reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
czesc moje kochane

dziama
fajne mieszkanko umeblujecie i bedzie bardzo przytulne
viola ja jakos nie przygotowywalam malej kiedys zalogowalam sie nw stronie gerbera i przyslali mi sloiczek i tak jakos jej dalam zjadla kilka lyzek wiec zaczelam po malu jej podawac jedzonko odpowiednie do jej wieku, jedynie co to jak skonczyla 3,5 miesiace to przestala mi chciec jesc mleko wiec dalam jej kaszki ryzowe smakowe i tak juz jakos poszlo

Doczytalam KAROLINKO gratuluje Jagodki niech rosnie ci jak na drozdzach jest sliczniutka duzo zdrowka i jeszcze raz gratulacje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No myślę że okolice października listopada się przeniosę :) jak juz kiedyś pisałam na razie przeniosę swój pokój który mam a meblować się będziemy po ślubie :)

Dzien dobry Gwiazdy :-):-):-)

Na początek : Karola gratuluję i Witamy Jagódkę !!!!!! :-):-):-):-):-)

Roszpunko dzięki :-) No właśnie nie ma go już na allegro, także chyba jednak inny kupimy :-)A jak tam Maksio?/ Rośnie??

Aniu no widzisz, ale tyle się stresowałaś :-) To teraz odpoczywaj sobie w spokoju :-)

Lori jaki Ty masz brzuszek
:szok::szok::szok: Szybko widać Maleństwo :-) To chyba długo w tajemnicy nie utrzymasz :-) A ta koleżanka, to chociaż jakaś dyskretna ?? Czy już w pracy po prostu powiedziałaś??

bipal no już bliziutko do Twojego ( a raczej Waszego:-) ) dnia :-)

o proszę, i Truskaffka sie pojawiła... No masz szcęście moja droga, bo już miała zostać zasądzona kara dla Ciebie ... :-)

Kurczę, sylwia, Ty to masz z tymi nerkami :-( Oby wszystko było ok !!! Trzymam kciuki &&&&

Katrina ano niestety, to są te czarne strony przedszkola i szkoły... Ale mam nadzieje,że nie rowija sie z tego nic poważniejszego :-)

dziama w końcu się jednak zjawiła @ ?? A wybierasz sie mimo wszystko do gina??

Viola no tego Twojego Antka to tylko pozazdrościć :-) Daje się mamusi wysypiać i grzecznie chodzi spać :-) A co do książek to masakra jakaś :szok::szok::szok:

Ania ja jestem, ale dopiero się do kkompa dopchałam, bo siostrzeńca od rana miałam i grał sobie :-)

Dziama idę zaraz na grupę oglądać Twoje mieszkanko :-) Może jakiś pomysł mi wpadnie na moje :-)

My wczoraj bylismy u tych znajomych i było super :-) I dostaliśmy śliczny żółty kocyk dla Bianki :-)

Miłego dnia Wam życzę :-)

Ps. Dziama mieszkanko super, bo kolorowo:-) A łazienkę macie zrobioną ?? Bo ja nie mam pomysły na łazienkę... To znaczy mam kolorystykę, ale ciężko mi znaleźć takie płytki, więc pewnie jak znajdę, to będą strasznie drogie... ehh..

Ostatnia edycja:
Dziendoberek:-):-):-)

Wpadam sobotnio sie przywitac i spadam bo mam robote :-) babka przywiozła mi torebki.Nareszcie :-)

Dziewczyny ja juz nie chce słyszeć że jak sie wyluzuje to sie pojawia fasola. U jednej sie pojawi u drugiej nie. Co ma być to bedzie i tyle.

Miłego dnia :-)

Roziu tak mamy łazienkę już zrobioną ale nie robiliśmy jej już była zrobiona wcześniej nie będziemy nic zmieniać bo jest wszystko nowe nie używane po co zrywać płytki i iść i dodatkowe koszty tym bardziej że wanna obudowana i w ogóle. W sumie dokupiliśmy klopa, bidet lustro i lampy kinkietowe i jest ok potem jeszcze jakaś szafka i jest ok. Jano brazowe płytki mamy. Zdj łazienki nie dodałam bo póki co robi za składzik jakieś listwy farby kolanka młotki itp :) jak odgruzuję to pokażę :)

A gdzie nasza Ilonka ??????????????????????? bo o niej zapomniałam przedtem mam nadzieje że u ciebie wszystko w porządku
Losiczko szuraj szuraj tylko nie za długo ;-)

hej witam sobotnio:-)

Nie czytałam Was bo nie mam sił i dużo tego ale spróbuję nadrobić:zawstydzona/y:

Chciałam pogratulować Karoli i Polisi!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE:-D:-D:-D witamy na świecie:-D

Lori ale masz brzuszek:szok: duży jak na ten tydzień, no no

Ania dobrze że wszystko ok, to teraz odpoczywaj :-) brzusio ładny ehhh też chcę....

