reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Hej babolki!!!

kasica trzymam kciuki, zobaczysz, ze wszystko pojdzie dobrze!!

Katiuszka wiem, ze latwo mowic, ale staraj sie wyciszyc. Ja nie wiem co bym zrobila w twojej sytuacji, a bede miala na pewno podobna, bo ten sam wiek.....nie wiem...trzymaj sie!!!

noooo, cisza......pozdrawiam wszystkie!!

Ostatnia edycja:
reklama
cześć Dziewczynki..

Katiuszka ja może ostatnio coś inaczej myślę:sorry2:.. ale chcę abyś wiedziała że jestem z Tobą i ciepło o Tobie myślę.. masz rację (i inne dziewczyny też) rodzice najlepiej wiedzą co dla ich dziecka jest najlepsze:tak:
i tak jak Gatto napisała - postaraj się wyciszyć.. bo nerwy nie są najlepszymi kumplami..mnie zawsze powala na kolana zwykłe pobranie krwi.. nie chcę sobie nawet wyobrazić co by było przy amnio..:sorry2: dlatego odsuwam od siebie tą ewentualność:zawstydzona/y:
w każdym razie trzymam mocno za Was - Ciebie i eMa kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&& za jakiś czas będzie po wszystkim i wrócicie do normalnośći:tak:
Kasica będzie dobrze, trzymajcie się z Adamem - posyłam troszkę ciepłych myśli ********************

Gatto w końcu z 'chomika' ściągnełam "gramatykę", w bibliotece cały czas ktoś wypożycza.. nastawiłam się na obrazkową wersję a tu cała książka w napisach - lubię takie.. już zaczęłam przeglądać ale aby przysiąść nie mam za bardzo czasu:zawstydzona/y:

ejka dziewczyny:-)
My po weselu i małych kameralnych poprawinach.
Wesele było fajne ,wytańcowałam się ze ho ho.
Dzisiaj badam progesteron,na zlecenie gin.
I idę zapisać nas na wizytę u niby najlepszego Dr. od niepłodności pierwotnej w Lublinie:dry:
I to też na zlecenie pani Gin.
Zobaczymy co nam powie.
Pozdrawiam z zimnego i zaciemnionego wschodu.

Katiuszka trzymam kciuki za was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I z całego serca życzę żeby wszysko skończyło się pomyślnie:tak:

kasica za was też trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zobaczysz wszystko będzie dobrze:tak:

czesc babolce:-)
wiecie co, u mnie w pracy prawie nikogo nie ma!:szok: wszyscy na urlopach:baffled: siedze sama...
caterina ja na wesele za 2 tyg ide... i nie mam kiecki! :szok: musze połazic po sklepacj i znalezc coś, w co wleze... ja sobie pomysle o tym łażeniu i szukaniu to mi sie odechciewa...bbblllleeech :crazy:

zuzanka interes juz sie zaczął kręcic? ...eee a ja z tych dzikusów zapuszczonych, co do kosmetyczki nie chadzają :-D , pazury na krótko i spokój jest :-D

kasica &&&&&&&&&&&&& za wizyte :tak:

ja dzisiaj po południu na podgląd jade...
papa

Kok.o kciuki za wizyte!!! &&&&&&&&&&&&&&&

Ja mam jutro:baffled: boje sie troche:baffled:

Ani@k no latwo nie jest:tak:uczenie sie jezyka to bardziej na jesienne wieczory:tak:

Hej Dziewczynki,

No nie mam siły nawet pisać , jestem zmęczona, puchnie mi wszystko i boję się, że będę mieć teraz kiepskie wyniki. Mam też cały czas gonitwę z dziadkami,mama oczywiście wyoutowała się ze wszystkiego i po prostu zniknęła z naszego życia.
Staram się do tego wszystkiego podchodzić na spokojnie ale czasem się nie da. Nie mogę spać w nocy coraz częściej, złażę na dół, siedzę przed TV, myślę i się martwię.Ale przecież musisz się poukładać.
Powoli kończymy pokoje dzieciaków ale idzie to marnie bo jest tyle różnych spraw, zima idzie opał trzeba kupować , krzaki przesadzać i takie tam, no zawsze coś ;-)

