reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana ja poprostu ciąży bez Was sobie nie wyobrażam...w ogóle jakaś taka naładowana jestem...a czasami mogła bym spać na stojąco....kobiety:dry:

Zapominajko dziękuję....:-D
Wy jecie mniej ? :-D

reklama
Słuchajcie to ....
Zgrywam zdjęcia z aparatu i patrze a tam 20 z 30 zdjęć to mojego syna zwierzatka. Mały łobuz dorwał aparat i porobił sobie zdjęcia swoich klocków lego i farmy, normalnie zdjęcia koników, piesków itd, i nawet ładnie mu te zdjęcia powychodziły.

A ja się dziwiłam co tak długo się zgrywa :szok:

Słuchajcie to ....
Zgrywam zdjęcia z aparatu i patrze a tam 20 z 30 zdjęć to mojego syna zwierzatka. Mały łobuz dorwał aparat i porobił sobie zdjęcia swoich klocków lego i farmy, normalnie zdjęcia koników, piesków itd, i nawet ładnie mu te zdjęcia powychodziły.

A ja się dziwiłam co tak długo się zgrywa :szok:

Ty robisz zdjęcia Mateuszka by mieć pamiątkę....a Mateuszek robi zdjęcia swoich zabawek by mieć pamiątkę.:tak:

Pyciolku korzystaj.....:) Teraz takie rzeczy Ci wolno....kanapki normalnie niezjadalne:p spanie na stojaco....itp:p hahahaha

Agacia Ty nie hahaha tylko sie szczerze i otwarcie przyznawaj do winy:p i grzeszkow:p hahahaha

ufff przebrnęłam...ale produkcja...

Pyciołku zapomniałam Ci napisać o tym darmowym leczeniu w ciąży...

ja to chyba zawsze zapamiętam Kanę jak pisała o lateksach:tak: a pamiętacie ile nas wtedy było....

reklama
Do góry