reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Bzzzz spokojnie.. ja zawsze powtarzam - dwa, trzy dni i wszystko bedzie jasne!!! &&&&&&&&&&&&&&&& aby się ten cykl jednak owulacyjnym cyklem okazał!!!!:tak:
Ależ ty to jak jogin jakiś normalnie :blink: ależ spokój z ciebie uderza hi hi hi - dobra poczekam, poczekam ... bo jakie mam inne wyjście :blink:
bzzz no.. masz drugie podejście do owu... wieć przytulaj sie przytulaj :-D

no właśnie te testy owu mnie jakoś tak zmyliły, nie bardzo wiem dlaczego pokazywały taką owulkę a tutaj znowu temka co innego ... zresztą nie mam więcej testów owu -się skończyły :rofl2: więc co ma być ...tylko że w takim układzie cykl się wydłuży , a ja chcę na urlop bez wafla w gaciach :angry:noooo ...

reklama
mogę być i joginem:-).. zacisnęłam kciuki na spóźnioną owu więc wafla na urlop nie pakuj!!!!:tak: a Kok.o ma rację wystarczy powtarzac "wafla nie będzie, wafla nie będzie za to fasola będzie":tak:

W ogródku posprzątaliśmy, postawiliśmy taką budkę z drewna, to będzie kiedyś na wózek,
A dzis bylismy pół dnia na car boocie, kupiliśmy śliczny przewijak, może być też wanienka, bo na górze się zmienia, albo mata do przebierania, albo można wanienkę założyć. Pod spodem są półeczki z przegródkami, myślę, że będzie to funkcjonalne, bo wszystko pod ręką. No i znowu trzeba to było poskładać, poowijać folia i do budki na ogród.

No no no Katiuszka ale Ty prędka babka jesteś. Takie przedsięwzięcia, ho, ho, ho...
Ja nie mam kompletnie nic. Nawet bucika w rozmiarze "0", które panie tak zwykłe są dawać panom przy informowaniu ich, że zostaną ojcami.
No ale pewnie, jak będę zmuszona kupić jednorazową wyprawkę, to pewnie się nie pozbieram:)
Także na pewno rozsądniej podeszłaś do tematu.
Z resztą ja nawet nie mam pretekstu by sobie większe ubranka kupić. Najwyraźniej nie pisane mi wydawanie kasy:)

Hej Dziewczynki,

zuza -
trochę przykro mi się zrobiło jak napisałaś, że nie piszę .. Poza weekendami czytam i pojawiam się u Was codziennie..
Niestety nie mam siły żeby siedzieć przy kompie cały dzień a poza tym teraz naprawdę nie wiem w co mam łapy wsadzić..
Nie chcę pisać o tym jak się czuje baba w 7ym mcu ciąży rano, po południu i wieczorem , nie chcę też ciągle pisać o moich dziadkach a niestety te dwie sprawy zajmują mnie przez cały czas.
Poza tym w weekendy spędzam czas z M i Julką .
Nie chciałam się tłumaczyć a jakoś tak to powychodziło.

TO jeszcze dodam, że jutro mam badania kolejne na tokso a w piątek usg u magika - wtedy też mam cały dzień z głowy a wieczorem nie mam siły.

bionda - Ty wiesz :tak::tak:

katiuszka -

rozumiem Cię, ja też lubię mieć wszystko wcześniej, dzisiaj przyjechało właśnie łóżeczko i materac:tak:

bzzz - na co Ci wafle na urlopie ??? Weź nie kombinuj, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - szykuj się na bliźniaki !!;-) &&&&&&&&&

Miłego dnia Dziewczynki :-)

Muma;*********tulę i przepraszam jak zrobiłam Ci przykrość:-:)zawstydzona/y:,napisałam,żeby rozruszać troszkę nasz wątek :tak:wiem też ,że nie wszystkie możecie przesiadywać na bb z różnych powodów i rozumiem :tak:
sama z doskoku wchodzę bo nie zawsze mam czas lub chęci :zawstydzona/y:

Drogie Panie,

Znalazłam kolejny obrazek do wyszycia. I mam ochotę kupić wzór i niteczki?
Pochwaliłam się młodszej siostrze, jednak spotkałam się z krytyką.
Co o nim sądzicie? Kupować czy nie?

product_thumb.jpg

Witam sie i ja na chwilke.....i pozdrawiam wszystkie babolki!!!!
Niestety spedzam mniej czasu przed kompem bo mi nadal wzmaga mdlosci co mnie strasznie wkurza!!!
Wybaczcie, ze nie doczytam....

Drogie Panie,

Znalazłam kolejny obrazek do wyszycia. I mam ochotę kupić wzór i niteczki?
Pochwaliłam się młodszej siostrze, jednak spotkałam się z krytyką.
Co o nim sądzicie? Kupować czy nie?

Zobacz załącznik 484921

yyyyyy... nie :sorry2: (skoro chcesz to na scianie później powiesić:sorry2:)

ale jak tylko do wyszywania- to OK;-)

Gatto a jesteś pewna ze to komp? moze pozycja siedząca po prostu Ci nie służy;-) ja tak miałam, najlepiej to na leżąco mi było, siedzenie- nie bardzo..

Ostatnia edycja:
reklama
Oj zuzanka, ale już tam bez przesady ;-)
A dzisiaj robimy porządki u Córci bo kupujemy w tym tygodniu nowe meble w Ikei co by dziecko miało ładnie:happy2:
A to pawilon ogrodowy, o którym kiedyś pisałam, niestety wciąż bez przeceny:baffled:
KARLSÖ Namiot z zasłonami - IKEA
jakoś widzę tam wózeczek a obok siebie na jakiejś pięknej kozetce, ech....;-)

Gatto -
współczuję mdłości , ja nie wiem co to jest , takie te moje dzieci łaskawe:-)
aaronka - ten obrazek jak dla mnie jest smutny, jejku, może ja mam dziś zły dzień ale mnie się smutno kojarzy:baffled:
A w ogóle to mamy dziś studniówkę do porodu (tak naprawdę to mniej bo cięcie wcześniej) więc lecę przygotować coś na tą okazję :-D

Do góry