kasica, kok.o , Gatto - trzymamy kciuki za wasze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na pewno będzie wszystko dobrze:tak:
katiuszka - dla Ciebie &&&&&& specjalne , na pewno jest wszystko dobrze, pewnie większość z nas przez to musi przejść i tak jak sama napisałaś za parę tygodni już będzie tylko jedno ze wspomnień. Ja też robiłabym amniopunkcję gdybym nie trafiła na mojego doktora magika. Jego opis usg (A4 maczkiem) i to co mówił w czasie badania uspokoił mnie tak, że sama się sobie dziwiłam. Na połówkowym tylko potwierdził, że jest wszystko OK jeśli chodzi o nieprawidłowości genetyczne.
Ta metoda 3-4 dniowa wyników amnio to chyba FISH, tak ?? U nas też była ale za dopłatą 2tys :baffled:
Pomyśl, nie dość , że będzie dobrze, to jeszcze będziesz już wiedziała, że Hania jest Hanią :tak: ewentualnie Heniem:-p

BUziaki dla Wszystkich Dziewczynek, cały czas myślę o Was:tak:

dzień dobry babeczki :-D
muma nie zamartwiaj się kochana , myślę że ten chwilowy nastrój wynika ze zmiany pogody ...
katiuszka, kok.o , Gatto, kasica, Caterina - &&&&&&&&&&&&&&& za wasze wizyty :)
Caterina a do kogo się wybierasz w Lublinie, do jakiegoś lekarza z abOvo może ?
zuzanka już niedługo .... :tak:

hej dziewuchy

kok.o no ja pazury uwielbiam mieć pomalowane itd itp :-) dlatego też je lubię robić..........
interes powoli się rozkręca już klientki się zapisują :tak:,były już 2 w tamtym tygodniu ,jedna to aż na wrzesień zapisana ,więc już po 18 jest co robić :tak:
katiuszka myślę o Was cieplutko i wiem,że będzie dobrze&&&&&&&&&&&&&&&
Muma nie stresuj się nie myśl ,za dużo kobito ja wiem,że trudno ...ale nie jesteś sama teraz i Olek też przechodzi to samo co Ty więc kochana dbaj o siebie i mam nadzieję,że się ułoży z dziadkami ...&&&&&&&&&&&

Ani@k jak tam ?

caterina super ,że się wybawiłaś ,ja lubię na wesela chodzić potańczyć i podjeść coś dobrego :tak:a gdzie weselicho było ? bo moja koleżanka też była na weselu w tę sobotę :happy: może bawiłyście się razem hehe:rofl2:

zuzanka - super, że biznesik już się kręci !! :tak: Ja też z tych co to swoje wizyty u kosmetyczki mogą policzyć na palcach jednej ręki :-D ale ważne , że inne panie chodzą częściej (np moja teściowa - co tydzień ;-)).
A pazury też lubię mieć umalowane tylko , że to rękodzieło ;-)
Z dziadkami to już się właściwie ułożyło tylko , że ja wiem, że to jest jak siedzenie na bombie - nie wiadomo kiedy coś pierdyknie tak , że nie będzie wiadomo za co się zabrać.
Jeśli chodzi o mamę to w tej chwili jestem już na etapie takim, że myślę, że nawet jeśli się wyleczy (w co wątpię..) to ja już nie będę potrafiła jej zaufać do końca ani czerpać przyjemności ze wspólnego spędzania czasu itp. Przykre ale prawdziwe.

Narazie to się zbieram od miesiąca do fryzjera i albo za ciepło albo nie mam siły albo coś tam - powoli nie widzę już świata.
Może jutro się zmobilizuję i wybiorę wreszcie.

Ostatnia edycja:
reklama
Caterina a do kogo się wybierasz w Lublinie, do jakiegoś lekarza z abOvo może ?

bzzzz mam zalecenie od gin stawić się u dr.Wdowiaka, tak kontrolnie bo ona za bardzo sie na wynikach nasienia nie zna :baffled: ( ato chyba bardziej już ja się znam:zawstydzona/y:)
A że oni się dobrze znają więc kazała się konsultować z nim.

Do góry