R
RiSiA
Gość
Alebur ja bym jechala na IP...
Pauline 16 to tak jak moj synus
Pauline 16 to tak jak moj synus
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co do cellulitu zniknie zobaczysz
bo to przez zatrzymana wodę w organizmie
Rozstępy mam przeokropniaste ale w nosie je mama jaki cellulit mi się zrobił na udach to poprostu bleeee! nogi mi puchną strasznei a najgorsze jest to ze nie moge oddychać , najgorzej jak si epołoże ,wczoraj do 1w nocy walczyłam żeby usnąc i znaleźć sobie pozycję w ktorej bede mogla lezeć i oddychać
ehhh
Alebur i jak ??
od wczoraj jakaś taka bardziej mokra sie tam czuję barwa na przemian przezroczysta, beżowa i biało-glutowata ... i tak sie zastanawiam czy nie lepiej tego sprawdzić wcześniej niz - wizytę u gina mam 20stego na ostatniej wizycie też mnie tak wymacał tam ze gwiazdy widziałam i właśnie obawiam sie czy on mi czegoś tam nie zruszył :-(no niby to normalne ale jakoś mocniej niż wcześniej .....
Maluszek mniej sie rusza to raczej teraz takie wypinanie niż kopnięcia - ale ma mało miejsca więc chyba tak to już jest

czy to znaczy,że mały bedzie się budził o tej porze ;-)