reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kasia Alka Seltzer Gold ma w sobie:
[h=4]Inne informacje[/h]
  • Każda tabletka zawiera: 135 mg potasu
  • Każda tabletka zawiera: 309 mg sodu
  • chronić przed nadmiernym ogrzaniem
  • Ten produkt nie zawiera aspiryny
  • Alka-Seltzer Złoto w wodzie zawiera Głównie cytrynian sodu, leki zobojętniające sok żołądkowy i cytrynian potasu

ja planuję brać do owulacji, martika piła i mówi, że smaczniejszy jest niż sama woda z sodą a i doskonale można sobie podnieść potas, jak są trudności utrzymać go w diecie, pijąc cztery tabletki dziennie to możesz sobie podnieść potas o 540mg i sód o ponad 1200mg, a cytryniany zakwaszają.

reklama
ilaczek dziekuje za odpowiedz. Hmmmmm... tak mysle ze sie skusze na niego...juz znalazlam na ebay-u no ale tam jest tylko 36 tabletek, a pijac 4razy dziennie to potrzebne bedzie dwa opakowania. Chyba zakupie i bede pila. Do owulacji powiadasz???? A ile cykli ty juz pijesz????

ja jeszcze nie piję:-D
ja sobie kompletuję wszystkie suplementy i właśnie muszę chyba też jeszcze puścić oczko do Pirani i zamówimy jeszcze jedno opakowanie, wszystkie suplementy z przepisu mam już w domu, pre seed, testy owu, paski ph...przygotowania jak na wojnę.
ja chcę ruszyć z suplementami od październikowego cyklu, a ten Alka brać w cyklu staraniowym, czyli planowo u mnie od stycznia,
martikogdzie się podziewasz? napisz jak Twój organizm reagował na Alka Seltzer Gold?

Kasia Alka Seltzer Gold ma w sobie:
Inne informacje

• Każda tabletka zawiera: 135 mg potasu
  • Każda tabletka zawiera: 309 mg sodu
  • chronić przed nadmiernym ogrzaniem
  • Ten produkt nie zawiera aspiryny
  • Alka-Seltzer Złoto w wodzie zawiera Głównie cytrynian sodu, leki zobojętniające sok żołądkowy i cytrynian potasu

ja planuję brać do owulacji, martika piła i mówi, że smaczniejszy jest niż sama woda z sodą a i doskonale można sobie podnieść potas, jak są trudności utrzymać go w diecie, pijąc cztery tabletki dziennie to możesz sobie podnieść potas o 540mg i sód o ponad 1200mg, a cytryniany zakwaszają.

to pijecie go na chłopca czy na dziewczynkę???

U mnie nastepny cykl bedzie taki
Wit B complex (1x), kwas foliowy(1x), cynk(1x), wiesiolek(3x) i alka seltzer(4x)....o kurcze....

Piranha: też się łudzę, bo przyrasta mi ta druga kreska na owulacyjnym coraz mocniej :)
kasia: a co za witaminki łyka twój mąż? Bo jak nam w tym cyklu ie wyjdzie - tfu tfu, bo przeciez wyjdzie, nie?:) - to mój m. już mnie pytał czy on coś może brać na lepszą jakość ~~~o
Misia: to chyba u ciebie m. nie chce - mój ma fazy od wielkiego TAK na drugie dziecko, po przerażenie, że będzie miał 4 -osobową rodzinę i go to przeraża i wtedy tez mi mówi, może lepiej nie:) chociaż mój mówi otwarcie, ze jego to przeraża ciąża (pierwszą przeleżałam w połowie), potem poród (żeby wszystko było dobrze) a na końcu pieluchy i nocne wstawanie (oj jakby się conajmniej nawstawał przy pierwszym dziecku:-D:-D) gdyby te aspekty pominąć to mój chce:)

edit: też czekam na wieści od Magdy - ciekawość mnie zżera:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agagsm po wynikach badan zolnierzykow pani doktor kazala lykac zynk, no a ja szybciutko napisalam POMOCY do PIranhi, ktora to polecila taki oto zestawik

Sniadanko
L-carnityna 1x, B comp 1x, cynk 1x, wit c 1x

kolacyjka
l carnityna 1x, cynk 1x, maca 1x, wit E 1x, koenzym Q10 1x

reklama
Do góry