reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Madzienko jak ja ci zazdroszczę tego kręcenia. Sama już bym chciała i nie mogę się doczekać.
Kaja ile czasu w pociągu spędzicie? 1200 km to kawał drogi
Kaja ile czasu w pociągu spędzicie? 1200 km to kawał drogi

Madzienko jak ja ci zazdroszczę tego kręcenia. Sama już bym chciała i nie mogę się doczekać.
Kaja ile czasu w pociągu spędzicie? 1200 km to kawał drogi![]()
jeszcze chwilkę i będziesz czułą...ja czuje od 15-16 tygodnia...
1200km to u nas Polska wzdłuż i wszerz i polskimi kolejami pewnie ze 3 dni jechalibyście....
ja ostatnio na szkolenie do Koszalina jechałam pociągiem 13 godzin

my już po przedszkolu...właśnie przyszedł pierwszy prezent Mikołajowy dla Juleczki....

pyciolek87
Mama Alexa:*
1200km to u nas Polska wzdłuż i wszerz i polskimi kolejami pewnie ze 3 dni jechalibyście....
my już po przedszkolu...właśnie przyszedł pierwszy prezent Mikołajowy dla Juleczki....![]()
jaki ?
pyciolek87
Mama Alexa:*
ale trzymacie ją w ukryciu do grudnia ?
jeszcze trochę i Julcia zechce mieć blond włoski

jeszcze trochę i Julcia zechce mieć blond włoski

kana161
Mama "terrorystek" :P
Hejka
Melduje sie i ja....obudzona, w miare wyspana, najedzona i troszke posprzatana
hahaha
Kurcze tak czytam o tych waszych ciazach i .....
az chce sie byc dwupakiem
U nas od nocki pada deszcz....wilgotnosc 100%...spytalabym what????
doszlam do sklepu i wrocilam klejaca cala 
Kajaczku plener rewelacja, noe moge sie doczekac fotek
A historia kolezanki straszna....jednak jest niesprawiedliwosc na tym swiecie...i skad to siebierze.....bo nie pojmuje....
nio i powodzonka jutro....bidulko, dasz rade:* pociag to juz zawsze lepiej niz auto....
ja tez w ciazy z Mariczka nie myslalam wcale o takich rzeczach, nawet mi do glowy nie przychodzily jakies poronienia, nieprawidlowosci itp.... ale teraz faktycznie jakis czlowiek bardziej swiadomyu, wiecej sie nasluchal i oczytal i mysle,ze tez bym sie stresowala....tym bardziej ,ze tutaj jedzenie i wszystko to jeden wielki shit ....
Mariczka oszalal na punkcie lalki takiej Baby Alive....sa do niej ubranka, nosidelka, wozeczki, papmersy, jedzonko i soczki i wszystko....no i wariuje....i tez musiala byc blondynka jak ona....
Latem sie nasmialam ,bo podeszla do nas juz drugi raz taka chinka mala w bibkiotece i tak sie zachwycala Mari wloskami ,ze ma jak roszpunka
hahahaa dotykala, glaskala...a Mari mniej wiecej tak na nia 

Melduje sie i ja....obudzona, w miare wyspana, najedzona i troszke posprzatana
Kurcze tak czytam o tych waszych ciazach i .....
U nas od nocki pada deszcz....wilgotnosc 100%...spytalabym what????

Kajaczku plener rewelacja, noe moge sie doczekac fotek
nio i powodzonka jutro....bidulko, dasz rade:* pociag to juz zawsze lepiej niz auto....
ja tez w ciazy z Mariczka nie myslalam wcale o takich rzeczach, nawet mi do glowy nie przychodzily jakies poronienia, nieprawidlowosci itp.... ale teraz faktycznie jakis czlowiek bardziej swiadomyu, wiecej sie nasluchal i oczytal i mysle,ze tez bym sie stresowala....tym bardziej ,ze tutaj jedzenie i wszystko to jeden wielki shit ....
Mariczka oszalal na punkcie lalki takiej Baby Alive....sa do niej ubranka, nosidelka, wozeczki, papmersy, jedzonko i soczki i wszystko....no i wariuje....i tez musiala byc blondynka jak ona....

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Szybko na Mikołajowe prezenty, a przynajmniej tak mi się wydawało 
Madzienko czyli mam szansę poczuć maluszka już za miesiąc
mam nadzieję, że tak właśnie będzie.
A Mari niezła agentka. Chinka najwyraźniej nie zrobiła na niej wrażenia

Madzienko czyli mam szansę poczuć maluszka już za miesiąc

A Mari niezła agentka. Chinka najwyraźniej nie zrobiła na niej wrażenia

reklama
Pyciol, ja tez nic, od tygodnia zdycham tak...
Madzienko, mialysmy jechac autem, ale to nie w tym zyciu , moc nie jest ze mna ostatnio.. Wiec pociąg.
Kaja ile czasu w pociągu spędzicie? 1200 km to kawał drogi![]()
12 godzin....no, ale w pociagu bawialnia i restauracja, damy rade...Sebastian juz pojechal, bo tam ktos musial byc jak te plytki kladli..
my już po przedszkolu...właśnie przyszedł pierwszy prezent Mikołajowy dla Juleczki....![]()
Madzienko, kochana, my juz mamy faze barbie za soba

lalka Barbi świecąca i pływająca i koniecznie musiała byc blondynką![]()
no wlasnie...

u nas faza kucykow pony, lady cadence, ksiezniczka celestia itd....
o kurcze, padam..