izabela 1982
Fanka BB :)
Witajcie ranne ptaszki:-)
Ja nie moge zasnac ale wstaje o 7 razem z Gabrysiem.
Mina powodzenia u fryzjera, potem to juz mozna spokojnie na porodowke
Sonka wlasnie, musze zakupic wrzosy, ja od kilku dni porzadkuje ogrod, wyrywam zielsko zasypuje kora zeby potem z maluszkami na spokojnie posiedziec w ogrodku.
Nikamo ja tez jakis skurczy dostalam co sie wszystkim chwalilam ze ja takich dolegliwosci nie mam, a swietowanie odbijecie sobie za rok
The white one ja bym strasznie chciala podwojny wozek bo wiem od mam dzieci z malym odstepem ze naprawde sie przydaje, tylko ze my mamy wozek Gabrysia kupiony w tamtym roku za dosyc drogi, a dostaniemy za niego moze polowe kasy. Mamy duzy ogrod ale ja uwielbiam spacery, a moj syn chodzic to moze ale w kolko a jak wychodzimy za bramke to placz i kladzie sie na chodniku. My na razie na ten temat rozmawiamy, zobaczymy co i jak po przyjsciu ze szpitala
Ja uciekam na wizyte, milego dnia zycze
Ja nie moge zasnac ale wstaje o 7 razem z Gabrysiem.
Mina powodzenia u fryzjera, potem to juz mozna spokojnie na porodowke

Sonka wlasnie, musze zakupic wrzosy, ja od kilku dni porzadkuje ogrod, wyrywam zielsko zasypuje kora zeby potem z maluszkami na spokojnie posiedziec w ogrodku.
Nikamo ja tez jakis skurczy dostalam co sie wszystkim chwalilam ze ja takich dolegliwosci nie mam, a swietowanie odbijecie sobie za rok
The white one ja bym strasznie chciala podwojny wozek bo wiem od mam dzieci z malym odstepem ze naprawde sie przydaje, tylko ze my mamy wozek Gabrysia kupiony w tamtym roku za dosyc drogi, a dostaniemy za niego moze polowe kasy. Mamy duzy ogrod ale ja uwielbiam spacery, a moj syn chodzic to moze ale w kolko a jak wychodzimy za bramke to placz i kladzie sie na chodniku. My na razie na ten temat rozmawiamy, zobaczymy co i jak po przyjsciu ze szpitala
Ja uciekam na wizyte, milego dnia zycze

zazdraszczam kazdemu kto ma kominek (taki prawdziwy gdzie pali sie drewnem) bo akurat dzis bylo by pieknie sobie tak posiedziec z lampka winka (na ten moment soczku porzeczkowego;]|) i ksiazka

dobrego dnia
.
. Mam nadzioeję że sie zgrywa, a jak nie to będzie jeździł 5 razy. DObrze ze do szpitala w miarę blisko.
Także naszą rocznicę spędziliśmy na kanapie dogorywając