hello!
u mnie piekne sloneczko i .... bol glowy towarzyszacy od wczoraj :-( koszmar!
 towarzyszacy od wczoraj :-( koszmar!
ankzoc, moj synek tez bb lubi tę bajke
Dotkass, 16 tc no no no ! super
ja jestem za lykaniem witamin, w trybie bez ciazy nie lykam, ale teraz uwazam ze warto, nie zaszkodzi a moze pomoc
to ze babcie i mamy nie lykaly witamin to dla mnie zaden argument
chociaz akurat moja lykala...Falvit pewnie wtedy jedyny dostepny na rynku
 pewnie wtedy jedyny dostepny na rynku
muzyke klasyczna uwielbiam i moja rodzinka tez, moj starszy synek chodzi na skrzypce i pianinko, uwielbia :-) sluchalam muzyki powaznej w ciazach, slucham nadal, moi synkowie tez maja plyty z muzyka powazna dla dzieci
szczerze to nie sadze by to mialo AZ taki wplyw na inteligencje i rozwoj...ma na pewno, jako kolejny bodziec i cenna stymulacja, ale na pewno nie definiuje zdolnosci az w takim zakresie jak to nie raz ksiazki i artykuly opisuja
pieknego dnia wszystkim paniom!!!

u mnie piekne sloneczko i .... bol glowy
 towarzyszacy od wczoraj :-( koszmar!
 towarzyszacy od wczoraj :-( koszmar!ankzoc, moj synek tez bb lubi tę bajke
Dotkass, 16 tc no no no ! super

ja jestem za lykaniem witamin, w trybie bez ciazy nie lykam, ale teraz uwazam ze warto, nie zaszkodzi a moze pomoc
to ze babcie i mamy nie lykaly witamin to dla mnie zaden argument

chociaz akurat moja lykala...Falvit
 pewnie wtedy jedyny dostepny na rynku
 pewnie wtedy jedyny dostepny na rynkumuzyke klasyczna uwielbiam i moja rodzinka tez, moj starszy synek chodzi na skrzypce i pianinko, uwielbia :-) sluchalam muzyki powaznej w ciazach, slucham nadal, moi synkowie tez maja plyty z muzyka powazna dla dzieci
szczerze to nie sadze by to mialo AZ taki wplyw na inteligencje i rozwoj...ma na pewno, jako kolejny bodziec i cenna stymulacja, ale na pewno nie definiuje zdolnosci az w takim zakresie jak to nie raz ksiazki i artykuly opisuja

pieknego dnia wszystkim paniom!!!

:-)
:-) 

ja bym sie nie odwazyla podniesc mego 19kg synka, jak mialam 3 latka gdy bylam w II ciazy tez nie nosilam, bardzo mi tego brakowalo i tesknilam za podnoszeniem i tuleniem, ale jak mus to mus
 ja bym sie nie odwazyla podniesc mego 19kg synka, jak mialam 3 latka gdy bylam w II ciazy tez nie nosilam, bardzo mi tego brakowalo i tesknilam za podnoszeniem i tuleniem, ale jak mus to mus Mam gdzie mieszkać więc nie stoimy pod ścianą, ja lubię wszystkiego dopilnować ale zastanawiam się czy w m-cu marcu będę w stanie nad wszystkim zapanować! A ja lubię tak mieć zrobione po swojemu... a wiem, że w poprzedniej ciązy niby przez spokojne sprzątaniie mieszkania, dostałam skurczy i musiałam leżeć, nie wiem czy to nie zbyt wiele jak na kobietę ciężarną.... poza tym kasę na remont mamy a ja ciągle nie zdecydowana czy podłogi jasne chce czy ciemne jakie drzwi ech... mówię wam jakiś hardcor
 Mam gdzie mieszkać więc nie stoimy pod ścianą, ja lubię wszystkiego dopilnować ale zastanawiam się czy w m-cu marcu będę w stanie nad wszystkim zapanować! A ja lubię tak mieć zrobione po swojemu... a wiem, że w poprzedniej ciązy niby przez spokojne sprzątaniie mieszkania, dostałam skurczy i musiałam leżeć, nie wiem czy to nie zbyt wiele jak na kobietę ciężarną.... poza tym kasę na remont mamy a ja ciągle nie zdecydowana czy podłogi jasne chce czy ciemne jakie drzwi ech... mówię wam jakiś hardcor  . jeśli chodzi o ból głowy to ja miałam ale nie takie jak po urodzeniu Mai wtedy dostałam bóli migrenowych, matko boska aż wymiotowałam byłam u neurologa, miałam też rezonans robiony ale wszystko ok werdykt "migrena"
. jeśli chodzi o ból głowy to ja miałam ale nie takie jak po urodzeniu Mai wtedy dostałam bóli migrenowych, matko boska aż wymiotowałam byłam u neurologa, miałam też rezonans robiony ale wszystko ok werdykt "migrena"