i kasica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~na nowe cykle :*

dziewczyny z remontami - oooooj pamietam te czasy (hehe niedawno w sumie ;-)), jeszcze teraz czasem jak z eMem przypadkiem zaplączemy sie w sklepie gdzieś pomiedzy kafelki czy prysznice czy inne cuda to patrzymy po sobie i wzdychamy "oooj jak dobrze, ze już nie musimy łazić i wybierać tego " :-D

Tasza &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

alex - tak, miałam 75g glukozy i badanie przed, po 1h i po 2 h ,generalnie czułam się dobrze tylko bardzo mi się spać chciało :-)
Też nie basenuję w ciąży, nadrobię później ;-)
​Ani@k - &&&&&&&&&&&&

Tasza nie pamietam, zebym kiedykolwiek miala jakiekolwiek zapalenie czy infekcje w tej czesci ciala;-)ale chucham na zimne i do morza/basenu/jeziora/rzeki nie wleze:tak:

Infekcje miewalam jak bylam duuzo mlodsza. 3 razy mialam zapalenie pecherza i to bylo straszne. Teraz jakos sie mnie nic nie lapie. Mysle, ze nadmierna higiena albo niewlasciwa powoduje powstawanie grzybic itd. Teraz jestem ostrozniejsza jesli chodzi o "mydlenie" w tych miejscach, nie uzywam plynu do higienty int. i odpukac nie mam problemow.
Ale racja, trzeba chuchac na zimne, zwlaszcza jak w brzuszku rosnie maly czlowieczek.

heej

jestem, żyję, pracuję i piję ziółka - słuchajcie.. ja dopiero teraz zrozumiałam opowieści Mumy o glucie od pralki do umywalki!!!! mój nie był aż tak wielki ale się skubaniutki ciągnął!!.. aż miałam ochotę mu zdjęcie pstryknąć:laugh2: obecnie jestem w stanie 'bólu owulacyjnego' już chyba zapomniałam jak miłe to uczucie:tak:
Ogólnie łażę jak 'zahibernowana' :baffled: mam maślane oczy i czuję się jak... nastolatka:zawstydzona/y: - jeżeli Sroka tak działa po kilku dniach picia - już widzę siebie oczyma wyobraźni w następnym cyklu:rolleyes::rolleyes2::cool2:

jutro idę do endo po tabsy na obniżenie prolaktyny, gin kazał przyjść do siebie.. w listopadzie:baffled: przedemną wybór opcji na urlop.. myślałam o Gdańsku ale nie mogę znaleźć żadnej fajnej oferty na zamieszkanie tam przez kilka dni:baffled: się jakaś wybredna zrobiłam..

od następnego cyklu miałam se wieśka zapodać.. ale jeżeli tak na mnie ziółka działają.. to z wieśkiem chyba bym nie wytrzymała:-p ;-)

Bionda a jak u Ciebie zioło działa?????

aaa... u mnie jeden z problemów jakby odfajkowany.. moja Mama nie będzie miała operacji.. zbyt poważne schorzenie aby coś z tym zrobić:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
heej

jestem, żyję, pracuję i piję ziółka - słuchajcie.. ja dopiero teraz zrozumiałam opowieści Mumy o glucie od pralki do umywalki!!!! mój nie był aż tak wielki ale się skubaniutki ciągnął!!.. aż miałam ochotę mu zdjęcie pstryknąć:laugh2: obecnie jestem w stanie 'bólu owulacyjnego' już chyba zapomniałam jak miłe to uczucie:tak:
Ogólnie łażę jak 'zahibernowana' :baffled: mam maślane oczy i czuję się jak... nastolatka:zawstydzona/y: - jeżeli Sroka tak działa po kilku dniach picia - już widzę siebie oczyma wyobraźni w następnym cyklu:rolleyes::rolleyes2::cool2:

jutro idę do endo po tabsy na obniżenie prolaktyny, gin kazał przyjść do siebie.. w listopadzie:baffled: przedemną wybór opcji na urlop.. myślałam o Gdańsku ale nie mogę znaleźć żadnej fajnej oferty na zamieszkanie tam przez kilka dni:baffled: się jakaś wybredna zrobiłam..

od następnego cyklu miałam se wieśka zapodać.. ale jeżeli tak na mnie ziółka działają.. to z wieśkiem chyba bym nie wytrzymała:-p ;-)

Bionda a jak u Ciebie zioło działa?????

aaa... u mnie jeden z problemów jakby odfajkowany.. moja Mama nie będzie miała operacji.. zbyt poważne schorzenie aby coś z tym zrobić:zawstydzona/y:

Ani@k ale jaja. Poczytaj co Bionda pisala o OWULACJACH po tych ziolach i strzelajacych jajeczkach. Usmiejesz sie:-D

Trzymam kciuku za gluta i owocna owulacje z zagniezdzeniem

Ani@k aż ci zazdroszczę takiej ovu:zawstydzona/y: Ja nigdy nic nie czuję, glut po mimo wieśka taki se.
A gdzie twoje pomiary tempki :confused:
Chyba i ja na te zioła się skuszę .
Jutro robię badania: prolaktynę, progesteron i testosteron-koleżanka mi doradziła.
Zobaczymy co wyjdzie, ale coś czuje że nic dobrego:zawstydzona/y:

Ani@k aż ci zazdroszczę takiej ovu:zawstydzona/y: Ja nigdy nic nie czuję, glut po mimo wieśka taki se.
A gdzie twoje pomiary tempki :confused:
Chyba i ja na te zioła się skuszę .
Jutro robię badania: prolaktynę, progesteron i testosteron-koleżanka mi doradziła.
Zobaczymy co wyjdzie, ale coś czuje że nic dobrego:zawstydzona/y:

Catarina, moze zlec rowniez badanie Anti Müller Hormonu. To jest tez wazne. Jego sie bada niezaleznie od dnia cyklu. A progesteron to dopierp w fazie lutelanej. Zbadaj estrogen EL tez i FSH w 3dc celem oznaczenia rezerwy jajnikowej.Plus ten ANM. Trzymam kciuki

reklama
Ani@k - cieszę się, że tak się rozkręciło :-)
Mam nadzieję, że inne sprawy też się poukładają..
caterina - ziółka polecam, piłam tylko 3 mce ;-)

Do góry