Truskawka oczywiście wizyta udana, czytli tak jak miało być:-)

Agnes, biapl to czekamy na Was:-D kochane myk, myk z tabelki

Ja nie mam czasu na nic a jak już to leże bez sił. Zaczął się wrzesień i nowa grupa maluszków które daja popalić że ho ho. W piątek już było lepiej - wypiłam nawet kawę i zjadłam:-). Jedyna dobra strona tych dni to ..... spadła mi oponka uchodowana na brzuchu :-D:-D cieszę sie jupi!!

Kurka jeszcze wyłamałam wczoraj przekaźnik od internetu u nas w laptopie i nie mam jak wejść, a na dół do stacjonarnego nie chce mi się schodzić:-(

Ja na 14.09 też umówiłam się na wizytę, odbiorę tylko wyniki. Ciekawa jestem co mi powie...

Pozdrawiam was wszystkie gorąco:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam po krótkiej nieobecności:)

Polisia i Karolinka gratuluję bardzo serdecznie :-):-):-) Mikołajek i Jagódka-cudowne dzieciaczki i śliczne:tak::tak::tak:. Zdrówka życzę maleństwom i Wam kobietki:)

Ja trochę czytałam co u Was,ale mało czasu na skupienie myśli i pisanie. Mąż w domu (urlop ojcowski) i staramy się z małym być jak najwięcej na powietrzu, bo niedługo jesień i zima i pewnie w domku więcej czasu będzie się siedziało.
A jak jesteśmy w domu to mąż okupuje kompa:)
Wczoraj sąsiadka mnie spotkała i mówi:" tak zimno a pani z takim maleństwem wyszła?"
Nosz ku..... to ja do następnego lata mam w domu siedzieć? Przecież Antek był odpowiednio ubrany. Powiedziałam jej ,że już nie takie maleństwo bo ma 3 miesiące i waży 6500 a po zatym nie chcę,żeby ciągle chorował więc od małego hartuję :)
A poza tym u nas ok mały potrzebuje coraz więcej uwagi wiadomo, Bawi się już grzechotkami i maskotkami. Ciągle ładnie chodzi spać o 20 i śpi do 5 lub 6, zje i śpi do 7.
No i na noc je już kaszkę i wczoraj dostał jabłuszko:)

Zagubiona możesz mi napisać jak zaczęłaś wprowadzać stałe jedzonko Nadince? Myszka superancka:-)

Truskafka gratuluję wizyty -cudowny taki widok prawda?

Ilonka pisałaś coś o przedszkolu.... teraz w każdym mieście są klubiki więc możesz tam Jasia zapisać np na 3 godzinki albo na dłużej:) Jak tam przygotowania do chrzcin? Pawełek ma już koszulę?

Kasiu odpoczywaj jak najwięcej dbaj o dziewczynki:)

Agnes również gratuluję wizyty ,mi szybko opadł brzuch i wszystko wskazywało,że szybko urodzę i co? Ale może Tobie się poszczęści :)życzę z całego serca szybkiego porodu:)

sylwia
&&&&&&&&&&&& za nerkę.

Losiczka współczuję sytuacji,ale trzeba się modlić i wierzyć,że Twoja córeczka jeszcze dąży wołać do cioci "babunia"

A ap ropo raka napiszę Wam coś na grupie

Dziewczyny latam też po księgarniach jak głupia bo córa potzrebuje wszystkie książki nowe bo (jak co roku zresztą) jest nowy program nauczania a wszędzie brak książek. A za 2książki do polskiego i 1 do matmy zapłaciłam wczoraj ponad 90 zł:szok::szok::szok: A gdzie reszta? Nie mówiąc o nożyczkach fartuchu,spinkach itp:szok::szok::szok: Nożyczki niby też ponad 100 bo takie allegro za 30 nie mogą być:szok: A u nas w sklepie z akcesoriami fryzjerskimi najtańsze 150:(

a jak takie uwagi to jednym uchem wpuszczać a drugim wypuszczać i nawet się nie warto denerowować :-p:-p:-p
ksiazki to i tak nie takie drogie, u mojego dziecka jedna książka dla przedszkolaka kosztuje 70 zł :szok::szok::szok:

Dzień doberek :*
Zdj na gr :) marne ale są.
Powiem Wam że ledwo żyję a dziś i jutro w pracy jak nie było @to nie było a jak przylazła to daje popalić. Niedobrze mi, przeczyściło mnie konkretnie i brzuchol boli i pracuj tu człowieku ech...

