Aleksis Amh nie robiłam tym razem. Zastanawiam sie nad zrobieniem w następnym miesiącu. W czwartek idę do gina po bromkai pogadać zobaczymy co młoda pani gin mi powie.
Przyznam się szczerze że trochę się boje tego badania. Bo jak odebrałam FSH to myślałam ze zemdleję-wynik prawie 11 nie był dla mnie zadowalający i przewidziany.Myślałamze mając 32 lata mam jeszcze kupe jajek.
Ani@k sopkojnie wszystko będzie dobrze i z twoim eMem i z fasolką.
Powoli, powoli wszystko sie wyklaruję i ułoży.
I będzie dobrze, zobaczesz.
Więc koniec z tymi smutkami.
Wysyłam buziaki na poprawę humoru.
Kasica spokojnie, nie przyj tak na swojego eMa bo tak jak dziewczyny piszą, jemu też nie jest łatwo.
Powiem ci jak jest z moim, niby nie okazuje tego na zewnątrz ale czasami pokazuje mi jakieś filmiki w necie-ostatni w demotywatorach jak ojciec usypiał synka grając Metallicę na gitarze. I wiem że on bardzo chce. Pyta czy mam ovu i trzeba dzieciaczka robić.
Ale po za tym wszystkim potrafimy się kochać tak spontanicznie jak kiedyś bez nastawienia czy coś z tego będzie.
Nic na siłę. Pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć.
Tak więc trochę spokoju i luzu.
Przyznam się szczerze że trochę się boje tego badania. Bo jak odebrałam FSH to myślałam ze zemdleję-wynik prawie 11 nie był dla mnie zadowalający i przewidziany.Myślałamze mając 32 lata mam jeszcze kupe jajek.
Ani@k sopkojnie wszystko będzie dobrze i z twoim eMem i z fasolką.
Powoli, powoli wszystko sie wyklaruję i ułoży.
I będzie dobrze, zobaczesz.
Więc koniec z tymi smutkami.
Wysyłam buziaki na poprawę humoru.
Kasica spokojnie, nie przyj tak na swojego eMa bo tak jak dziewczyny piszą, jemu też nie jest łatwo.
Powiem ci jak jest z moim, niby nie okazuje tego na zewnątrz ale czasami pokazuje mi jakieś filmiki w necie-ostatni w demotywatorach jak ojciec usypiał synka grając Metallicę na gitarze. I wiem że on bardzo chce. Pyta czy mam ovu i trzeba dzieciaczka robić.
Ale po za tym wszystkim potrafimy się kochać tak spontanicznie jak kiedyś bez nastawienia czy coś z tego będzie.
Nic na siłę. Pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć.
Tak więc trochę spokoju i luzu.
Ostatnia edycja: