reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2012

reklama
Cześć.

Jestem już ,co by mnie któraś nie ubiegła.
:-)Współczuję wam tych kłopotów z znalezieniem wygodnej pozycji do spania.
A te poduszki ,kojce ,które kupowałyście już nie zdają egzaminu?.
Esi witaj
Udanego dnia

o matko ale się uśmiałam.

Teraz już wiem dlaczego części starszych osób wydaje się, że znowu jest 39 i trzeba się w domach barykadować.

Moja prababcia pod koniec życia miała takie fazy codziennie, jak coś zginęło, ktoś szybę wybił zawsze twierdziała, że to szwaby bo przecież jest wojna.
text stulecia, padłam ze śmiechu!! :-D:-D:-D:-D

Mina widzisz co ludziom z mózgu na wsi robisz dając te rzeczy męża?:-):-) Trep??? to okreslenie żołnierza? :-) padam ze śmiechu!!! LOL!! a na mnie mundur działa, moze nie jak w przysłowiu ale uważam mężczyzn w mundurach/garniturach za o wiele przystojniejszych niz są w rzeczywistości :-)
jutrzenko ja mam za małą szafę (jedną jedyną w mieszkaniu) na tyle wieszaków :-( worki prózniowe rządzą!
co do chodzenia w mundurze poza służbą - nie wolno bo to oznacza ze jest sie w pracy.. a jak np w mundurze isc do knajpy na piwo? masakra, choć i takie widziałam

Sandy ja wielkich problemów ze spaniem nie mam, śpię ok 8h z przerwami na toaletę, ale zasypiam później. Ale muszę kupić ten krótki rogal, przyda sie do karmienia później a i teraz sobie go w nogi włożę, bo poducha juz za płaska ;-) Witaj z rana, ja od 5 nie spałam juz, ale wstawać mi sie nei chcialo

W krk szykuje sie niezła gehenna pogodowa - juz jest 24 stopnie i zero chmur :no: wiatrak juz wyjęty

mamba motywacja w rozmiarze 34?? :szok: o matko, jak ja w 40 wejdę to będzie dobrze.. a kiedyś 36 było :-(

majeczka nie znałaś określenia na wojaka trep? przecież to bardzo potoczne słowo.. a mundur galowy nawet z paskudy robi przystojniaka i z tym się zgodzę. :tak:

Lecę na inne wątki
Miłego dzionka

ale tu cisza:-) zwykle o tej porze już jest dużo czytania a dziś leniwie;-)
Majeczka mam wrażenie że sie roztopie zaraz,w krk taki upał że nie da sie wytrzymac,jak zobaczysz jakies chmury burzowe na niebie w Twojej czesci miasta to daj znac bo wypatruje ich z utesknieniem;-)

witajcie

A te poduszki ,kojce ,które kupowałyście już nie zdają egzaminu?.

powiem tak z kojcem jest zdecydowanie lepiej niż bez, ale już i tak jest ciężko, niestety:-(, ale jeszcze tylko 5 tygodni to może wytrzymam:happy:

coś czuję że dziś pogoda też będzie ostra, pocieszające jest to że przynajmniej noce są chłodniejsze i rano jak się budzę to jeszcze nie jest tak tragicznie

Dziękuję za miłe przyjęcie na forum.
Mina, mamba - o 34 i 36 mogę pomarzyć - nigdy taka nie byłam. Teraz to już szkoda gadać. A w szafie wiszą jeansowe rurki i czekają na lepsze czasy. Zresztą mam nadzieję, że się wreszcie zmotywuję i po ciąży schudnę co najmniej do rozmiaru 38, jak na początek wystarczy.;-)
Co do porządków szafowych to w maju przerabiałam generalny remont razem z wymianą mebli. I co ja znalazłam w moich szafkach to szkoda gadać. :-D 2/3 szpejów od razu poszło do kosza. Wyniosłam chyba z 20 worków ciuchów i innych śmieci. Ile to człowiek przez kilka lat potrafi nazbierać...
A teraz to na pierwszym planie wielkie sukienki i koszule. Już mam ich powoli dosyć. No ale jeszcze chwila i będzie się można zmierzyć ze starą garderobą...

reklama
Do góry