azorek84
mama Amelii 2009
karola czego sie ucza to pojecia nie mam. pracowalam ze szkotem ktory studiowal jakis kierunek z matematyka byl juz na 2 roku studiow i przyniosl do pracy kiedys swoje zadania.....rozlozylam rece siadlam i zaczelam sie smiac. podstawowe rownania z pierwiastkami z niewiadoma X do wyliczenia.....ja to mialam w 2 klasie technikum
a oni na studiach matematycznych na 2 roku
poziom wiedzy wymaganej w pl jest masakrycznie wysoki w porownaniu z tym co jest tutaj
dwa ze np w pl jest wiele przedniotow ktorych sie uczyc trzeba pomino ze po kierunku nauki niogdy ich nie wykorzystasz. np ja w tech ochrony srodowiska mialam lekcje z elementow budownictwa
a na jakiego grzyba mi wiedza o rodzajach cegiel??!! co ja sama sobie oczyszczalnie sciekow postawie??
i tak jak pisalam tu wiele osob konczy swoja zabawe z nauka w wkieku 16 lat wiec nie ma co sie dziwic ze pytaja czy ja mieszkam w pl w lepiance z gliny i pale ognisko na srodku chaty----bo i takie pytania byly nikt nie wierzyl ze my mamy prad gaz tv internet itp wynalazki

i tak jak pisalam tu wiele osob konczy swoja zabawe z nauka w wkieku 16 lat wiec nie ma co sie dziwic ze pytaja czy ja mieszkam w pl w lepiance z gliny i pale ognisko na srodku chaty----bo i takie pytania byly nikt nie wierzyl ze my mamy prad gaz tv internet itp wynalazki