reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry
Dziewczyny,grupa została utworzona 24 października 2010 roku,więc nawet dwa lata temu:sorry2:Tyle,że nikt tam nic nie pisał i dlatego wszystkim się zdaje,że dopiero teraz ruszyła:sorry2:
A ja do domu oczywiście dzwoniłam i coraz smutniej:-(Mama wczoraj rozmawiała z lekarzem w szpitalu i kazał godziny liczyć:-(
Idę połazić trochę po sklepach,żeby nie myśleć:-(

reklama
Witam
Tichonku trzymaj sie,jak z weekendem?
Biola wszystkiego najlepszego,dzieki za ulotki i trzymam Cie za slowo

Nie wiem co komu jeszcze bo mam zaleglosci

Zmykam po Nacie do przedszkola

Milego dnia

Aniaa wiesz,że ja mogę w każdej chwili do Polski lecieć:-(Póki co możemy się na weekend umówić,zapraszamy...Gdyby jednak wypadł mi ten lot to Ci dam znać.Kiedy Wam pasuje,sobota czy niedziela?Ja też nie wiem czy P w sobotę do pracy nie pójdzie,ale on nigdy nie wie aż do piątkowego popołudnia...

Hej dziewczyny dziekuje bardzo za zyczonka:)
Z rana mnie jakis dolek dopadl ale mysle ze to przrzz nikusia bo w nocy nie spal ale teraz jest juz ok i niv mi humorku nie popsuje:)a wiec 31latek minelo jak jeden dzien a ja sie czyje jak 15:)wiec czego sobie mozna wiecej wymarzyc majac te lata kochajacy maz 2 wspanialych dzieci i jest super:)od piatku r ma wolne do srody (wzial specjalnie na moje ur:))wiec w piatek on zostaje z dziecmi a ja z kolezankami wyruszam na balecik:)

Biola-wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!
images

Tichonek-:(((((jestem z Tobą

Dzień doberek!!!!
Jezdem z powrotem. Nie było nas kilka dni pod koniec sierpnia i potem mi sie porobiły taaaakie zaległości, że nie mogłam się wygrzebać. Ale już jestem i mam nadzieję, że znów będe zaglądać regularnie. Na ile mi czas i dzieciaki pozwolą.

Biola - wszystkiego najlepszego!!!!

Aniaa wiesz,że ja mogę w każdej chwili do Polski lecieć:-(Póki co możemy się na weekend umówić,zapraszamy...Gdyby jednak wypadł mi ten lot to Ci dam znać.Kiedy Wam pasuje,sobota czy niedziela?Ja też nie wiem czy P w sobotę do pracy nie pójdzie,ale on nigdy nie wie aż do piątkowego popołudnia...

Wiem wiem takze w razie cos to daj mi znac ale poki co to my zapraszamy w niedziele do nas :tak::-):-)

Zmykam konczyc czapusie ...

Milego wieczorku zycze

reklama
Do góry