reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2012

reklama
Polcia aguga zdjęcia porobię jutro to wkleję, bo narazie się jeszcze suszy. Idę właśnie zbierać z ogrodu. A tak po za tym to chyba przesadziłam z tymi ubrankami :sorry2: Moja mama twierdzi że spokojnie trójkę dzieci by w to ubrała :zawstydzona/y: No ale mi się ciągle wydawało, że mam tak mało wszystkiego. A teraz dopiero jak wyciągnęłam wszystko to zobaczyłam ile tego jest. A M mówi, że mogłam zapisywać ceny to byśmy wiedzieli ile na ciuszki poszło, tylko na rozmiar 56,62 i na 68. No ale tak na oko to jakieś 1500. resztę będziemy na bieżąco dokupować.

Malinowa_paula nie wiem jak mi wcześniej umknął twój przepis na życie, ale jest naprawdę świetny :tak:

A tak po za tym to zrobiliśmy dziś z M beczkę kiszonych ogórków :-) Szkoda, że otworzymy ją dopiero na zimę :-(
Moja mama to samo mówi w sprawie ciuszków i mój m ostatnio poprawiał komodę bo poupychałam ubranka i szyna się zacięła :rofl2:.Ja sama wiem,że połowy nie ubiorę,ale jak to takie słodziutkie to kupowałam :happy:
U nas też dziś produkcja ogóreczków ,7słoików zrobionych plus 5kg czeka na jutro,ale to moja mamcia robi :-D
Sonka udanej wizyty teściowej .

a ja mam najnowszy tekst mojego syna który jest obecnie u dziadków i właśnie odbywa się tam grill, gdzie jest rodzina i siostra mojego męża z dziećmi Ola 12lat i Maciek 16 lat i oczywiście Kaj 6,5 roku.
Rozmowa dzieci:
Ola: Kaj, jesteś najmłodszym z wnucząt babci i dziadzia
Kaj: Ale tylko do października. Potem wszystko się zmieni.

Całe towarzystwo padło ze śmiechu zwłaszcza że dzieciaki bardzo poważnie rozmawiały..
Nadmieniam że dziadkowie traktują wszystkie wnuczęta jednakowo i dzieciaki między sobą świetnie się dogadują mimo różnicy wieku..

Mina super tekst :-D
A mój synek też walnął tekst-wkurzył go tatuś ,a A do mnie krzycz
-Mamo ,nie mogłaś wybrać sobie jakiegoś innego męża??? :-D:-D:-D:-D

aguga, następny ananasek!

Muszę przyznać, że spędziłam dziś cały dzień w domu, ale z pożytkiem - posprzątałam 2 szafy z ciuchami (jak tam teraz wiatr hula!!!), dziękuję za inspirację wszystkim tutejszym pracusiom
images

Wprawdzie co chwilkę musiałam robić przerwy, bo sił za dużo nie mam, ale przynajmniej byłam na bieżąco z forum;-)

Zbieram się dziewczynki, kolorowych snów i do jutra!

Mina, aguga, teksty Waszych chłopaków pierwsza klasa :-D:-D:-D dzieci to zawsze wiedzą co mają powiedzieć :-)

sonkaa, dobrze, że dzisiaj się trochę poleniłaś, basen, hamak :-) supeeer. No i życzę jutro udanej wizyty teściów :-)

buty też ciążowe? :-D:rofl2:
Paula - potrzeba matką wynalazku, tylko się nie przezięb, bo dajesz czadu aż mróz idzie po ząbkach :-)

dziewczynki , własnie zjadłam na kolację śledzie w buraczkach.... hm... polecam, zwłaszcza popite kompotem jabłkowo - jeżynowo - miętowym (produkcji własnej :-) )
kupiliśmy dzisiaj fotel - taki typu finka, lekko bujany , mieliśmy taki dla Majki, ale i po 5 latach się rozpadł :rofl2:, ale jest fajny, bo szeroki, wchodzi tam luzem rogal do karmienia jak się siedzi, fajnie się kołysać z maleństwem, więc jestem zadowolona :-)
Oczywiście, że buty też ciążowe :-D
Śledzie pycha i kompot na pewno też, tylko muszę sobie w wyobraźni dodać jeżyny, bo resztę mam ;-)
Gratuluję nowego mebla :-)
Bawcie się dobrze z teściami :tak:

a ja mam najnowszy tekst mojego syna który jest obecnie u dziadków i właśnie odbywa się tam grill, gdzie jest rodzina i siostra mojego męża z dziećmi Ola 12lat i Maciek 16 lat i oczywiście Kaj 6,5 roku.
Rozmowa dzieci:
Ola: Kaj, jesteś najmłodszym z wnucząt babci i dziadzia
Kaj: Ale tylko do października. Potem wszystko się zmieni.

Całe towarzystwo padło ze śmiechu zwłaszcza że dzieciaki bardzo poważnie rozmawiały..
Nadmieniam że dziadkowie traktują wszystkie wnuczęta jednakowo i dzieciaki między sobą świetnie się dogadują mimo różnicy wieku..
Zobacz załącznik 488978
Aguga też sobie synek dobrze wymyślił :-)

Witam

A co tu takie pustki ?:szok:Gdzie wy jesteście ?

Ja zmykam na ryneczek po warzywka i owoce świerze.
O 13 mam wizyte więc odezwe się po południu
Dzisiaj na szczęście chłodniej i można normalnie funkcjonować

Miłego dnia brzuchatki :-)

reklama
witam o poranku...
co tu tak pusto?
Nawet Sandy dezercję uskutecznia..

Aguga, tekst A. przedni, dla dzieci wszystko jest tak proste :-D

u nas 2-30 przeszła burza i nareszcie jest czym oddychać.

Miłego dnia kochane.

Do góry