reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Aleksis Amh nie robiłam tym razem. Zastanawiam sie nad zrobieniem w następnym miesiącu. W czwartek idę do gina po bromkai pogadać zobaczymy co młoda pani gin mi powie.
Przyznam się szczerze że trochę się boje tego badania. Bo jak odebrałam FSH to myślałam ze zemdleję-wynik prawie 11 nie był dla mnie zadowalający i przewidziany.Myślałamze mając 32 lata mam jeszcze kupe jajek.

Ani@k sopkojnie wszystko będzie dobrze i z twoim eMem i z fasolką.
Powoli, powoli wszystko sie wyklaruję i ułoży.
I będzie dobrze, zobaczesz.
Więc koniec z tymi smutkami.
Wysyłam buziaki na poprawę humoru.

Kasica spokojnie, nie przyj tak na swojego eMa bo tak jak dziewczyny piszą, jemu też nie jest łatwo.
Powiem ci jak jest z moim, niby nie okazuje tego na zewnątrz ale czasami pokazuje mi jakieś filmiki w necie-ostatni w demotywatorach jak ojciec usypiał synka grając Metallicę na gitarze. I wiem że on bardzo chce. Pyta czy mam ovu i trzeba dzieciaczka robić.
Ale po za tym wszystkim potrafimy się kochać tak spontanicznie jak kiedyś bez nastawienia czy coś z tego będzie.
Nic na siłę. Pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć.

Tak więc trochę spokoju i luzu.

Ostatnia edycja:
reklama
caterina ale 11 to nie jest bardzo zle... to obnizona rezerwa jajnikowa, ale nie jest żle! Ja miałam FSH 7.1, LH 7.7 i czytałam,ze wazniejszy (chyba?) jest stosunek tych dwóch stężeń, ma być około 1. Badałaś LH?

Kasica nie wiem co Ci napisać.. już i tak chyba za daleko się wypusciałam.. Na poczatku mojej wypowiedzi zaznaczyłam że chyba przestaniesz mnie lubić. Jak przydażyło mi się poronienie.. cały świat mi się zawalił.. wtedy to dopiero trza było mnie reanimować.. dziewczyny z watku po poronieniu nie raz kopały mnie w doopę.. i powiem, że taki 'kubel zimnej wody' dzialał na mnie kojąco.. ja tylko chciałam zwrocić uwagę na to że Adam też ma swoje uczucia.. a 'wysiąść' z pociągu jest bardzo łatwo.. może warto na Nim się skupić a nie na tym, że cały czas masz pod górkę .. przemyśl to..

cześć dziewczynki

Ani@k też prawda ja wchodzę na bb bo już mojemu M nie marudzę ,że nie udaje mi się co miesiąc a z Wami lubię pogadać o "dupie marynie":tak:;-)ja z kawką dzisiaj się witam ,myślę żeby pójść do fryzjera obciąć włoski bo już zarosłam,jutro mam pazurki zakłądam hybrydę :tak:
kasica dziewczyny mają na myśli właśnie w ten sposób Ci powiedzieć ,że czasami trzeba się wziąść w garść:tak:

caterina ja rezerwę miałam 4,5 przy FSH 4,2 i niby ok

dziewczyny zerknijcie na mój wykres - chyba mi się termometr popsuł :rofl2:

a
najważniejsze - przepraszam

DZIEŃ DOBRY BABECZKI :-D

kok.o hybryda to jest odmiana żelu na pazurki , tylko ,że nakłada go na Twoją płytkę paznokcia :-) moje ise strasznie kruszą więc nałożę żeby mieć ładne :rofl2:
Ani@k ale ja króciutkie włoski noszę teraz więc każdy już odrost widać na blondzie i już mi sterczą każdy w inna stronę:rofl2:

oj bzzz no niska jakaś?

reklama
Bzzzz spokojnie.. ja zawsze powtarzam - dwa, trzy dni i wszystko bedzie jasne!!! &&&&&&&&&&&&&&&& aby się ten cykl jednak owulacyjnym cyklem okazał!!!!:tak:

Do góry