Tasza
Fanka BB :)
Halo halo!!
Aleksis1 wczesnawo chyba na teściora, więc wynik może mylić... zresztą ja też już z tych oczekujących z niecierpliwością do sb/nd na razie cościk pobolewa, nawet całkiem mocno momentami, więc nie wiem... się okaże
... a nuż
, hihi... czego wszystkim życzę
Mój kubek kawy już się opróżnił, ale dzisiaj taka pogoda, że chyba znowu trzeba będzie go namaścić, na co zapraszam
zuzanka81 marzy mi się urlopik ze zwiedzaniem, z Polski chętnie Mazury, Podlasie albo ścianę wschodnią...
trzymam kciuki za OA!
Gatto z tym moczeniem się to może kewstia indywidualna, zalezy pewnie jak często normalnie łapało się tego typu infekcje podejrzewam; bałabym się ewentualnie wód stojących, ale morze i basen powinny być bezpieczniejsze
bzzzz z remontami to widzę, że jest tak, że najpierw nie mogą się zaczać a potem nie mogą się skończyć... znam to z autopsji; jedną przemrożoną rurę będziemy 3-ci raz rozgrzebywać, grrrr...
Aleksis1 wczesnawo chyba na teściora, więc wynik może mylić... zresztą ja też już z tych oczekujących z niecierpliwością do sb/nd na razie cościk pobolewa, nawet całkiem mocno momentami, więc nie wiem... się okaże
... a nuż
, hihi... czego wszystkim życzę
Mój kubek kawy już się opróżnił, ale dzisiaj taka pogoda, że chyba znowu trzeba będzie go namaścić, na co zapraszam
zuzanka81 marzy mi się urlopik ze zwiedzaniem, z Polski chętnie Mazury, Podlasie albo ścianę wschodnią...
trzymam kciuki za OA!Gatto z tym moczeniem się to może kewstia indywidualna, zalezy pewnie jak często normalnie łapało się tego typu infekcje podejrzewam; bałabym się ewentualnie wód stojących, ale morze i basen powinny być bezpieczniejsze
bzzzz z remontami to widzę, że jest tak, że najpierw nie mogą się zaczać a potem nie mogą się skończyć... znam to z autopsji; jedną przemrożoną rurę będziemy 3-ci raz rozgrzebywać, grrrr...
Ostatnia edycja:
).
daj znać, co u Ciebie
obecnie jestem w stanie 'bólu owulacyjnego' już chyba zapomniałam jak miłe to uczucie
- jeżeli Sroka tak działa po kilku dniach picia - już widzę siebie oczyma wyobraźni w następnym cyklu

;-)