Miłego weekendu babeczki

współczuje ... przytulam. Lece zaraz zobaczyc zdjęcia na grupie :tak:

Dzien dobry Gwiazdy :-):-):-)

Na początek : Karola gratuluję i Witamy Jagódkę !!!!!! :-):-):-):-):-)

Roszpunko dzięki :-) No właśnie nie ma go już na allegro, także chyba jednak inny kupimy :-)A jak tam Maksio?/ Rośnie??

Aniu no widzisz, ale tyle się stresowałaś :-) To teraz odpoczywaj sobie w spokoju :-)

Lori jaki Ty masz brzuszek
:szok::szok::szok: Szybko widać Maleństwo :-) To chyba długo w tajemnicy nie utrzymasz :-) A ta koleżanka, to chociaż jakaś dyskretna ?? Czy już w pracy po prostu powiedziałaś??

bipal no już bliziutko do Twojego ( a raczej Waszego:-) ) dnia :-)

o proszę, i Truskaffka sie pojawiła... No masz szcęście moja droga, bo już miała zostać zasądzona kara dla Ciebie ... :-)

Kurczę, sylwia, Ty to masz z tymi nerkami :-( Oby wszystko było ok !!! Trzymam kciuki &&&&

Katrina ano niestety, to są te czarne strony przedszkola i szkoły... Ale mam nadzieje,że nie rowija sie z tego nic poważniejszego :-)

dziama w końcu się jednak zjawiła @ ?? A wybierasz sie mimo wszystko do gina??

Viola no tego Twojego Antka to tylko pozazdrościć :-) Daje się mamusi wysypiać i grzecznie chodzi spać :-) A co do książek to masakra jakaś :szok::szok::szok:

Ania ja jestem, ale dopiero się do kkompa dopchałam, bo siostrzeńca od rana miałam i grał sobie :-)

Dziama idę zaraz na grupę oglądać Twoje mieszkanko :-) Może jakiś pomysł mi wpadnie na moje :-)

My wczoraj bylismy u tych znajomych i było super :-) I dostaliśmy śliczny żółty kocyk dla Bianki :-)

Miłego dnia Wam życzę :-)

Ps. Dziama mieszkanko super, bo kolorowo:-) A łazienkę macie zrobioną ?? Bo ja nie mam pomysły na łazienkę... To znaczy mam kolorystykę, ale ciężko mi znaleźć takie płytki, więc pewnie jak znajdę, to będą strasznie drogie... ehh..

koleżanka dyskretna i wie że nikomu ma nie mówić, ja chce w pracy powiedzieć po 1 trymestrze i wtedy pójsć na L4.
Jakie kolory do łazienki wymyśliłaś?
hej witam sobotnio:-)

Nie czytałam Was bo nie mam sił i dużo tego ale spróbuję nadrobić:zawstydzona/y:

Chciałam pogratulować Karoli i Polisi!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE:-D:-D:-D witamy na świecie:-D

Lori ale masz brzuszek:szok: duży jak na ten tydzień, no no

Ania dobrze że wszystko ok, to teraz odpoczywaj :-) brzusio ładny ehhh też chcę....

Truskawka oczywiście wizyta udana, czytli tak jak miało być:-)

Agnes, biapl to czekamy na Was:-D kochane myk, myk z tabelki

Ja nie mam czasu na nic a jak już to leże bez sił. Zaczął się wrzesień i nowa grupa maluszków które daja popalić że ho ho. W piątek już było lepiej - wypiłam nawet kawę i zjadłam:-). Jedyna dobra strona tych dni to ..... spadła mi oponka uchodowana na brzuchu :-D:-D cieszę sie jupi!!

Kurka jeszcze wyłamałam wczoraj przekaźnik od internetu u nas w laptopie i nie mam jak wejść, a na dół do stacjonarnego nie chce mi się schodzić:-(

Ja na 14.09 też umówiłam się na wizytę, odbiorę tylko wyniki. Ciekawa jestem co mi powie...

Pozdrawiam was wszystkie gorąco:-)

trzymam kciuki za wizyte i za wyniki. Najwazniejsze żeby znaleźli przyczyne!:tak::tak::tak:

Do góry