reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wieści od cieżarówek

Hejka!

Babeczki znalazłam sposób na stres. Cały wieczór rozwiązywałam testy do egzaminu i tak się na tym skupiłam, że zapomniałam o Bożym świecie. Potem padłam ze zmęczenia i przespałam całą noc bez problemów.
Plamienia na razie nie ma ale ja już do środka nie zaglądam a na zewnątrz czysto.
Zadzwoniłam rano do kliniki i pogadałam z recepcjonistką. Powiedziałam o co chodzi i mam zadzwonić po 16, jak będzie mój gin. One przekażą mu moją kartotekę i powiedzą w czym jest problem a potem oddzwonią do mnie co dalej. W sumie dobrze byłoby wiedzieć, co jest grane, bo niepewność jest najgorsza.
Trzymajcie kciuki za moje maleństwo, please :sorry2:

reklama
Jestem po wizycie.
Ciąża 4/5tydz. a więc wcześniutka ale to wiemy. Pęcherzyk się pojawia...Lekarz mówi że ciąża jest.Pozamaciczną wyklucza ponieważ jest rozpulchnienie.Za tydz. w ramach tej wizyty mam przyjechać na usg żeby już było wszystko widać.
Clexan i folik mam brac. Najgorsze że NFZ nie refunduje Zespołu antyfosf. w ciąży. i clexan jest na 100%. Lekarz mówi że w razie kontroli on musi dopłacić.
Kacper w tamtą stronę podróż zniósł super ale z powrotem wymiotował
unhappy.gif
Teraz śpi.

edit. Pisała do mnie Kasiaa24.Położyli ją na oddział i być moze jeszcze dziś maleństwo będzie na świecie.Bardzo prosi o kciuki za szybki poród.:tak:

Ostatnia edycja:
gosia super wieści to ja również juz za wczasu && za twoje maleństwo na next wizytancję
kasia &&
ziółko ty tam wiesz że masz szkraba małego opieprzyc odemnie i kciuki &&

i prosze o mocne trzymnie kciukaczy za moją kruszyne - jutro połówkowe

reklama
IZW trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zjola czekam na wieści.. Mam nadzieje, że Twoje będą lepsze od moich..

Po podejrzanych twardnieniach brzucha zadzwonilam do mojej gin i kazala przyjechac.. Powiedziala, że dobrze zrobilam , bo te twardnienia groża mi przedwczesnym porodem... Po tym co przeszlismy musimy dmuchac na zimne... Od razu zaczela pisac zwolnienie.. Mam nakaz lezenia i dostalam fenoterol i staveran.. W sobote mam jechac do szpitala to mi zrobi ktg... jesli sie polepszy po lekach to dobrze a jesli nie to czeka mnie szpital
unhappy.gif
Mowila,ze szyjka na szczescie sie nie rozwiera.. No i słuchalismy serduszka.. Usg nie mialam..

Do góry