reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Nastepna od rzeczy gada:crazy: elona mam nadzueje ze to tylko z niewyspania:-) u mnie pada i pada na obiad zaplanowalam sobie chili con carne pierwszy raz robie wiec moze byc roznie:sorry: zdrowka dzie dzieciaczkow bo dwoje chorych w domu to istny kosmos:-(

Rysia elona ma racje idz na masaz ale min godz mi sie zdarzylo pierwszy raz nie myslec o niczym ani co musze zrobic ani kto mnie wkurza:-D albo wakacje w jakims deszcziwym miesvie w uk?

reklama
stem że i ja ;-) jakoś czasu mi na BB brak. Ostatnio zdecydowałam wrzucić na luz i komputer tylko w nagłych przypadkach włączam, a tak to z tel. pracuję :-D bo i tak się nic nie dzieje (jeszcze) za bardzo. Poza tym o 21 już spać chodzę :szok: chyba mój organizm jakiejś regeneracji potrzebuje albo coś :ninja2:

czytam od końca, więc mogę wszystkiego nie nadrobić - ale spróbuje, co by nie było, żem zła :-p

RAGNA
WIOLI mądrze pisze z tym przezywaniem. Dzieci podświadomie wyczuwają niepokój rodziców i może tak jest z Hanią właśnie? Poza tym co Ty za głupotki o tym "zżyciu" piszesz? :no: nawet mnie nie nerwuj, bo Ci poopsko zleję i ło. Poza tym mam nadzieję, że gorącka Hani szybko minie i że to nic takiego w gruncie rzeczy :* będzie dobrze! zobaczysz!
DZIULKA u nas dzisiaj słonko wyszło, więc jakby coś to w okolice Lbn zapraszam :rofl2:
RYSIA truj ile wlezie (to może i się samotna w swym ględzeniu czuć przestanę)! Ze ślubnym jakotako, więc temat przemilczę, co by złego z lasu nie wywołać ;-)
SHEENEY mam nadzieję, że pokarzesz chociaż kilka zdjęć z wakacji? ale Wam zazdroszczę tej plaży, słonka i kąpieli :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i zastanawiam się kiedy nam się na podobną wyprawę wybyć uda (a raczej kiedy mój ślubny wyrazi chęci takowe :sorry: bo mi ich nie brakuje, a wręcz przeciwnie)
E-LONA jaki członek rodziny nowy? no weee. Zdradź tajemnicę! Byłaś z Laura u pediatry dzisiaj?

i póki co tyle. Może jeszcze coś mi się później doczytać uda.

[edit]

doczytałam E-LONA oby ten kaszel nic złego nie oznaczał. Daj znać jak po wizycie. A mój ochroniarz już na swój rewir wybył, więc znowu samotna jestem :-(

Makuc jak maz nie wyraza checi to jedz sama zreszta po co ci drzewo do lasu?;-) A bb to nie nagly przypadek?my tu myslimy czekamy martwimy sie a makuc na luz wrzuca toz to wojna polsko polska:-D

Ragna wlasnie mialam pisac zeby lepiej maz poszedl z hania:-) dla was obu lepiej bedzue jak zostaniesz w domu ja np niechodze z bartkiem do dentysty zeby mu iszczedzuc stresu dla mnie to wyzwanie a jeszcze z dzueckiem never

RAGNA ty po dupie dostac chcesz??? jak sie nie wdrozylas?? ty??? a poza tym to na rzesach stane a sie jakos musimy zobaczyc, telefon twoj mam to zatyrkam po niedzieli.

ELONKA cieplo jest nazet bardzo ale te chmury to ja rozdmucham i dla nas ma byc piknie i jussszzz:)

MAKUC oj daleko tam do ciebie:///

EMILIAB odzywam sie bomnie teskno i co nqlog to nqlog:p

wlanie mloda pojedzona poszla lulu. bawi sie ladnie z chrzesnej synem (8 lat) ipsem yorkiem. nienwidze poslich klawiszy wrrrrrrrr

XXXXXXXX

no i jeszcze Ala pzdrwienia śle ;-) i spadam.

[edit]

WIOLI mówisz - masz. Daj tylko adres :-D
E-LONA oj od razu byś mój biedny tyłek kopała :-( tajemnicę lepiej zdradź :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry