reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

zuzanka,murzynek,nie murzynek..czy to ważne??!!wazne,ze słodkie :-D:-D:-Di pyszne!!!!!!!!!!!!!!!:-Dja juz po robocie,łazienka,pokój wysprzatane pranie prawie,ze wyschło na dworku,bo u nas dzis cieplusio!!!Pózniej robię sobie domowe spa,a co?!!!hi hi hi!!ksiązke poczytam,i moze piwka się napije???!!;-)zobaczę jeszcze...aaronka...miała bym ochote na takie cudenko:):):):)moim hobby.....moze to nie hobby ,bo trudno nazwac to hobby są storczyki!!!uwielbiam te kwiaty,kocham!!szalenie mi sie podobają!!do slubu miałam bukiet ze storczyków i we włosach tez miałam 2:-)znam się tzn.moze wydaje mi się,ze się znam...jak je piwlęgnowac,podcinac,i kiedy,kiedy podlewac i w jaki sposób...mam w domu 8 storczyków!!!i tak się składa,ze praktycznie kwitna cały rok!!tz,jak jeden przekwita to drugi zakwita:-)i praktycznie cały rok mam kolorowa na parapetach:):)lubię sie tym zajmowac:)a tak apropo.....takie haftowanie to tez nie dla mnie!!ja bym nie miała cierpliwości!!to na bank!!!!!!;-) ale piekne to to jest!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
kasica zgadzam się pyszne i słodkie więc nie narzekamy z M ,ja uciekam pod prysznic i dalej film z M oglądać bo zamiast książki wciągnęłam się w film ;-)

miłego wieczoru dziewczyny:*

Cześć kobitki:-)
Witam z herbatką tym razem. Jakoś dzisiaj odrzuciło mnie od kawy.
W podbrzuszu ciągnie i coś jakby kuło:confused:
Chyba @ się zbliża :wściekła/y:
Pozdrawiam z miarę ciepłego wschodu

cześć dziewczyny

ale tu cicho .......:shocked2:ale zauważyłam,że już od jakiegoś czasu się pusto zrobiło ,
kok.o już rzadko pisze,Ani@k również :-(Bionda od czasu do czasu,katiuszka i Muma prawie w ogóle :no: coś czuję ,że dziewczyny pozachodziły i już nas pomału opuszczają ,a Ani@k i Bionda za nimi :-:)-:)-( hmmmmm smutno się robi......

Caterina a może to nie na @ może to fasol się już skrywa :tak:&&&&&&tempka bardzo ładna trzymam mocno kciukasy &&&&&
kasica jak spa domowe zrelaksowałaś się?

ja wczoraj odpuściłam prasowanie to dzisiaj będę prasować ......ale najpierw jadę na urodziny mojego podopiecznego dzisiaj kończy 2 latka glut :tak:zjem torta ,wypiję herbatkę i wróćę do M bo w ten weekend z dziadkiem siedzimy bo Pan ma wolny weekend i nie możemy razem nigdzie wyjść ....ale za tydzień jedziemy na działeczkę naszą i tam oddam się małym porządkom ogródkowym w ciszy ....na działce jest tak cicho tylko słychać jak "mućki" muczą :happy2:

cześć Dziewczynki,
wpadłam życzyć Wam miłego dnia
Zuza, ja to myślę, że pustki na necie powoduje fajna pogoda, wiadomo, człowiek więcej "w terenie"

Dziewczyny skończyłam anemony!!!
Ogromnie się cieszę, bo męczyłam je z 1,5 roku z ogromnymi przerwami. Przez ten czas można było zrobić 3 lub 4 takie obrazki.
Nie znoszę zostawiać czegoś niedokończonego, więc tym większą mam satysfakcję:)

Teraz idą do prania, prasowania, naciągania i oprawienia:)

Dziewczyny widzę, że wczoraj poszalałyście z wypiekami. Polecam rewelacyjny blog ciastkowy.

Moje wypieki

Wszystko wychodzi, ciesząc nie tylko oczy ale i podniebienie.
Polecam!!!

Ja po obiadku juz jestem:)Oj tak zuzanko,domowe spa udało się,fajna pachnaca kapiel,dużo pianki,muzyczkę sobie włączyłam i siedziałam na maxa długo w tej wannie!!!ale fajnie było!!!!!U nas pogoda taka dziwna troche,,,raz ciepło za chwile zimno i wieje...ale od czwartku ma byc juz ponad 30!!!!:-):-):-)wiec bardzo,bardzo się cieszę!!bo mam nadzieje ze na urlop pogoda nam dopisze??!!no oby!!!!!!!zaraz kawkę sobie zrobię i ciasto wszamam,które rano zrobiłam,jabłecznik:):)wczoraj nie chciało mi się,a dzis zrobiłam do kawki:)Jutro mój Adam przyjezdza juz......stęskniłam się za nim......ale taka krótka rozłąka nie jest zła!!!!!!!!!!!;-);-)aaronka...coś ty najlepszego narobiła!!!!!!weszłam na ta stronke i po prostu śline mam po pas!!jak zobaczyłam te bułeczki z jagodami!!!!!!!!!!!!!jeju,ale mnie ochota naszła!!!!wszystkie ciasta i ciasteczka ogromnie smakowicie wyglądają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mniam,mniam!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Aaronka niezła ta stronka ja tez się zaśliniłam jak ją przeglądałam .
U nas dzisiaj na obiadek Curry z kurczaka w wykonaniu mojego M , podane z ryżem, a na deser lody.
Zuzanka ja się nigdzie kochana nie wybieram

Do góry