reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Taaaaaak? A ja swego czasu codziennie w meksykańskiej jadałam, ale wrapów nie znam :eek:
Muszę o tym poczytać, bo mi ciekawość spać nie pozwoli ;)))))

a czemu nie po prostu Tortilla? :eek: Ten wraps mi tylko w głowie zamieszał ;-))) Pierwszy raz się spotykam z taką nazwą....:zawstydzona/y:

Paula - zaraz sobie to skopiuję i wypróbujemy :)) Dzięki!

Eeee.....te dzieci co przyjdą potrzebują żeby im zafundować piekło w gębie :-):-):-) a mój Maniek, to uwielbia pikanterię, oczywiście na razie kulinarną :cool:
No i nie wiem co z tym tortem....nie chce za bardzo kupować, bo tam tyle chemii i te produkty takie siakeś niewiadomego pochodzenia....może macie Koleżanki jakiś przepis fantastyczny na urodzinowy wypiek? Nie musi to być tort, bo u nas właściwie nikt tortów nie lubi :))

ja smaruje placek majonezem i ketchupem albo sosem meksykanskim zamiast musztardy, a do srodka ogorek, pomidor, kapusta pekinska, piers kurczaka w przyprawie gyros, moze byc jeszcze czerwona fasola...

maz do domu wrocil, trzeba mu dac mezskiego jedzenia, golonka i piwo:-):-):-):-)no dobra bedzie sama golonka piwa mu nie dam:-p

made a moze torcik bezowy ze smietana i owocami dla dzieci?

reklama
Rety kolejny zwariowany dzień za mną.........Pomieszanie z poplątaniem!

Poczku Martynka miała ciągle biały języczek i nic z tym nie robiłam. A pleśniawki to mi się wydaje, że się robią u większych niemowlaków - jak te zaczynają różne świństwa wkładać do buzi. Ale w sumie nigdy nie miałam z tym problemu, to mogę się mylić...Co do reakcji Zosi na trudności z koopką! Witaj wśród codziennych rozważań na temat koop i jak przyspieszyć sprawę! Będzie dobrze!!!!!!

Jestem głodna przez Was! Te wrapy mnie dobiły! Jutro będą WRAPY u mnie! Opiekacz mam, szynkę mam (ale nie wiem czy aromatyczną :eek:), ser mam. Nie mam musztardy, nie mam placków...Dokupi się....

I co ja widzę - MADE :*:*:*:*

I w ogóle wszystkie Was widzę! Jak mi dobrze! Tylko słusznie Poczek zauważyła - Rureczki ni ma!

Do góry