reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
...

Załączniki

• smok.jpg
    smok.jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 142
Ostatnia edycja:
mi wczoraj Pan listonosz przyniósł koszule:
KOSZULA NOCNA CIĄŻOWA KARMIENIA KRÓTKI RĘKAW L /XL (2474422613) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
też potwierdzam, że super. fajna miła bawełna, ładny krój i kolory.

i szlafrok
Szlafrok *** Z KAPTUREM *** różowy L/XL (2486309397) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
napisane, że używany, ale kupiony był chyba właśnie na pobyt w szpitalu i sprzedany chwile później, bo stan idealny

A do mnie dzisiaj kurier przyjechał dla odmiany z kamieniem filipińskim do akwarium męża:rofl2:
Ale jutro będzie kolejny i oczywiście czekam na staniki do karmienia, butelki TT, pieluszki tetrowe i flanelowe, wkłąd do wanienki, czapeczki, cążki i szczoteczkę z grzebykiem:tak:

Mamba a jakie macie akwa?

my mamy dwa, jedno zarybione drugie krewecie

chcąc wstawić łózko małej trzeba będzie jedno zlikwidować, więc póki co czekamy z zakupem

A ja dzis dostalam posciel w koncu :D:D
Do meza sie smialam ze ''mloda bedzie wygladac jak w fabryce cukierkow'', ladny zywy kolor poscieli :)

I jAK mialam lozeczko rozlozone w pokoju juz a w lozeczku zakupy skladowalam
- to dzis zakupy poszly pod lozeczko a posciel ''wstepnie'' rozlozylam.
Wiem ze trza bedzie wyprac wczesniej itd, ale siostrzenica przynajmniej poczula ze cos dla dzidzi zrobila.
Cos czuje ze beda klopoty nie male z nia i ze bedzie zazdrosna :(

Chyba musze looknac na watek 'starszych dzieci' i zobaczyc poszukac czegos w tym temacie :///

reklama
ale siostrzenica przynajmniej poczula ze cos dla dzidzi zrobila.
Cos czuje ze beda klopoty nie male z nia i ze bedzie zazdrosna :(

Chyba musze looknac na watek 'starszych dzieci' i zobaczyc poszukac czegos w tym temacie :///

a dlaczego ty się tym przejmujesz? Na ile pozwolisz dziewczynce przy dziecku to twoja decyzja a resztą to się rodzice powinni zająć i wytłumaczyć co i jak. Wybacz ale nie rozumiem twoich obaw dotyczących siostrzenicy. Swoje starsze dziecko to tak ale inne.. hmmm...

Do góry