reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Mina, prześliczny!

Marzył mi się fiolecik (w ogóle lubię ten kolor, co widać również po mojej garderobie i wystroju sypialni:rofl2:),
ale nasz wózek mam nadzieję posłuży też kiedyś młodszemu rodzeństwu, więc zdecydowaliśmy się na unisex.

Mina ah tu sie pochwaliłaś Venezią, jest super!!!!! i ten kolor.. czadowy! ja na swoj wózeczek musze jeszcze z miesiąc poczekać, ale cieszę sie ze i Ty jestes zadowolona z zakupu jak i Mamba. To bedzie nas trójka :-)

z aldika nie mialam pieluszek ale lidlowe czy tescowe (tesco te w zielonych badz zoltych paczkach nie bialych!!) sa porownywalne do pampersow a cena bardziej przystepna;-)
A probowalas sama? Ciekawa jestem czy mozna kupic bardziej pojedynczo zeby poprobowac :D Bym zrobila kilka testow, HaHaHa

Mina29 sliczny wozeczek :) Kocham fiolecik :)

reklama
Do góry