Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i to było a łózku, ale ... no własnie ale!!!

My kiedys zostawilismy malutkie bl z mama i sami poszlismy na imieniny do kumpla. Ze bl dawaly nam ostro w kosc i czlowiek nie pamietal kiedy spal to i kieliszkow wielu nie bylo nam trzeba zeby sie poczuc ze tak powiem dobrze hehe![]()
A no i mielismy ograniczony czas jak za czasow liceum co najmniej, wiec na szybkiego pobalowalismy i do domu. Po moim p naprawde nic nie bylo widac. Zrobilam 2 butle mleka i karmimy kazde swoje.. Rozmawiamy rozmawiamy nagle patrze a p sie buja z dzieciakiem na rekach na siedzaco i oczy ma juz na powaznie zamkniete![]()
Wrzeszcze zeby nie spał a on zaskoczony ze przeciez nie spi
Raz drugi trzeci - ewidentnie walczy![]()
No i nagle łup!!! Na szczescie spadła mu tylko butelkai to było a łózku, ale ... no własnie ale!!!
Potem wierzcie mi badz nie moj szanowny małzonek popisał sie jak nigdy w zyciu!!
Rozkładał łozko, ktore pojemnik na posciel miało otwierane do góry. Zagadałysmy sie z mama, nagle patrzymy a p nie ma![]()
Ale przeciez nie wychodził z pokoju ????
Patrzymy a z zamknietego pojemnika na posciel wystaja tylko nogi :-)![]()

.

.

, natomiast ja ktoregos razu znalazlam w muszli jego ulubiona szklaneczke do drinkow
i nawet juz pomyslalam ze to jakis jego rytual na pozegnanie picia
ale niestety moj m mnie szybko wyprostowal - on pil i zygal jednoczesnie

buziak - powalilas mnie ta historia
mlodak - mojemu tez sie zdarzylo spac w przejaznym uscisku z kibelkiem, natomiast ja ktoregos razu znalazlam w muszli jego ulubiona szklaneczke do drinkow
i nawet juz pomyslalam ze to jakis jego rytual na pozegnanie picia
ale niestety moj m mnie szybko wyprostowal - on pil i zygal jednoczesnie
![]()
. Mój kiedyś na grillu u kumpeli przywitał się z kiblekiem. Zrobił co swoje i wrócił na imprezę dalej pić
. I co najlepsze na drugi dzień wyglądał i czuł się lepiej niż ja.