reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Tylko te pieluszki z drugiego linku, najmniejsze jakie można zamówić są od 4-tego roku życia ;-) dawno o nich zapomnę jak teraz zamówię :-D

reklama
Jutrzenko ja pisalam ze po allwaysach mialam odparzenia i dostalam zakazenia ale ja bylam cieta po dlugosci szyjki bo mialam kleszczowy wiec nie jakies tam 3 szwy na krzyz po peknieciu niestety:zawstydzona/y:
A ja mam pytanie do kolezanek z Irlandii/UK.. Jakie 'podklady wy uzywaliscie/polecacie? Bo macie juz jakies tam doswiadczenie :D A ja zero :D
pytasz o te ksaizki telefoniczne poporodowe?? czy o te na lozko?? bo mam i jedne i drugie ...po pologu dostalam miesiaczke i mialam krwotok straszny teraz sie zabezpieczylam na taka ewentualnosc jak ja nie skorzystam to amelkowna na nocki dostanie do wyrka na sikanie:-D
podp-achy : z mothercare no albo tesco specjalnie jakos sie nie roznia poza cena:tak: BRAND NEW MOTHERCARE Maternity Towels/Sanitary Pads x 48 (24packx2/Hospital Bag) | eBay

aaa i jak by cie interesowalo to sa te tens co niby bol przy porodzie maja zmniejszac na ebayu za grosze (u nas w szpitalu mozna je "wynajac" ale sama sie nad nimi zastanawiam...http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI....ssPageName=VIP:watchlink:top:en#ht_638wt_1271

Ostatnia edycja:
To może siennik?! :-D:-D:-D

Pytam o te podpaski, bo jedyne jakich używam to wkładki najcieńsze jakie możliwe (teraz na topie naturella, bo pięknie pachną ;-)), przy okresie zawsze tampony na pierwsze 2-3 dni i później również najcieńsze wkładki. Także pojęcia o podpaskach jakichkolwiek ZERO.
Ja również nie mam pojęcia o podpaskach bo mi wystarczyły same cieniutkie wkładki i używałam tych z naturelli. Natomi9ast wiem że always nie są dla mnie bo mam dziwne wrazenie że odparzją.
Mi przyszły kolejne rzeczy pt. pieluchy tetrowe i flanelowe 2 butelki, pjemniki na mleko, paklanki, czapeczki oraz przybory do fryzjerskie i do manicure

azorek kochana to co pokazałaś to tylko te plastry/elektrody czy coś do tensa, u nas na allego urządzenie kosztuje ponad 300 zł
te "baterie" czy jak to sie zwie do tensa tez mialam gdzies linka ale wlasnie grzebie i szukam :wściekła/y: mozg ciezarowki zapomnial zapisac w ulubionych badz obserwowanych :wściekła/y: to sie teraz naszukam ehh ale cale urzadzonka juz znalazlam:sorry:
np te tylko ja sie nie znam popytac chce poloznej o to jaka forme polecaja zeby to warte swieczki bylo http://www.ebay.co.uk/itm/TPN-200-P...pment_Instruments_ET&var=&hash=item41690501aa

http://www.ebay.co.uk/itm/TENS-Mach...truments_ET&hash=item4d0376561f#ht_837wt_1271

http://www.ebay.co.uk/itm/Pain-Reli...ruments_ET&hash=item1c26fe0e45#ht_6531wt_1037

znalazlam te ktorych wlasnie ostatnio nie zapisalam :http://www.ebay.co.uk/itm/New-Digit...ruments_ET&hash=item3f10ab8679#ht_4424wt_1271

Ostatnia edycja:
wstawiam obiecane zdjęcia wózka. Nie kupiony tylko pożyczony ale go do ładu doprowadziłam
Rano siadłam, nakrętki znalazłam, klucz, kombinerki i do dzieła.
Fajna duża gondola 80/40 więc na zimę akurat można napchać kocy, kołderek, śpiworków itd.
Stelaż mam w piwnicy z dużym koszykiem na zakupy też wymaga przeglądu

DSC_0004.jpg

DSC_0001.jpg
DSC_0002.jpg
DSC_0003.jpg

więc mała będzie jeździła w granatowo zielono kratkowanej karecie :-D

Bardzo fajna krateczka, jeszcze raz powiem ze podziwiam za zdolności. Ja ostatnio nie umiem poanować nad nerwami i jak mi idzie coś to ho ho. A do takiej krateczki ładnie by wygladał zielony kocyk i niebieski...

Mina, fajowa gondola. I fajne kolorki, takie uniwersalne.
Też na początku zrozumiałam, że to od Ciebie ktoś pożyczył gondolę i oddał zaniedbaną:-) Ale niezależnie od wszystkiego, rzeczywiście strach czasem patrzeć, jak ludzie nie szanują rzeczy. I to często bardzo wartościowych.

malinowa siostro to tak jak ja, z podpaskami od wielu lat nie miałam do czynienia. U mnie okres to 2, góra 3 dni z czego na noc wystarczały wkładki, mam nadzieję, że po porodzie też będzie w miarę lajtowo bo ja jakoś wylewna nie jestem;-)
Też jakas mało wylewna jestem :-D
Ja również nie mam pojęcia o podpaskach bo mi wystarczyły same cieniutkie wkładki i używałam tych z naturelli. Natomi9ast wiem że always nie są dla mnie bo mam dziwne wrazenie że odparzją.
Mi przyszły kolejne rzeczy pt. pieluchy tetrowe i flanelowe 2 butelki, pjemniki na mleko, paklanki, czapeczki oraz przybory do fryzjerskie i do manicure
Allways i każda inna z siateczką drycośtam :crazy:
Zdjęć nie widzę :-p;-)

więc mała będzie jeździła w granatowo zielono kratkowanej karecie :-D
No to teraz się nasłuchasz jakiego ładnego masz synka :-D

reklama
Mina - fajna gondolka

i ja kupiłam dziś wózek, oj Mina jak zobaczysz kolor mojego to zejdziesz, ale my leśni ludzie jesteśmy musimy się maskować ;)

mam nadzieję, że to nie jacyś oszuści bo kupiłam go poza allegro i babka zakończyła aukcje, teraz tylko czekać na kuriera

Wózek Teutonia Spirit S3 Gondola+Spacerówka OKAZJA (2536139595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tym samym dołączyłam do grona mam-celebrytek typu Skrzynecka wożących dzieci w Teutonii. A wybór padł po tym jak zobaczyłam go w sklepie i już kiedyś wam pisałam, że moja koleżanka jest nim zachwycona. Cena nowego z wyposażeniem to lekko 4000 zł

plusem bylo to, że ma gwarancję jeszcze na rok a Tetonia robi przeglady wózków i naprawia usterki.

Malinowa- ja też nie znoszę siateczek, teraz używam Bella 100% bawełny w rozmiarze L, idealne na powodzie z Luteiny

oj ja już też czuję, że o synku się nasłucham

Ostatnia edycja:
Do góry