Witam dziewczyny,
mnie kilka dni nie było ze względu na wyjazd w moje strony (w sumie zrobiliśmy jakieś 1000km) na chrzciny synka moje siostry
Wszystko się pięknie udało, impreza była w domu a mój mąż jako profesjonalny kucharz stał 2 dni w kuchni z teściową i przygotowywał kulinarne cuda dla swojego chrześniaka. Pograłam nawet w piłkę z dzieciakami, pogoda dopisała, sukienka nie pękła w szwach, było naprawdę sympatycznie
Dziś w nocy wróciliśmy, jutro wizyta- w końcu USG-bo ostatnio mierzenie i podglądanie było w lipcu więc jestem bardzo ciekawa ale i troszkę zdenerwowana czy wszystko w porządku z Małym..
zastanawiałam się ilu nowym mamom będę musiała gratulować po powrocie na forum, ale widzę, że nie jest źle i większość czeka pięknie na swoją kolej ;-) I tak trzymać! Tylko Ty azorek dalej w tych bólach, oj podziwiam Twoją siłę kobieto, &&& za lepsze samopoczucie Twoje i córy w brzuszku
mnie kilka dni nie było ze względu na wyjazd w moje strony (w sumie zrobiliśmy jakieś 1000km) na chrzciny synka moje siostry
Wszystko się pięknie udało, impreza była w domu a mój mąż jako profesjonalny kucharz stał 2 dni w kuchni z teściową i przygotowywał kulinarne cuda dla swojego chrześniaka. Pograłam nawet w piłkę z dzieciakami, pogoda dopisała, sukienka nie pękła w szwach, było naprawdę sympatycznie
Dziś w nocy wróciliśmy, jutro wizyta- w końcu USG-bo ostatnio mierzenie i podglądanie było w lipcu więc jestem bardzo ciekawa ale i troszkę zdenerwowana czy wszystko w porządku z Małym..zastanawiałam się ilu nowym mamom będę musiała gratulować po powrocie na forum, ale widzę, że nie jest źle i większość czeka pięknie na swoją kolej ;-) I tak trzymać! Tylko Ty azorek dalej w tych bólach, oj podziwiam Twoją siłę kobieto, &&& za lepsze samopoczucie Twoje i córy w brzuszku

bole przechodza boli tylko pipka tak w srodku jak bym miala since jakies wiec pewnie mloda postanowila sie mocniej wbic w moje intymne miejsca ehhh ilez jeszcze sie umecze....choc fakt powiedzialam ze po 20 moge rodzic heheheheh a najlepiej 27 dzien pozniej mama przylatuje to bede miec pomoc i maz za duzo z kursow nie straci
tam gdzie mamay pokoik amelki tez wialo ale maz tam wladowal ze 3 opakowania pianki poliuretanowej i jest juz cieplo ale w kuchni szafki mam na stale zamontowane wiec nie ma jak dojsc zeby tam zapchac dziury. tak to jest jak buduja na szybko byle chaty postawic...niby nowe budownictwo wszystko pieknie ale jak przychodzi jesien-zima to na ogrzewanie troche schodzi

zadzwonilam z placzem po meza ze nie daje juz rady. wzielam paracetamol-wg szkockiej szkoly- dostalam boli brzucha jak na niestrawnosc i sczyscilo mnie jak nie wiem co ...myslalam ze z kibelka nie wyjde. teraz bol mam z prawej str tylko i plecy i brzuch plus niemrawe lupiace niereg skurcze