reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

kocie schab ze sliwka , proste i wymaga malo pracy:-pi dobre
a no wlasnie Paulina mi przypomniala wrapy mozna zrobic z plackami do tortilli
made ty nas nie opuszczaj na tak dlugo bo my jak sierotki bez ciebie jestesmy:zawstydzona/y:

reklama
Ostatnio zrobiłam wrapy w tosterze :szok: CUDOWNE!

MADE dzięki Ci ogromne, bo człek tak weźmie i marudzi i marudzi, ale nie jest nigdy pewien, czy ku uciesze czytelników :-D Bo inaczej, to przecie ni ma po co :eek: :rofl2:

PAULINA no bo właśnie widzisz, moi rodzice zjedzą WSZYSTKO i zawsze mnie pod niebiosa chwalą, ale już G rodzice są wybredni jak mało kto :eek: A mięsiwa to mama G robi przeróżniaste, nawet własną kiełbachę potrafi, więc kurczak będzie leżał :dry: Znaczy nie będzie, bo moi raz dwa go zjedzą, ale chciałabym też coś takiego, żeby tym drugim pasowało. No co za ludzie.... wspominałam, że Szanownego mama jest szefową kuchni? :dry: Może ten schab WIOLI.....:confused:

No same widzicie :dry::dry::dry:

WIOLU Ja też bym nie wpadła na te wrapy w tosterze, ale wpadłam na stronę w necie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Chyba powinnam na stronę Gordona Ramsaya spojrzeć hahaha

No ja tak mam z mamą osobistą, zresztą to ja zawsze gotowałam w domu :-p No może nie zawsze, bo niegdyś babunia :sorry:

Do góry