reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniówki 2010!!!

aniez - zasuszone jest, teraz tylko pilnować młoda, by tego nie rozdrapała. W domu tego nie rusza, więc mam nadzieję, że i w klubie podobnie będzie.

reklama
bry!

Ksiazka wciagnela mnie wczoraj tak,ze nie zauwazylam a sie 2ga zrobila. Dobrze,ze Maja mi dzis do 8mej pospac pozwolila ;)
Od jutra rady i zebrania zespolow wiec jedziemy zaraz z Maja na wycieczke rowerowa, a pozniej zabieram sie za materialy do pracy.
Aniez fotek nie cykalysmy, a w sumie szkoda :-( Wczoraj nie udalo sie nam z Aga spotkac na plazy bo w sumie spontanicznie zadzwonili znajomi i szybki wypad zrobilismy.

Milego dnia!

nigdy wiecej butelek u ustnikami:wściekła/y:. kupilam darii napoj z hippa, zreszta nie pierwszy raz, taki z ustnikiem, twardy plastik, probowalam nie da rady ruszyc, a ona go tak zgryzla ze az splaszczyla:no:. od tej pory tylko kubek, jezeli zapomne, niech pije ze zwyklej butelki.

Padam... dzieciaki mnie dzisiaj wykonczyly :-) ale piekny dzien byl. UWIELBIAM patrzec, jak sie razem bawia. Nasz starszak ostatnio sie nieco uspokoil i przestal byc "okopany" na swojej pozycji. Jak idziemy gdzies, od razu leci do brata i przedstawia mu atrakcyjny plan dzialania :-) dla mnie bomba!

Jedynie nawrot jelitowki u B. mnie martwi. Zaczelo sie 2 tyg. temu, potem spuscilo z tonu i tempa i od wczoraj znowu cyrk... dobrze, ze nie wymiotuje przy tym, ale ewidentnie ma problemy z trawieniem, wg pediatry moze miec niedobory enzymow, albo alergie... zauwazylismy, ze jak tylko wlaczamy mu wiecej owocow, to bywa gorzej. W sumie ja tez tak mam i oboje za owocami nie przepadamy... moze tez tak jest, bo moja babcia nie da sobie wytlumaczyc, ze 3 brzoskwinie zagryzione jablkiem, to nie jest dla B. najlepsza dieta... eh... ale babci wybaczam, bo ma kobita 80 lat :-)

Aniez owoce sa dość ciężko strawne w sumie . I racja że nie każdy je może w hurtowej ilości .

Ja spotkanko własnie miałam . Moja koleżanka od Szymka z wśtku spuściła się z mężem ze smyczy ( czyt. wysłała dzieci do babci ) i przyjechali do nas motorkiem na kawę :-D
Wczoraj dla odmiany sama się spuściłam i pojechałam na zakupy do outletu i tak dzionek zleciał .

Elvie nie pocieszę , ale lepiej będzie dopiero jak Maciek zacznie chodzić i wiecej kumać :tak: wtedy się dzieciaki sobą bardziej zajmą . A dwa że wtedy możesz dwójkę sprzedac do klubu:tak: Maciek z siostrą chętnie pewnie będzie chodził .
Olka jak zaczynała karierę przedszkolną to miesiąc była z Szymkiem . Rewelacyjny układ

Anna_oj ciekawe jak tam się bawicie w Chorwacji? Spontan jest super, więc mam nadzieję, że będziecie zadowoleni
Gosia co widzę Twojego posta, to już myślę, że to to.
Kittek co tam czytasz? Ciekawe plany ma małżonek :-) Nie wiem czy miałabym tyle odwagi, żeby wskoczyć do zimnego bałtyku i to jeszcze zimą. Chociaż jak byliśmy kiedyś na Słowacji w gorących źródłach, temp. -5, rzut na śnieg i z powrotem do gorącego źródełka, całe ciało szczypało, niezapomniane przeżycie.
Aniez zdrówka dla Bartka

Byliśmy dziś w sklepach meblowych, chcemy kupić szafę do Alicji pokoju, bo już się nie mieszczę z ciuchami, do tego niedługo znowu małe ciuszki będą w obiegu. Szkoda tylko, że metraż małego pokoju nas ogranicza i wybraliśmy mniejszą szafę. Zadatek chcieliśmy nawet wpłacić, ale nie dało się kartą, więc mąż powiedział, że jutro podjedzie zapłacić. W domu chcieliśmy jeszcze raz zobaczyć szafę na ich stronie, a tam szafa o 150zł tańsza :szok: Mam nadzieję, że nam ten cenę z internetu uznają.
Jutro mam nalot koleżanek z czasów studenckich, przyjeżdżają na 2 dni. Mąż ma się ewakuować, a my mamy babski wieczór. Oj, chce mi się takiego wieczorku, przy winku nie mogę, ale za to zrobiłam tiramisu w kieliszkach od wina :-). Wygląda efektownie :-)
Moja Alicja ma teraz fazę na mówienie do nas zdrobniale, chodzi i cały czas mówi MAMUŚKU, TATUŚKU. I zaczął się etap dlaczego, po co. Mąż był z A. w łazience, mył zęby, Alicja tak patrzy na pojemniczek od szczoteczek i pyta się "Tatuśku, a to jest szklane?"

Witam, mam za sobą kolejny dzień na mega obrotach. Mama dzisiaj przyjechała to od jutra mi lżej będzie jak się Leną zajmie.
Maciuś dzisiaj już grzeczniejszy, ale ręce jakby mógł to by zjadł. Wszyscy prorokują zęby jak na niego patrzą, ale dla mnie na zęby za wcześnie.
Spokojnej nocy, ja piję karmi i oglądam porażkę Barcy:( Mam nadzieję, że jeszcze Barca nadrobi. Reszta rodzinki już chrapie.

maonka - my mieliśmy takie akcje zakupowe, że w necie tańsze ale jak chcesz odebrać w sklepie to Ci doliczają za transport. Na swoje muszą wyjść. Lenka też zdrobnieniami mówi: mamusiu, tatusiu, babusiu, Maciusiu..:happy2:

W ogóle to się uśmiałam z Leny, bo robiła w klubie koronę i sobie różową zrobiła, taką z papieru. Rozebrała się do naga, siadła na nocnik i z tą koroną siedziała kupę robiła, nawet spać z nią poszła:-D Poza tym po rękach się kazała całować:szok: Teraz M. ją nazywa Królowa Lena Aleksandra:-D

reklama
Elvie obawiam się, że nie uwzględnią, takie chamy tam pracują, zero zainteresowania klientem.

Możecie się ze mnie śmiać, ale zakochałam się dziś w pewnej poduszce, o taka Poduszka ergon. WellPur OPTIMAL 42x56 w JYSK.
Ciekawe jak się na tym śpi, wrażenie dotykowe niezapomniane, tak się zachwycałam, że aż taka babka też przyszła sprawdzić

Do góry