Malinowa gratuluję udanych zakupów
Erde daj znać jak wrócisz z lidla czy to faktycznie globalna akcja
Karola bardzo chciałam kupić tą komodę, ale niestety jest te 8 cm za szeroka, i jak bym takie dwie postawiła w przedpokoju to bym chyba po ścianach musiała chodzić. Ale bardzo mi się podoba
Misza kciuki za wyniki &&&&&&&&&&7

Erde daj znać jak wrócisz z lidla czy to faktycznie globalna akcja

Karola bardzo chciałam kupić tą komodę, ale niestety jest te 8 cm za szeroka, i jak bym takie dwie postawiła w przedpokoju to bym chyba po ścianach musiała chodzić. Ale bardzo mi się podoba

Misza kciuki za wyniki &&&&&&&&&&7

. Choć nastawię się może na dłuższe leżenie...
Ale czas o tym pomyśleć,bo w październiku urodziny, to ktoś życzliwy mógłby jakiegoś wielofunkcyjnego robota sprezentować
A może się zdarzyć, że dzieć się będzie ruszał i będzie trzeba go szukać, bo wtedy tętno ucieka. Ja miałam dodatkowe atrakcje - oprócz serca podsłuchiwałam czkawkę:-)
). Na razie skutkuje..siuśki z nocnika sama wylewa do kibelka (ja tylko nocnik przy okazji opłukuję), sama wyciera się papierkiem (chyba że to koopa-wtedy mnie woła oczywiście
wynosi siuski sama ...ale macha tak nocnikiem mieszajac w prawo i lewo ze ja wole miec na nia oko zeby tego ze scian pozniej ie scierac hehehehe i mezasty wczoraj jak ja kladl spac to na nia krzyczal troche....ona teraz jak zasypia to koniecznie chce majtki a ja na noc zakladam jej te pull-up pieluszki bo jak twardo zasnie to sie nie budzi tylko siusia do lozka...i teraz jak ja kladziemy to trzeba postawic nocnik i ze 3-4 razy zrobic kurs bo siku bo kupka az mloda zasnie. mezasty wczoraj sie zdenerwowal i krzyczy na nia "chcesz siku??!! to siadaj i rob teraz a nie mnie co minute wolasz!!ja pustego nocnika alp dwoch kropel nie bede nosil!!"