Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.
amelka pada ok 22 (lezy w wyrku i spiewa sobie na dobranoc+ co 2 min mamaaaa sikuuuu) kot wtedy jakos wariuje wiecie lata po domu z rakieta w tylku doslownie
polata z godzine po firankach i suficie i zasypia na mojej polowce wyrka jak chce sie polozyc to jasnie fifiego musze wyganiac bo sie rozciagnie jak nalesnik i mi miejsca nie zrobi
i jeszcze jak mu powiem zlaz albo przesun sie to mialczy na mnie tak zalosnie ze sikam ze smiechu chwilami
A mi wczoraj położna na dzień dobry powiedziała ale ma Pani wielki brzuch.
Moja tez do tej pory była w dolnych granichach ale to nic nie znaczy, bo jedne dzieci przestają rosnąć a inne nadrabiają i rodzą się duże. No i błąd pomiaru moze być chyba nawet do 0,5 kg.
Poprzednio jakoś wcale nie sprawdzałam jaki Wojtek jest duży i nie analizowałam. Przed porodem powiedziała mi gin że będzie ok. 3,5 kg i urodził się 3,4.
Ale pytała jak ja byłam duża i jaki mąż, bo to podobno rodzinne.

marand pisze:no właśnie, tylko że u mnie to już przybrało taką formę, że za stołem to nie ma mowy żeby jeść, siedzę w fotelu, odchylona na maksa do tyłu, pod plecy wepchnięta poducha aby móc się jeszcze bardziej wygiąć, brzuch robi za stół, a i tak nie wiele to pomaga, max 5 minut tak wytrzymam i muszę się przejść

My dziś też mamy rocznicę ślubu
Nawet się mojemu mężowi nie zapomniało
Ale ja i tak najbardziej lubię jak dostaję kwiatuszki bez okazji
bo dzieciątko pewnie się przypominało że też chce świętować.. ale nic straconego w przyszłym roku wszyscy razem poświętujecieNiestety nasze świetowanie nie specjalnie się udało .Od 21 -12 miałam serie regularnych skurczy .Bolało jak cholerka myslalm ze juz pojedziemy do szpitala ale przeszły.

Normalnie niezniszczalna chyba jesteś..Mina wstaję o 4 ,ale zanim docieram do laptopa jest 5:-).
nie, nie , nieMina powodzenia u fryzjera, potem to juz mozna spokojnie na porodowke![]()
zazdraszczam kazdemu kto ma kominek (taki prawdziwy gdzie pali sie drewnem) bo akurat dzis bylo by pieknie sobie tak posiedziec z lampka winka (na ten moment soczku porzeczkowego;]|) i ksiazka![]()
zależy co chcesz robić z włosami. Ja robiłam pasemka więc z farb a zawijaniem i modelowaniem 2h zeszło.widzę że sporo z was robi się na bóstwo przed porodem, a ja miałam plan iść do fryzjera dopiero po, tak bliżej chrzcin, ale tak kusicie że teraz już sama nie wiem
dziwne, ja zawsze wyniki KTG dostawałam z opisem do ręki a robiłam kilka razy w różnych placówkach, nikt sobie ich nie zostawiałCześć dziewczyny!
KTG ponoć tak 2-3tyg przed terminem najwcześniej i najlepiej w szpitalu w którym planowany jest poród coby mieli na miejscu wyniki..
ja jestem nie spakowanaSłuchajcie, czy ja już jestem ostatnią, która jeszcze nawet nie zaczęła pakować torby?![]()

nie dość że łaskawie kocię pozwala ci się sobą zajmować to jeszcze śmiesz go z najfajniejszego miejsca spychać?jak chce sie polozyc to jasnie fifiego musze wyganiac bo sie rozciagnie jak nalesnik i mi miejsca nie zrobii jeszcze jak mu powiem zlaz albo przesun sie to mialczy na mnie tak zalosnie ze sikam ze smiechu chwilami
![]()

Sonka no właśnie ja bym sobie też z miłą chęcią na balkonie wrzosy zasadziłą ale mój mąż wywiózł doniczkę i jeszcze do mnie nie wróciła![]()
Wpadłam sie tylko przywitać. właśnie skonczylam ostatnią partię prasowania dziecięcych ciuszków, uffffff czuje odrobinę wewnętrznego spokoju ;-) jak któraś z Was ma kanał Planete + to wlasnie jest program o pieluchach, a raczej o tym jak świat w nich tonie, calkiem ciekawe rzeczy;-)