reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

jutrzenka zdarza się nawet najlepszym ;)
Co do upału, to u nas ciemne chmury naszły.
Ciekawa jestem, czy coś popada.
Dostałam też właśnie paczuszkę z rzeczami do porodu, ale co się okazało? Że barany nie przysłali mi wkładów poporodowych :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Napisałam już do nich reklamacje. Niby tylko 5 zł, ale nie ważne, liczy się sam fakt. Tu 5 zł, tam 5 zł no i się zbiera. Jak do jutra nie odpisze nikt, to do nich zadzwonię, bo pracują tylko do 16 i niech mi przesyłają. Nie ma tak dobrze. Zamówione to powinno być, a nie w kulki sobie lecą.
Pewnie się pomylili przy pakowaniu, wiadomo, każdemu się może zdarzyć, ale wkłady poporodowe dla mnie rzecz święta, także nie ma mowy o darowaniu.
Zamówiłam sobie też takie majteczki siateczkowe.
Ale śmiszne. Przy Lenie chyba takowych nie miałam. Już widzę minę męża jak je zobaczy. Padnie ze śmiechu, ale w końcu to ja mam mieć jak najwygodniej po porodzie, a nie on, bo on już swoje zrobił, teraz moja kolej (niestety trochę gorsza jak jego).
Kurka, swoją drogą to faceci powinni rodzić, a nie kobiety, to nie fair, że facet ma chwilkę zabawy, a my potem długie chwile cierpienia :/

Idę się chyba położę, bo od tego siedzenia pobolewa mnie kręgosłup :/
Nie mogę za długo siedzieć, a niestety komp mamy stacjonarny, więc nie mogę się z nim przemieszczać, bo tak głupio by było z nim chodzić ;)

Ostatnia edycja:
reklama
jutrzenko - super, że nic się nie stało, teraz rzeczywiście trzeba uważać:)

ja dzisiaj w ramach walki z upałem wykonałam do słoików buraczki z papryką :-) - nie polecam na upał, ale w ogóle to pyyyyyyyyyyyyycha:)

Ostatnia edycja:
A u nas właśnie po burzy i ulewie,na dworze przyjemne powietrze.W domu jeszcze duchota,ale porobię przeciągi i może trochę się ochłodzi.Młody chce trochę iść na dwór to wyjdziemy

Ehhh kochane to zescie pojechaly po calosci :p Nadrobic az ciezko :)

Leze i odpoczywam i nic nie robie - narazie tylko snuje plany co zaczne robic we wrzesniu i kiedy i od czego zaczac....khekhekhe... Juz sie normalnie doczekac nie moge jak sie zwleke z kanapy :D
Niby do pryszlej srody mam lezec ale w weekend moze skocze gdzies sie poplatac troche z mezem - jak sie da namowic- i powoli sie wogule zaczne ruszac z domu wiecej - nie mowie o maratonach ale troszku juz moge :D

Maz i siostra mnie wogule juz wysylaja do porodu :D
Siostra stwierdzila ze 'zaczlam puchnac' [nogi i dlonie] wiec '2 tygodnie i zaczniesz rodzic',
a za kilka minut maz do mnie 'kochanie nie opadl ci juz brzuch przypadkiem'.... [co tez oznacza niedlugi porod]... Nic tylko trzasnac ich :D

Dobra nic ide spac, a jutroi jeszcze raz musze chyba przeczytac posty z osatnich 3 dni bo jakos tak malo na dzisiaj z nich zrozumialam :D Dobranoc :)

Witam i ja z rana:-) Miałam w planach trochę dłuższe pospanie, ale jakoś nie mogę, a leżenie z otwartymi oczyma mija się z celem. Może w ciągu dnia utnę sobie drzemkę:-p
Paula oczom nie wierzę:szok: o tej godzinie na nogach??
Emotion ja bym za takie teksty na pewno trzasnęła:no:
Chyba pora pomyśleć o śniadanku:tak: Miłego dnia dziewczynki:-)

Paula widzę ,że mnie dziś przebiłaś czasowo.

Paula oczom nie wierzę:szok: o tej godzinie na nogach??

To tylko tak wygląda, że pobiłam czasowo i że na nogach ;-)
To jest szybka kanapka i powrót do łóżka :tak: na dosypianie (przerywane co jakiś czas, ale zawsze), na nóżki wstałam niedawno, bo mi mucha latała nad głową :wściekła/y:. Teraz jem drugie śniadanko :-)
Smacznego wszystkim i miłego, rześkiego dnia życzę Zobacz załącznik 492729

reklama
Mina jak człowiek głodny to nie ma, że 4 :-D
A jak dwa człowieki to już w ogóle nie ma przebacz ;-)
WC swoją drogą, ale to koło północy i później czasem 3, no i koło 5-6 :sorry2:

Do góry