ale się napracowałam 1,5h robiłam paznokcie u nóg: wydech-maźniecie-wyprost-wdech-padnij i tak cały czas.
Ale już takie szpony miałam i odrosty lakieru że nie wytrzymałam. Obcięłam, i pomalowałam znowu, kolejny taki zabieg już po rozpakowaniu
jeszcze tylko nogi wydepilować i też będzie na 2-3 tyg
Karola ja miłośniczka zwierzaków tylko takich małych psiaków serdecznie nie cierpię. A już paniusie w sklepie z tymi kłakami na rękach do doprowadzają mnie do białej gorączki. Trzyma taka to coś na rękach i się do lodówki z mrożonkami schyla albo po ryby..
. Może moja niechęć właśnie stad się wzięła nie wiem. Jak pies to dla mnie jakiś bardziej widoczny
i jak esi uważam że powinien po ogrodzie biegać a w domu to kot może się jedynie plątać.
właśnie .. esi - szkoda solonych jabłek.. ale ja je wekuję bez cukru. Nigdy nie doprawiam owoców i mają się zawsze świetnie. Zwłaszcza, że mam teraz super niepryskane jabłuszka od sąsiadki z działki.
netika - Dorotka ma już swój rytm dnia? dzięki temu pewnie możesz na spokojnie wiele zrobić i nas tutaj poczytać
malenstwo - ja bym nie zostawiła 2 miesięcznego dzidziolka
ale wiadomo w jakim kraju żyjemy i finanse niestety rządzą..
może oprócz cebuli jeszcze natrzyj się czymś rozgrzewającym? I zdrówka dla was życzę.
Ale już takie szpony miałam i odrosty lakieru że nie wytrzymałam. Obcięłam, i pomalowałam znowu, kolejny taki zabieg już po rozpakowaniu
jeszcze tylko nogi wydepilować i też będzie na 2-3 tyg
Karola ja miłośniczka zwierzaków tylko takich małych psiaków serdecznie nie cierpię. A już paniusie w sklepie z tymi kłakami na rękach do doprowadzają mnie do białej gorączki. Trzyma taka to coś na rękach i się do lodówki z mrożonkami schyla albo po ryby..
. Może moja niechęć właśnie stad się wzięła nie wiem. Jak pies to dla mnie jakiś bardziej widoczny
i jak esi uważam że powinien po ogrodzie biegać a w domu to kot może się jedynie plątać. właśnie .. esi - szkoda solonych jabłek.. ale ja je wekuję bez cukru. Nigdy nie doprawiam owoców i mają się zawsze świetnie. Zwłaszcza, że mam teraz super niepryskane jabłuszka od sąsiadki z działki.
netika - Dorotka ma już swój rytm dnia? dzięki temu pewnie możesz na spokojnie wiele zrobić i nas tutaj poczytać

malenstwo - ja bym nie zostawiła 2 miesięcznego dzidziolka
ale wiadomo w jakim kraju żyjemy i finanse niestety rządzą.. może oprócz cebuli jeszcze natrzyj się czymś rozgrzewającym? I zdrówka dla was życzę.