reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

zuzanka,murzynek,nie murzynek..czy to ważne??!!wazne,ze słodkie :-D:-D:-Di pyszne!!!!!!!!!!!!!!!:-Dja juz po robocie,łazienka,pokój wysprzatane pranie prawie,ze wyschło na dworku,bo u nas dzis cieplusio!!!Pózniej robię sobie domowe spa,a co?!!!hi hi hi!!ksiązke poczytam,i moze piwka się napije???!!;-)zobaczę jeszcze...aaronka...miała bym ochote na takie cudenko:):):):)moim hobby.....moze to nie hobby ,bo trudno nazwac to hobby są storczyki!!!uwielbiam te kwiaty,kocham!!szalenie mi sie podobają!!do slubu miałam bukiet ze storczyków i we włosach tez miałam 2:-)znam się tzn.moze wydaje mi się,ze się znam...jak je piwlęgnowac,podcinac,i kiedy,kiedy podlewac i w jaki sposób...mam w domu 8 storczyków!!!i tak się składa,ze praktycznie kwitna cały rok!!tz,jak jeden przekwita to drugi zakwita:-)i praktycznie cały rok mam kolorowa na parapetach:):)lubię sie tym zajmowac:)a tak apropo.....takie haftowanie to tez nie dla mnie!!ja bym nie miała cierpliwości!!to na bank!!!!!!;-) ale piekne to to jest!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
kasica zgadzam się pyszne i słodkie więc nie narzekamy z M ,ja uciekam pod prysznic i dalej film z M oglądać bo zamiast książki wciągnęłam się w film ;-)

miłego wieczoru dziewczyny:*

Cześć kobitki:-)
Witam z herbatką tym razem. Jakoś dzisiaj odrzuciło mnie od kawy.
W podbrzuszu ciągnie i coś jakby kuło:confused:
Chyba @ się zbliża :wściekła/y:
Pozdrawiam z miarę ciepłego wschodu

cześć dziewczyny

ale tu cicho .......:shocked2:ale zauważyłam,że już od jakiegoś czasu się pusto zrobiło ,
kok.o już rzadko pisze,Ani@k również :-(Bionda od czasu do czasu,katiuszka i Muma prawie w ogóle :no: coś czuję ,że dziewczyny pozachodziły i już nas pomału opuszczają ,a Ani@k i Bionda za nimi :-(:-(:-( hmmmmm smutno się robi......

Caterina a może to nie na @ może to fasol się już skrywa :tak:&&&&&&tempka bardzo ładna trzymam mocno kciukasy &&&&&
kasica jak spa domowe zrelaksowałaś się?

ja wczoraj odpuściłam prasowanie to dzisiaj będę prasować ......ale najpierw jadę na urodziny mojego podopiecznego dzisiaj kończy 2 latka glut :tak:zjem torta ,wypiję herbatkę i wróćę do M bo w ten weekend z dziadkiem siedzimy bo Pan ma wolny weekend i nie możemy razem nigdzie wyjść ....ale za tydzień jedziemy na działeczkę naszą i tam oddam się małym porządkom ogródkowym w ciszy ....na działce jest tak cicho tylko słychać jak "mućki" muczą :happy2:

Dziewczyny skończyłam anemony!!!
Ogromnie się cieszę, bo męczyłam je z 1,5 roku z ogromnymi przerwami. Przez ten czas można było zrobić 3 lub 4 takie obrazki.
Nie znoszę zostawiać czegoś niedokończonego, więc tym większą mam satysfakcję:)

Teraz idą do prania, prasowania, naciągania i oprawienia:)

Ja po obiadku juz jestem:)Oj tak zuzanko,domowe spa udało się,fajna pachnaca kapiel,dużo pianki,muzyczkę sobie włączyłam i siedziałam na maxa długo w tej wannie!!!ale fajnie było!!!!!U nas pogoda taka dziwna troche,,,raz ciepło za chwile zimno i wieje...ale od czwartku ma byc juz ponad 30!!!!:-):-):-)wiec bardzo,bardzo się cieszę!!bo mam nadzieje ze na urlop pogoda nam dopisze??!!no oby!!!!!!!zaraz kawkę sobie zrobię i ciasto wszamam,które rano zrobiłam,jabłecznik:):)wczoraj nie chciało mi się,a dzis zrobiłam do kawki:)Jutro mój Adam przyjezdza juz......stęskniłam się za nim......ale taka krótka rozłąka nie jest zła!!!!!!!!!!!;-);-)aaronka...coś ty najlepszego narobiła!!!!!!weszłam na ta stronke i po prostu śline mam po pas!!jak zobaczyłam te bułeczki z jagodami!!!!!!!!!!!!!jeju,ale mnie ochota naszła!!!!wszystkie ciasta i ciasteczka ogromnie smakowicie wyglądają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mniam,mniam!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Aaronka niezła ta stronka ja tez się zaśliniłam jak ją przeglądałam .
U nas dzisiaj na obiadek Curry z kurczaka w wykonaniu mojego M , podane z ryżem, a na deser lody.
Zuzanka ja się nigdzie kochana nie wybieram

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry