reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam kobitki:-)
My właśnie do domu z zakupów wróciliśmy,a zajęły nam one 4 godziny:szok:
Obiadek obgoniliśmy w McDonaldzie. Obżarłam się jak bąk BigMaca zjadłam z fryteczkami i colą popiłam. Ale żeby nie było mam straszna wyrzuty sumienia.No bo niezdrowe i wogle.
Ale raz na jakiś czas można.
Pozdrawiam

reklama
ja własnie pokój sprzatac skonczyłąm,i zrobiłam sobie przerwe na kawcię:)potem rozwiesze pranie i za łazienkę się biorę....ja mam ochote na ciasto z jabłakmi,papierówki mam...więc,kto wie?!;-)a wiecie co sobie wymyśliłam...????wieczorkiem sobie zrobie domowe spa:tak:aromatyczna kąpiel,dłuuuuggggaaa kąpiel!!!!potem zrobie pazurki u rąki stóp:blink:

Ostatnia edycja:
Kasica - tak trzymac. Przeciez jest fajnie pobyc troche samej ze soba. Mozna sie czyms innym zajac, poplotkowac z przyjaciolka godzinami i to bez swiadkow, posluchac muzyki. Ja lubie miec czasem takie dni. I nie mysle, ze to cos chorego. Nieraz bylam sama u mamy w Polsce i wcale sie na to nie uskarzalismy. To dobrze robi, zmienic otoczenie, odswiezyc stare znajomosci, pojechac na zakupy z kumpela albo wyjsc potanczyc z babami.
Zeby cos zmienic to trzeba w koncu zaczac. Najlepiej teraz :-)

Wierze, ze my wszystkie zostaniemy Mamami i to wkrotce.
A tak w ogóle to dzieci dojrzałych rodziców są bardziej inteligentne niż przeciętna;-)
Miłego dnia Wam życzę

aaronka to malarką jesteś??

Zuzanka nie jestem:) Raczej kocham rękodzieło w każdej formie. Obecnie kończę obrazek haftu krzyżykowego, który rozpoczęłam jakieś półtora roku temu. I nie mogę patrzeć jak leży i prosi o dokończenie.
Za każdym razem taki obraz ląduje na ścianie w pięknym passe partout i ramie robionej pod wymiar.

Chętnie bym dodała obrazek na bb ale nie wiem jak to się robi i czy w ogóle jest to możliwe.

hearts of anemons.jpg

oooo udało mi się:)
jednak można:)
Właśnie ten obrazek kończę "Serce anemonów"

aaronka!!!!!!!!!!!!!ty "zdolna bestia"jesteś!!!!:-)ja nie mogę jakie to piekne!!!!!!śliczny obraz!!!!!gratuluje talenku,naprawde bo jest czego!!!pieknie!!!!!!!!!!!!

Kasica..słuchaj mam kilka takich zestawów:)
Pisz tylko czy masz ochotę, to chętnie Ci jakiś podeślę:)

Wbrew chodzącej opinii, że to dla ludzi spokojnych, to hobby dla choleryków....bardzo uspokaja...setki, tysiące, miliony tych samych ruchów, przestajesz myśleć tylko wykonujesz daną czynność. :)

nooo kasica takie spa to sama przyjemność dla ciała i ducha.....
aaronka piękny obraz ja nie miałabym cierpliwości chyba ?! piękny naprawdę gratuluję talentu ,widzę ,że mamy Nasze dziewczyny bardzo zdolne na naszym forum :tak:

ciasto się upiekło wszystko pyszne ,bardziej czekoladowe wyszło ale i tak pyyycha:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Kasica..słuchaj mam kilka takich zestawów:)
Pisz tylko czy masz ochotę, to chętnie Ci jakiś podeślę:)

Wbrew chodzącej opinii, że to dla ludzi spokojnych, to hobby dla choleryków....bardzo uspokaja...setki, tysiące, miliony tych samych ruchów, przestajesz myśleć tylko wykonujesz daną czynność. :)

ładne! To chyba zajęcie dla mnie, bo ja zaraz wchodzę na wysokie obroty;-)

Do góry