reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie

reklama
PaulinaMaria mój je o 19.30, potem o 24.30, 3, 5-6. Nieraz zdarzyło mu się ominąć jedno karmienie (to o 24.30 albo o 3) i nie budziłam go. Uznałam, że rośnie i powoli się przygotowuje do przesypiania całej nocki, co mam nadzieję niebawem nastąpi ;-) A tego, że przy odbiciu młody Ci odpływa to tylko pozazdrościć ;-) Mój przy odbijaniu zawsze się budzi czy to w dzień, czy w nocy, a na odkładanie do łożeczka to już w ogóle jest wyczulony na maksa...

Szymek po nocnym nie odbija i też nie ulewa a nie dodaję wtedy zagęszczacza.
W dzień jak nie dam Nutritonu to są fontanny, ale nosem nigdy nie poszło....

Blond ja czasem jeszcze karmie piersia chociaz bardziej odciagam i podaje z butelki. Smoczki mam 1 tommee tippee i nie myslalam zeby zmieniac na razie :eek: jak on jest bardzo glodny to je tak lapczywie ze mam wrazenie ze nawet ta 1 ma sa duzy przeplyw

reklama
Iwon jak czytam o Twoim małym to mam wrażenie, ze mamy to samo dziecko :D mój młody też dłużej ciągnie cyca do tego często nie wiem czy jest już najedzony, bo sam go nie wypluje:) przy odkładaniu do łóżeczka budzi się tak samo przy odbijaniu i je w nocy dokładnie jak Twój :)

Do góry