reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
WIOLU Pytanie moje trochę retoryczne, bo myślę, że nie będę mieć siły na ponad to, co sobie zaplanowałam hehe, ale bardziej o jedzenie mi chodzi :)

wiesz to wszystko zalezy od tego czy bedzie duzo dzieci , czy towazystwo lubi mieso czy warzywka ?
mam np fajny i szybki przepisy na salatki , jedna ryzowa, a druga z piersia kurczaka. podobno dobre.
koreczki mozna zrobic ...

czuję się jak nowo narodzona, w ciągu 24h pochłonęłam książkę 420stronicową;))),

jejuś Maja popłakuje, bidulka zmęczona jest, chciałam ją zabrać dziś do przychodni ale już numerków/miejsc nie było....muszę jutro od rana dobijać się do przychodni

gazu dalej niet, ktoś ma pomysł na szybki obiad????

Dzieci żadnych, ograniczyłam przyjęcie do dziadków i mojej domowej gromadki :) Nie mam zdrowia i siły, żeby z większą ilością rodziny imprezować i NIE CHCĘ ;) No właśnie z piersią kurczaka robię!! :D To jest standard! Ryżowe to moja mama często robiła, a teście raczej nie tkną :/ Nad koreczkami myślałam, ale bawienie się z ciasteczkami to już wystarczy hahaha :) Wymyśliłam, żeby zrobić sałatkę owocową, to przynajmniej Ola mi zje :))) Wiesz co bym chciała - coś fajnego mięsnego zrobić....hmmmmm dla tych mięsożerców hmmm
:*

:-D:-D:-D
WIOLUNIU :*:*:*:*:*:*:*:* Zdjęcia Franiowe obejrzałam i stwierdziłam, ze nie mogę tak długo, bo mi się niebezpiecznie zachciewa :eek::-) Jaki On jest CUDNY :)))) i ten pojazd! U la la......na taką brykę to bym sama poleciała :-D))))

KUOTU :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* Mój Ty najmilejszy i jedyny!
Pisz, pokazuj, marudź i kochaj mnie wiecznie!!! :-):-):-)))))))

reklama
Kout a może szybka i lekka sałatka???bierzesz kalafiora, myjesz, kroisz drobno, zasypujesz dużą ilością koperku świeżego, ciut soli i pieprzu i majonez do odpowiedniej konsystencji i gotowe;)))
a jeśli chodzi o mięcho, to może kurczak pieczony w piekarniku???ja robiłam tak,że pierw serwowałam paróweczki w cieście francuskim, a potem wrzucałam do nagrzanego piekarnika udka w przyprawach, w międzyczasie na stole były sałatki i ciasto, sałatka owocowa zawsze;))) a na końcówkę kurak był gotowy;)))

choć powiem Wam,że ostatnio byliśmy w pizza hut i mieli tam fajną zakąskę, łatwą do zrobienia w domku: kupujemy placuszki do tortilli, ser żółty, musztardę rosyjską (tą z ziarnkami), aromatyczną szynkę i majonez do dipu- smarujemy tortillę musztardą, kładziemy szynkę i serek, zawijamy, możemy posmarować jajkiem rozstrzepanym i posypać sezamem, kroimy na 3-4 części taki rulonik i zapiekamy, bierzemy dalej tą samą musztardę i mieszamy z majonezem- i mamy dip;))) pychota!!!!

Do góry