reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

wiecie co... ja mizerię raz jadłam u teściowej na słodko i to był dla mnie szok, myślałam na poczatku że coś jej się pomyliło, bo nie wiedziałam że tak też się robi.. jak dla mnie odpada, totalnie mi to nie pasuje :-D

reklama
Yoohoosek – mów za siebie – ja miałam talent, który po prostu musiałam uzewnętrznić na ścianach:-D.

Tiramissu84 – mój już jest na to przygotowany, tj. że ja zapewne wiązanki będę rzucała, bo ja jestem spokojna do czasu, a potem to niestety żywioł:zawstydzona/y:

Generalnie to mój M już się dowiedział wszystkiego, ile ma macierzyńskiego, ile dni z racji porodu, zastrzegł szefowi, że w pierwszym półroczu nie jeździ na żadne delegacje (on niestety ma zagraniczne), a tydzień przed terminem porodu będzie pracował już z domu, a dwa tygodnie po porodzie bierze urlop. Nawet rozmawiał ze swoimi dzieciatymi kolegami w którym szpitalu najlepiej rodzić. Powiem Wam nie poznaję człowieka, jeszcze kilka lat temu był taki egocentryczny i niedojrzały.

Notka – trzymam kciuki oby to nie było to, co myślisz. Mnie przy półpaścu nie bolało, więc to niestety nie jest wyznacznik:-(

Ella1 – widzę, że miałaś do czynienia z okulistami. Powiedz, czy na takie badanie można na dowolnym etapie ciąży iść, czy jakoś pod koniec?

Krolewnazmarcepana – haha, po jednym drinku. Ja tak upiłam moją koleżankę jednym piwem, że po krawężnikach chodziła – też młoda mama:-D.

wiecie co... ja mizerię raz jadłam u teściowej na słodko i to był dla mnie szok, myślałam na poczatku że coś jej się pomyliło, bo nie wiedziałam że tak też się robi.. jak dla mnie odpada, totalnie mi to nie pasuje :-D
a ja właśnie na słodko robię, zawsze tak robiła moja Babcia, Mama i ja,moja teściowa w sumie też na słodko, ale ona octu dodaje :no: a ja ścieram ogórki solę (jak sok zejdzie odcedzam), jogurt naturalny rozrabiam z cukrem, solą, pieprzem, koperkiem i cytryną...mniam, kurcze, aż mi ślina pociekła :-p

pscółka, to super, pokłony dla męża, dobrze, że masz w nim takie oparcie

a ja właśnie na słodko robię, zawsze tak robiła moja Babcia, Mama i ja,moja teściowa w sumie też na słodko, ale ona octu dodaje
:no: a ja ścieram ogórki solę (jak sok zejdzie odcedzam), jogurt naturalny rozrabiam z cukrem, solą, pieprzem, koperkiem i cytryną...mniam, kurcze, aż mi ślina pociekła :-p
abstrakcja smakowa :szok: ale patrzcie jak wiele człowiek wynosi z domu, całe życie mizeria albo na słono albo na słodko i potem trudno się przekabacić na stronę wroga :-D

tak jak mój M cukrem posypuje placki ziemniaczane a ja tylko na słono i to keczupem!!albo naleśniki z serem odgrzewane też solą posypuje!:eek:

hej dziewczyny

Notka ja w pierwszej ciąży miałam wysypkę i dermatolog stwierdził że to trądzik różowy Gilberta zalecenia o kąpiele w emolientach i nic więcej nie robić i chodzić w bawełnianych rzeczach.

U nas weekend minął błogo aktywnie i leniwie zarazem

pozdrawiam ciepło

a to Wy się kąpiecie dziewczyny ? głupio brzmi to pytanie :-D chodzi mi o to, że ja np. prysznice tylko biorę, bo w kąpieli to muszę mieć taki wrzątek prawie że bo inaczej mi pizga :-p ale jak tak czytam o takiej kąpieli w emolientach to aż mi się zachciało

reklama
Wy o mizerii, a mnie ostatnio smakuje ogórek zielony z miodem(miodek taki płynny).....mmmm ....pycha, moją męża trochę zielenieje na twarzy jak widzi jak ja to wcinam, ale co tam:tak:

Do góry