reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

lena to trzeba było sie od razu chwalić a nie:-DCo do Gai to nie uważam żeby była za mała przecież zajęcia muzyczne w wieku 2 lat to tylko tak jak piszesz zabawa:-D
Justa ja miałam gdzieś przepis na tortille domowa jak znajde to wrzuce przepis;-)
Mały śpi a my zaraz będziemy oglądać jakiś filmik:-)
Po prostu uważam, że to czysta zazdrość bo innego określenia nie potrafię znaleźć;)
A ja wsuwam czerwone papryczki nadziewane serkiem feta mniammmmmmmmm:):tak:

reklama
Lena a niech zgłasza do MOPSu tylko pośmiewisko z siebie zrobi bo panie z MOPSu u mnie regularnie bo jak od nich dostajesz kase to wywiad robią :-p A mnie przecież ten mój dochód mega nie przekracza to i na żywnosc i na przedszkole dostaje..Wiecie przy tych alimentach :-p :-p
Fanta no fajnie, że dzieciom przywiózł ale mamy to mógł nie zapraszać....Ech szkoda słów i nerwów...
Justa ale jesteś...A ja taka głodna w lodówce serki i mleko ;-) A mnie się tak cos konkretnego marzy i do jutra mus czekać :-p

Lena ja też miałam do czynienia z psychologią, pedagogiką... nie powiem gdzie :-p Czy Gaja porozumiewa się z Tobą za pomocą muzyki? Uwielbia śpiewać? Bo wiesz.. moja Amelka uwielbia śpiewać, tańczyć , buzia jej się nie zamyka, ale nie wzięłam tego faktu pod uwagę by była jakoś manualnie uzdolniona. :sorry2: Moja Amelka uwielbia malować, a jak jest z Gają?
Bodzinko przepraszam. Ja zwykle kolację ubogą zjadam .Raz na rok szaleję, próbuję czegoś nowego. :sorry2:
Ale teraz z doświadczenia mogę podać ci przepis na super tortillę, na którą wydasz parę złotych tylko.:tak:
Aga to poproszę ten przepis . Ja swoje "gapowe " wydałam w markecie, teraz już wiem co i jak , z czym. ;-):-D

Ostatnia edycja:
Justa chce chce :-)
Lolo się mnie pyta co jutro na obiad he he ;-) A skąd ja mam wiedziec :-p
Ide zobaczyc do zamrazarki może coś tam mam bo padne ha ha ha ha ha :-p

ale naprodukowałyście:szok::-D

Fanta to miałaś przygodę oj musiało bolec ale grunt że sytuacja opanowana a kiedy jedziesz na ściągnięcie szwów
Lena super że masz takich fajnych teściów bo jak wiadomo różni się trafiają, ja nie ma teściów nawet ich nie poznałam nie żyją :tak: a gdzie twój mąż pracuję fajnie że będziesz mogła go odwiedzić ale z tego co piszesz to jest teraz w PL
Justa ale pichcisz ja raz robiłam tortillę robiłam podobnie jak ty nie smakowało mi to pamiętam że do kosza co nieco wylądowało a z zakupami tak jest jak człowiek się nastawi na coś że sobie kupi to jak nazłość nic się nie podoba ja to w niedzielę nie lubię jeździć na ciuszkowe zakupy ludzi mas źle się kupuję wolę w tygodni i to najlepiej rano w tedy pusto w sklepach:tak::-)
aguska i co fajnego oglądacie :-)

mała śpi już od 19stej ja też do wyra zmykam m już śpi w szoku jestem zawsze to ja pierwsza idę do wyra:tak::-D:szok:

Spokojnej nocki

Ostatnia edycja:
Przepis na życie więc mykam :-p
Mirelka lala czeka na pozszywanie, włosy i kubraczek ;-) Wypchana już :-)

ale naprodukowałyście:szok::-D

Fanta to miałaś przygodę oj musiało bolec ale grunt że sytuacja opanowana a kiedy jedziesz na ściągnięcie szwów
Lena super że masz takich fajnych teściów bo jak wiadomo różni się trafiają, ja nie ma teściów nawet ich nie poznałam nie żyją :tak: a gdzie twój mąż pracuję fajnie że będziesz mogła go odwiedzić ale z tego co piszesz to jest teraz w PL
Justa ale pichcisz ja raz robiłam tortillę robiłam podobnie jak ty nie smakowało mi to pamiętam że do kosza co nieco wylądowało a z zakupami tak jest jak człowiek się nastawi na coś że sobie kupi to jak nazłość nic się nie podoba ja to w niedzielę nie lubię jeździć na ciuszkowe zakupy ludzi mas źle się kupuję wolę w tygodni i to najlepiej rano w tedy pusto w sklepach:tak::-)
aguska i co fajnego oglądacie :-)

mała śpi już od 19stej ja też do wyra zmykam m już śpi w szoku jestem zawsze to ja pierwsza idę do wyra:tak::-D:szok:

Spokojnej nocki
Mój mąż w chwili obecnej pracuje w Niemieckim Oplu:)Przyjechał w sobote nad ranem tzn ja jechałam po niego do Wołowa a wyjechał dzisiaj o 15 ale zawsze to cos;)

Szkoda ze nie poznałaś swoich teśćiów;(
JA swoich Kocham nad życie!

Produuuukcjaaa!:szok: Nie nadrobię!
M już w drodze do pracy.
Od jutra już normalnie się wkręcę pewnie.

Dzisiaj testing. Pierwszy raz chłopaki będą spać razem. Mam nadzieję, ze będzie ok. Cały tydzień będę próbować. Oby się udało. Trzymajcie kciuki.

reklama
Lena ja też miałam do czynienia z psychologią, pedagogiką... nie powiem gdzie :-p Czy Gaja porozumiewa się z Tobą za pomocą muzyki? Uwielbia śpiewać? Bo wiesz.. moja Amelka uwielbia śpiewać, tańczyć , buzia jej się nie zamyka, ale nie wzięłam tego faktu pod uwagę by była jakoś manualnie uzdolniona. :sorry2: Moja Amelka uwielbia malować, a jak jest z Gają?
Bodzinko przepraszam. Ja zwykle kolację ubogą zjadam .Raz na rok szaleję, próbuję czegoś nowego. :sorry2:
Ale teraz z doświadczenia mogę podać ci przepis na super tortillę, na którą wydasz parę złotych tylko.:tak:
Aga to poproszę ten przepis . Ja swoje "gapowe " wydałam w markecie, teraz już wiem co i jak , z czym. ;-):-D
JUsta może nie porozumiewa się ze mną za pomocą muzyki hahaha
ale wielbia tańczyć a do tego nawet moja mama mówi, że ona bawiąc się sama poprostu sobie spiewa!
Próbuje grac na organach i akordeonie!Fakt ze nie wygrywa nie wiadomo czego ale potrafi to robic nawet i godz!NIe zwazajac na nikogo i nic poprostu sobie naciska i uwielbia to robic....gorzej z akordeonem bo cięższy niz ona:-Dale jak dziadziuś trzyma to wciska wszystko po kolei:):-):-)moze tanczyc godzinami!jak tylko słyszy piosenke to od razu, nie wazne czy techno, disco polo czy ludowe...byle by muzyka leciała;)

Do góry