reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzinka tak taki getry od kolana do kostki to pokombinuj coś z włoskami ok. a wdzianko jak się uda to będzie fajnie ale może też być bez wdzianka:tak:
MamMai witamy, ja też tu nowa:tak:
Asienka to danej imprezki życzę :tak:
Aguska nie doleciało słoneczko:no:ale przynajmniej nie pada to już coś

reklama
Chata ogarnieta, dwie kawy wypite, jedno pranie schnie, drugie sie robi..i w koncu czas na sniadanie. matko jaka pyszna kanapeczka.. Oskar mi juz podbiera ;/ i wez sie najedz..;/

MamaMai helloł :)

MamaMai witaj!!
No ja wylądowałam na ostrym z bólem głowy do południa...Zatoki...Antybiotyk..No cool.....
Ale w sumie może od razu będzie lepiej :-)

Bodzia zdrówka
My już po spacerku i obiedZie m poszedł do teściowej malować a ja z małym popołudniu tam pójdziemy:-)
U nas słonko świeci i jest nawet ciepło:-)
ja zaraz kawusię muszę sobie strzelić i troche ogarnąć po obiedzie:tak:

Asienka czyli nie było tak źle?:-D;-)
My też nie dawno wróciliśmy od teściowej mały zjadł już kaszke a teraz ogląda baję:-)
Fajnie bo od 2 dni dosyć ładnie mi je ale patrzyłam na prognozy i zapowiadają ponoć znowu upały no i mały znowu przestanie jeść:sorry2:

reklama
Do góry